Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs meg rá a megfelelő keretösszeg mit erőlködsz a dolgon?
neked mi a problémád Bolond ?
most nem azért mert ktm fan vagyok de a ktm-nek van a legkirályabb bolt és szervízhálózata szóval tuti egyszerű dolgod van......
nekem bármi kell a yamahához heteket kell várnom vagy bevállalom a méregdrága postát
ha meg sufni kell megméred a menetemelkedést veszel egy csavart és megcsinálja egy esztergályos a kúpot meg a furatot
na jó. de ebböl az árbol még lehet alkudozni ha ugy van.
JÓ, csak mire hazaér már 1,2 fölött vagy és még a papírozás.
Sziasztok
2013 as sx150 es vázat nem tud valaki eladót?
Hali, sos be kellene egy 2007es exc hátsó féknyeregbe légtelenítő (beletört)+ az a menetes rész amit bele lehet hajtani a nyeregbe.....
mondjuk egy ilyen Jani bácsi! http://www.subito.it/moto-e-sc...
Azért lehetett 14, mert komplett adják a tűszelep házzal, meg a tömítéssel. De elvileg lehet kapni külön is, ez a cikkszáma:

54631220000
Az új fajta órád van?
Mert akkor széthúzod mind a két kábelt ami az órádba megy . Bekapcsolod és nyomod a Ws-ig rányomsz a pluszra és beállítod mm-be amennyire akarod
Mi az a megoldás ? Mert nekem a 39-be a ktmnél 14-ezerért akarták adni
JA...KONSTRUKTÍV...mint amennyire TE KREATÍV...
Ismét egy konstruktív hozzászólás!Köszi mr.pöcsfej!
VIDD be egy PÉZVÁLTÓBA SZINTIboy...ÁTvállcsák...
JA...elveszi...mit?

KINCS...ami NINCS...
Help!
Tudja vki,h.hogyan lehet az exc km óráját átváltani 21"-ról 17"-ra?
Basszus, a legegyszerűbb megoldás nem jutott eszembe! Qrva vizsgaidőszak, elveszi az ember eszét.
"Honda lakamoto"
Esetleg KTM bolt? Vagy bármelyik japán kereskedés, mert azokon is volt FCR...
Sziasztok! Nemrég büszke tulaja lettem egy 2005-ös 660 SMC-nek, és mivel még nem volt KTM-em eddig, szeretnék egy-két dolgot kérdezni! Olajcsere előtt állok, milyen viszkozítású és márkájú olajat ajánlotok bele? Illetve most 15-42-es áttétel van rajta, de ez nagyon rövid, gyárira akarom visszaalakítani, de nem tudom, hogy mi a gyári áttétel! 2003-hoz találtam service manual-t az 16-38-at ír, de nem tudom, hogy az megegyezik-e a 2005-el! Esetleg van valakinek hozzá való service manual? Előre is köszönöm
Üdv! Keihin fcr 41-hez valakinek tűszelep eladó? Vagy hol tudok szerezni?
Tegyél bele 10w-40, vagy 10w-50-es 4T motorolajat nyugodtan.
Üdv,

`04 LC4 hátsó lábtartóra lenne szükségem.
Ha valakinek van eladó, akkor dobjon egy e-mailt.
sztendely@gmail.com

Köszi
nem.! a motor hirdetésemre irta valaki most nem rég ezt az email-t gondoltam megosztom veletek :)