most nem azért mert ktm fan vagyok de a ktm-nek van a legkirályabb bolt és szervízhálózata szóval tuti egyszerű dolgod van......
nekem bármi kell a yamahához heteket kell várnom vagy bevállalom a méregdrága postát
ha meg sufni kell megméred a menetemelkedést veszel egy csavart és megcsinálja egy esztergályos a kúpot meg a furatot
Az új fajta órád van?
Mert akkor széthúzod mind a két kábelt ami az órádba megy . Bekapcsolod és nyomod a Ws-ig rányomsz a pluszra és beállítod mm-be amennyire akarod
Sziasztok! Nemrég büszke tulaja lettem egy 2005-ös 660 SMC-nek, és mivel még nem volt KTM-em eddig, szeretnék egy-két dolgot kérdezni! Olajcsere előtt állok, milyen viszkozítású és márkájú olajat ajánlotok bele? Illetve most 15-42-es áttétel van rajta, de ez nagyon rövid, gyárira akarom visszaalakítani, de nem tudom, hogy mi a gyári áttétel! 2003-hoz találtam service manual-t az 16-38-at ír, de nem tudom, hogy az megegyezik-e a 2005-el! Esetleg van valakinek hozzá való service manual? Előre is köszönöm
nekem bármi kell a yamahához heteket kell várnom vagy bevállalom a méregdrága postát
ha meg sufni kell megméred a menetemelkedést veszel egy csavart és megcsinálja egy esztergályos a kúpot meg a furatot
2013 as sx150 es vázat nem tud valaki eladót?
54631220000
Mert akkor széthúzod mind a két kábelt ami az órádba megy . Bekapcsolod és nyomod a Ws-ig rányomsz a pluszra és beállítod mm-be amennyire akarod
KINCS...ami NINCS...
Tudja vki,h.hogyan lehet az exc km óráját átváltani 21"-ról 17"-ra?
`04 LC4 hátsó lábtartóra lenne szükségem.
Ha valakinek van eladó, akkor dobjon egy e-mailt.
sztendely@gmail.com
Köszi