Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !
Ktm lc 2 125 1998 alkatrészeket keresek .
KM spirál , farokidom .
Keresek még Narancs színű első sárvédőt és fejidomot ezeket már modernebb gépekről .
Sziasztok!

Le cseréltem az oljat ( Lc4 ) és nem légtelenítettem az olajkört.
Az a kérdésem, h le légtelenedik magától vagy nem. Azóta mentem vele 150km.
Eladó!
Helló! KTM lc4 adventure benzintank eladó!
Vastag órát tudok.
Ha a vékony kell akkor van kompletten 260 órát mutat.
Stempli legyen nálad
Keresek Ktm exc 450 2005-2007ig kilométerórát!?
Ktm smr 450 2006-ba keresnék új kuplung kopó lamella szettet akinek van jelezze kösz.
hát ennek nagyon nem örülök. viszont van még egy ötlettem :P
Amiről beszéltünk már nem aktuális eladták mielőtt mentem volna érte.
kitaláltam valamit. ha aktuális lesz felhivlak.
Szerintem felhívod az eladót nála nagyobb szaki úgysem létezik és mindent megtudsz de ha mégse akkor fraja@freemail.hu.
A jó motorból ott sem alkudsz ők sem hülyék!
Sziasztok! KTM exc 520-as motoromon van egy olyan probléma,hogy nem emel ki a kuplung megfelelően,kb olyan mintha egy jól működő kuplungot csak félig húznék be,teljesen behúzva járó motornál 1 es be,viszi előre a motort lassan
Üdv !

Egyik hozzászólásodban linkelted a lent említett motort, ami nekem is felmerült lehetséges vételként. Ha megkérhetlek tudnál adni egy privát elérhetőséget ? Nagy segítségemre lenne a szakértelmed. Köszi előre is !

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_530_exc-r-8852895
Viccnek szántam senki ne sértődjön meg a havernak is ezt nyomom mikor megjelenik a 640-essel.
nem hinném hogy bármelyik tartósabb lenne
egy munkatársam is wr buzi mondtam is neki egyszer gyere velünk veretni a patakmederben egyből otthagyod a vízpumpád
köszönjük akart lenni....
kösöznjük értékes hozzászólását......
KTM =
Kevésbé Tartós Motorkerékpár
pedig most kell vinni amíg nem hullott széjjel
kösszi. de most nem kell husky
te birka. most is megtudnám venni.de nincs értelme két drága motornak álni az udvarban! különben is te mi a faszt irogatsz nekem ? csinálj végkiárusitást a szarjaidbol. aztán menj ki kinába kapálni !
vedd meg a huskym, az ugyanúgy szétesik mint a ktm, de legalább jóval olcsóbb