helo: mivel gyári smr450 - rendszámoztam be exc450 vázzal és most exc gyujtás van rajta de mivel 1kg exc lendkerék megfogja kicsit a teljesítményt.... így vissza akarom tenni a gyári smr gyujtást(kislendkereket de töltő tekerccsel és akkor lenne világításom is meg jobban pörögne a motor...
Üdv
KTM exc 525 /2006/ mocira keresnék akra, fmf, leovince,stb kipufogó dobot vagy rendszert.
valakinek esetlek eladó? vagy milyet ajánlotok rá?elég a dob vagy rendszer? ha lehet emailben .. tuzoltosageger@freemail.hu
köszönöm
Adott egy KTM az alábbi alvázszámmal: KTM9103*92479
Milyen évjáratú a gép? Hol tudnék hozzá kuplungbovdent rendelni?
Illetve még egy kérdés. A szelepfedél tömítése gyárilag is pasztával van megoldva?
Köszönöm előre is a segítséget.
De ha már téma és esetleg valaki hasonló vásárlásán gondolkodik egy ismerősöm árulja ezt :http://www.kepesmotor.hu/ktm-k... Az ősz végén én újítottam fel a blokkját azóta talán 4szer ha motorozott vele a gyerek, cserélve lett benne: szelepek, szeleprugók, szelepvezető,(exc-ét kapta dupla rugóst és acél szelepeket gyárit) vezérmű lánc, henger dugóval együtt, hajtókar, az összes csapágy és szimering a blokkban, kuplung lamellák, és kapott egy 6-os exc váltót. Úgyhogy ebbe nem kell egy darabig beleturkálni!
2004-es Husaberg FC450-é nem lenne jó?