Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
2004-es Husaberg FC450-é nem lenne jó?
Mé nem nézed meg a forgalmiban?
helo: mivel gyári smr450 - rendszámoztam be exc450 vázzal és most exc gyujtás van rajta de mivel 1kg exc lendkerék megfogja kicsit a teljesítményt.... így vissza akarom tenni a gyári smr gyujtást(kislendkereket de töltő tekerccsel és akkor lenne világításom is meg jobban pörögne a motor...

így talán érthetőbb
Ez most hogyan is van, az sx-smr gyárilag nem töltőtekercses és te azt keresel? Az exc töltőtekercses és azt adnád cserébe?
unatkozas@citromail.hu
Egy e-mail címet kérhetnék hogy meg tudjuk beszélni a továbbiakat?
Helo keresnék smr 450 2005-2007 ig töltő tekercses gyujtást
sx-é is jó lenne akinek van jeleze!

ami kellene még =
-kis lendkerék ?
-oldal dekli?
-alaplap?

ha kell tudok adni cserébe gyári nagy generátort lendkereket deklit ktm exc 450 2007-ről....

előre is kösz
Igen, ez a rugó mögötti összekötő.
Szia érdeklődni szeretnék hogy ez a dob 2002-es évjáratú lc 4 re való?
Üdv
KTM exc 525 /2006/ mocira keresnék akra, fmf, leovince,stb kipufogó dobot vagy rendszert.
valakinek esetlek eladó? vagy milyet ajánlotok rá?elég a dob vagy rendszer? ha lehet emailben .. tuzoltosageger@freemail.hu
köszönöm
sziasztok. az smr sárvédö és a fejidom egyben 20 ezer ft. 2 szer volt motoron. a féktárcsa 320 as. kopásmentes garantáltan. 18 ezer ft.
Sziasztok!

Adott egy KTM az alábbi alvázszámmal: KTM9103*92479
Milyen évjáratú a gép? Hol tudnék hozzá kuplungbovdent rendelni?
Illetve még egy kérdés. A szelepfedél tömítése gyárilag is pasztával van megoldva?
Köszönöm előre is a segítséget.
Helló mindenkinek !
Az mxc 525 motorom 2 személyre van vizsgáztatva.
Hány kilogramm a maximális terhelése?
de 3 nap az lesz a tutti.
Látod megy az lefele még alkudnod sem kell, még 2 nap és jó is lesz
tegnap este még 900 ezer volt az ára.
Inkább motorozz. Ha már a matek és a szövegértés sem megy....
Szia.
Köszi, az van nekem is talonba.
akkor te 300 ezerre gondoltál ugye ? szerinted felhivjam hogy oda-e adná ?
De ha már téma és esetleg valaki hasonló vásárlásán gondolkodik egy ismerősöm árulja ezt :http://www.kepesmotor.hu/ktm-k... Az ősz végén én újítottam fel a blokkját azóta talán 4szer ha motorozott vele a gyerek, cserélve lett benne: szelepek, szeleprugók, szelepvezető,(exc-ét kapta dupla rugóst és acél szelepeket gyárit) vezérmű lánc, henger dugóval együtt, hajtókar, az összes csapágy és szimering a blokkban, kuplung lamellák, és kapott egy 6-os exc váltót. Úgyhogy ebbe nem kell egy darabig beleturkálni!
Mi a baj vele, írja alku lehetséges lalkudod az1/3-át és már jó is!
AZ ÉVEZRED HIRDETÉSE!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Nincs rajta, hogy S-es méret, de biztos ami biztos egyszerre kell mind a 4-et használni.
Egy ilyen nem érdekel? Zsír új, és csak 5500Ft.
Gyere a vasert. Hivj fel.