Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem gondolt egyet ma és elindult egymás után 3 szor. aztán utána soha többet :P
Én se, de nincs jobb ötlet. Holnap elviszem hozzáértőhöz az indítót. Elvileg lehet mérni ha rossz.
nem vagyok biztos benne hogy az öninditó kuka lenne !
F@sza. Remélem igazad van. Vagy nincs. Szóval érted. Akkor szerzek próbára egy jót valahonnan.
ki is próbálom
az a baj, h ő elhatározta h a koyo az isten mert azt hallotta a neten.. te meg is rohadhatsz meg a ktm nél is.. a koyo az akkor is KOYO.. ezért felesleges ide írni.. mert úgyis mindenki okosabb, vegye meg tegye bele, és vegyen tartalékot is, bár én sem értem h minek ha 1x a koyo SOHA nem megy tönkre
Önindító kuka.
Szerintem a gyári és ez közti minőséggel is tévedésben vagy, de jó lesz ez bele.
KTM 640 Duke2 vagy 660 SMC vétele közt gondolkodom, évjárat 2005
bármi lényeges különbség a két motor közt van? közúton használnám
30/kilenc47849nulla
a szived legyen szabadnapos.. eddig aludni.. más meg halálba dolgozza magát.. hétvégén pécs? megyek haza megnézheted a szemetet amit ennyi pénzért vettem! :D
drax kérnék egy teloszámot amin elérlek.
Igazabol kicsit akkor keltem fel, felesleges ellenallast merj ott feszultseg esest kene nezni a vezeteken de mivel kozvetlenul inditomotoron bikazva sem indul elsore akkor felesleges meregetni.
Azt hiszem az izzok be lettek huzva

Amugy nem hiszem hogy barmifele kulonbseg lenne a gyartok kozott.
Na, megbikáztam. Nem indul sehogy se. Tekeri, tekeri de semmi. Rárúgtam, elsőre beröffent.
Ha ugyanolyan minőségű kenyeret kapsz 100 és 180 ft-ért is, te melyiket vennéd? Nem vagyok skót, de a különbözetet inkább a fiamra költöm...
Tudom, hogy van cseh gyártmányú, direkt rá is kérdeztem, hogy ez nem az. Remélem nem ba-nak át vele.
ja értem.. hát ha az a legjobb, akk azt kell venni! lesz pénzem én is japánt veszek majd!
Ja, annyira japán hogy amit legutóbb vettem (csapágyboltban, számlára) az cseh gyártmányú volt...
Igen.
az öninditódba rendeltél szénkefét?
Mennyit kéne mérnem? Bár itt a műszer is becsaphat.
Köszi, megpróbálom. Szétszedtem, látszólag semmi baja. Azért rendeltem bele szénkefét, hátha. A kollektor hibátlan, még válla sincs.
Majd referálok, meg lehet még kérdezek.
Probat meger az akksi saru es az inditomotor saruja kozott egy ellenallast mérni, hátha.
Akkor próbáld egyből az önindítóra rakni ha úgy jól teker és indul akkor az önindítód jó, és akkor vagy az aksi vagy a vezetékkel van gond. Ha nem teker így sem rendesen szar az önindítód.