Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval gyári sm&endóró
amennyire én tudom a gyári sem és a gyári endúró között a villaszög is más
és a szürke blokkosnak valami husaberg hengerfeje van, állítólag jobb és izmosabb mint a fekete
de én ezekhez nem értek, csak ilyen információmorzsák ami nem feltétlen 100% igazságtartalmúak
amúgy a gyári endúrót ne vedd meg, hagyd meg havernak bár április előtt nemigen fog venni
Előre van hozzá sm futómű fékkel együtt ha érdekel.
2 képet nem rakott még ki, talán most jó lesz
Sziasztok!
Továbbra is keresgélek 640 LC4 SM-et, találtam is egyet, de az enduróból lett átalakítva. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az enduró és supermoto között (nyílván a kerekek, fékeken kívül)? Illetve, hogy ez egy 2004-es szürke blokkos, de egyszer már hengerfejes lett és a fekete blokkosnak a hengerfejét kapta meg (vagyis az eladó azt mondta, hogy kisszelepes, én képen láttam úgy, mintha fekete blokkos hengerfeje lenne) és dugóját. Ez mennyire megszokott ezeknél a gépeknél? Mennyire számít ez gányolásnak? Lehetséges, hogy egy 16000-et futott gép már hengerfejes legyen?
Előre is köszi a válaszokat!
Kellemes ünnepeket minden KTM-esnek!
Ezer ès 1 bocsánat persze hogy neked külón is!RESZTÎZZS utam ;) ès minden KTM-es nek!Kellemes ünnepeket,km-ben gazdag...balesetmentes boldogat 2015-re
(ezèrt szólnod se kellett volna,azt hitted elfelejtettem )
Sajnos ezt tapasztaltam én is :)Haver vet egy 620 ast és sm szett van rajta de erdőzni az nem jó.Ezért cserélné el enduróra
Nem egyszeru talalni.ha van is.eleg dragan
Sziasztok!

Keresek 620 as ktm hez enduro szettet.Adnék cserébe supermoto szettet.Aki cserélne az szóljon.

Üdv
Sziasztok!

Keresek 620 as ktm hez enduro szettet.Adnék cserébe supermoto szettet.Aki cserélne az szóljon.

Üdv
Ahh 1X 10w50, most meg 10w60 volt másodjára.
Nagyon hamar megszerethető a gép... (8
Viszont ha megtalálod a doboztartó konzolt, akkor csörogj már rám légyszives.
Ma reggel jutott eszembe, hogy az ülés alatt ki lett szedve a csavar, de láttam visszatetted a helyére...
Hello,

nezd meg a szamlan a datumot es azt az olajat rakjad bele osszel, illetve tavasszal. Olajszuronel meg lazitsd le a fekpedalt szerintem. A tobbot ndm tudom...
Sziasztok.
Mitulásbáti tegnap hozta a Ktm- et, viszont olajcsere esedékes a gép.(2000 640Lc4).
Eddig motorex-et kapott ha mindenigaz Kecskeméten a Ktm szervízben.
De mivel kaptam 10w50, és 10w60-as flakszit is az előző tulajtól, így nem volt 1értelmű a dolog.
Ti mit használtok bele?
Valamint nagyon problémás kiszedni az a kis (papír)olajszűrőt a blokk oldalánál?
Ez Sm, mennyi az ideális keréknyomás?
Valamint hogy kell használni pontosan a dekompresszorját berugáskor?
Már jegy nélküli járatom van :/ (munkás járat)
Emeld fel 200 ról 300 ra a fekete fuvart összejön az hamar...
Amúgy pedig 1000hála, a lényeg, hogy rendes voltál. Akkor viszont még gyűjtögető életmódot folytatok és vegetálok a videókok és képeken
Nem nyertem(nyertünk)
Elvitték, de ha ez az 5 találatos visszaveszem neked, nézd meg mik a nyerő számok én nem járok lottózóba csak most voltam ígéretem szerint.
Így is lehet mondani.
Eladtad? vagy nyertél a lottón?
Ha valaki nem hallott volna róla én tegnap találtam

http://www.ktm.com/hu/parts-we...

UI. 45000 el kell érni a vásárlási összegnek és abból kapsz 15000 kedvezményt azaz 30000 fizetsz nekem pont jól jön
Márciusra gondoltam én is előre is köszönöm.