Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és ha SIKERÜLT elgondolkodni EZEKEN dolgokon és HELYRETENNI őket akkor SZÍVESEN látlak...még MOTOROZHATUNK is...ha attok KŐCSÖN VALAMIT:)
NA akkor egy MEGELŐZŐ,jóindulatú JAVASLAT:

Ez az EMBER TÉNYLEG ijjen...ha teccik...ha NEM...

ÉS te KARIKÁZOTT PARÍZER barátom NE szervezzél kamikáze ISMERKEDÉSI estet...majd ÉN jelzem ha SZERETNÉK ismerkedni...ez NEM egy TÁRSKERESŐ oldal...

Vannak emberek akiket KIFEJEZETTEN kedvelek...és akik jobb ha KERÜLNEK...az ostoba,buta,fellengzős,CSORDASZELLEM JELLEM nem belépőjegy...de ennek ELLENÉRE ki lehet velem jönni...

ÉS NE fenyegess...a NÉZETELTÉRÉSEK rendezésével...ADDIG JÓ MINDENKINEK még oda nem kerül a SOR...ha VALAKI nem ÉRTI a TRÉFÁT és az IGAZSÁGOT akkor az NE keménykedni INDULJON el,főleg CSORDÁBAN...hanem gondolkodni ÜLJÖN LE...
Se banditom se ktm-em trollkodni jarok ide is meg oda is. Enduros utakat nem ismerek a Mecsekben. Az aszfaltos utakat viszont annal jobban segitek amiben tudok
nekem is szükségem lett volna rá
18" kereked nincs eladó ?(exc-be)
Te Levi!Én keresnék mecseki kontaktot motorozás ügyben,mivel az nincs messze,és elég "meredek" is!Lehet hogy te lehetnél az?Mintha több közös dolog is lenne pl:ktm...bandit...?Vélemény?
És ezt a kincset nem te árulod?
Vannak még kincsek kicsi hazánkban! http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
En mar sokszor felajanlottam neki hogy jojjon a Mecsekbe, szallast is kap, meg egy sört is
Nem fog, de mehetünk ettől függetlenül! Bár elég messze van.
Bármi más megoldás is érdekel, csak ez a marakodás szűnjön már meg...
Na akkor egy építő jellegű javaslat:

Szervezek egy tavaszi túrát. Mondjuk április második szombatjára, hogy a vénebbek se fázzanak fel...
11kor találkozzunk Miskolcon és az első pihenőnél én állom mindenki piáját egy ormosbányai kocsmában.
Akit érdekel, jelezze, én megismerném személyesen, mert nem hiszem, míg ríltájmban nem láttam, hogy ez az ember tényleg ilyen...
A nézeteltérések is könnyebben intézhetők, és gurulunk is egy jót!
Jelentkezni itt...
Èrtelmes leeee "ÈPITŐ,, ötleteid.. hozzá frecsegèseid....jókedvre derîtenek szánalmas "ember,, lètedre...dicsètetes telyesîtmèny hamár se motorod...se semmid nincs a pofádon kivül nah csáá pedó....gooo Dánia..
ESETLEG a seggembe NÉZHECC bele hüjjejószág...de oda is csak akkor HA megengedem...

Mit hiszel te MAGADRÓL? KI vagy te? A HALÁLOSZTÓ vagy a TERMINÁTOR? Vagy RÉMMBÓ?:) Netán JESUS?:)

Egy igazi CSICSKA gyerek vagy...egyet TUDSZ csak fújni JÓ bolondhoz illően...de hát annyi AGYAD sincs mint amennyi LÁCCIK(végülis LÁCCANI se láccik SEMMI)...de még egy MARÉK MOLYlepkényi se...
Befelyeztem...nèha azèrt körmère nèzek csak hogy ètezze a törődèst...a mocska
06 30 635 9305
Szevasz. Nem tom mit foglalkoztok ezzel a nemnormálissal, szerintem jópár Troll ugyanaz az egy személy... de azért jókat lehet szórakozni.
Momdtam pedóó lemegyek a szintedre,hogy èrthető legyek számodra,maradj meg annak aki vagy-voltál(a szinteden csöves), egy ajvèkolós rossz buzinak;) oszt csendbe vergődj!mondtam máá,taknyod-nyálad tedd rendbe,ahogy ez norm helyen szokás,nah csá pedóó,remèlem örültèl
buták
Hát, nálam nyert a troll, becsuktam, könyvjelzőkből kiszedtem, ezt nincs sok értelme olvasgatni :)
Valszeg az lc4emhez is a hülye béjemvésektől kérek majd tanácsot.
EZT a hüjjejószágot KI merik engedni az UTCÁRA? FÉLELMETES...

BESZÉLNI...ÍRNI nem tud...KÉTÉVES szinten mozog...ezt KIENGEDNI FELELŐTLENSÉG...de inkább BŰNCSELEKMÉNY:)
Tanulsz-tanulsz..tudod okos aki( persze EZ ne TE vagy) másèbó ;) Ökör aki tevagy a sajátbó se sose,na drotozd fő a budiajtót hideg lessz az èjje ;)oszt avèkolsz mint kivert pedóó
HÁT neked tényleg van MIRE vergődni...mert ENNYI ésszel és INTELLIGENCIÁVAL mint te,KEVESEN rendelkeznek...de SZERINTEM nem is szeretnének...:)
Látod Levi minden szarban van valami?szerinted?vèrnyomása?1000 ;)szètveri a kertibudit mèrgèben..ahol lakik ;) èn meg jókat kuncogok istenbarmán ;)
EZT kibaszott JÓL írtad -érezted CSÖVES...szarba léptem...nem is KICSIBE:)

Megint a PÉZEDDEL vered magad SUTTYÓ? ESZET nem tucc rajta venni...ez a PROBLÉMA...de ha TUDNÁL is venni akor meg HASZNÁLNI nem tudnád:)

De legalább SZERECC a farok MÁSIK végén ÁLLNI...és még PÉZEDBE se kerül:)