Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk úgy, hogy feszes, vagy bekap és begyűr valamit, stb.
hogy tud a lánc elszakadni? nem kellene néha ellenőrizni?
akár sokkal nagyobb gáz is lehetett volna
Van egy használt, holnap megkeresem...giraffe64@freemail.hu a címem, írj oda....
Igen, sajnos még a benne a dugyattyú is meghajlott, cakli pakli kéne az egész. Nem tudom lesz e valakinek elfekvőbe.
Munkahenger fedele? Megsemmisült a kuplung munkahengered...
Nos gurultam egy 30 percet minden ok volt a vízhőfok se ment fel nem rángatott és elmaradt az utógyújtásos durrogás is.

Nyilván megnézetem géppel is ,de egyenlőre megjavult.
Sziasztok!
Sajnos a mai motorozáson elszakadt a láncom, és így jártam.
Valakinek nincs véletlenül ilyen munkahenger fedele?
525sx '06
Utána olvastam egy kicsit és ezt találtam:

http://translate.googleusercon...

Az első kettőt kipróbáltam. Az alapjáraton járatásnál voltak meglepetések beindítottam beállt 1800-2000 fordulatra aztán ahogy melegedett úgy emelkedett a fordulat és 3000 körül ketyegett de folyamatosan mozgott a mutató és a fordulat 200-300 as érték között.

Ja és ami még fura volt,hogy bekapcsolt a ventilátor pedig a vízhőfok kb. 3/4 nél volt.kb. 17 perc után lekapcsoltam a a venti ment folyamatosan. Újra beindítottam beállt 1800 fordulatra ketyegett még pár percig és addig jó volt.

Délután megyek vele egy kört kíváncsi leszek:)
A benzinpumpa szokott tonkremenni altalaban... Szoval ha nem az a terkepezes a rossz akkor meg ezt tudom elkepzelni. irj majd mi volt.
Ok beszélek velük köszi.
Bemész vele Ócsára és beállítják neked!
Szia

Ezt kifejtenéd bővebben,hogy hogyan és miként kell megvalósítani?
Gondolom nem csak simán letöltök egy térképet a netről rákötöm a laptopomat és kész.
Tegyél rá új térképet szerintem. Én tuti ezzel próbálkoznék első körben.
Sziasztok

Vagy egy 690 sm gépem ma mentem vele és eléggé rángatott menet közben minden fokozatban és nagyon durrogott a kipufogó (mondjuk ez nagyon tetszett ) viszont nagyon zavaró volt hogy nem lehetett egyenletes stabil gázon menni vele. Kb. fél óra karikázás után beálltam a garázsba kivettem üresbe és a fordulat folyamatosan mozgott 3-4000 között na valószínűleg ez volt menet közben is a rángatás.
Leállítottam az ujjra indítás után egyből beállt a fordulat kb. 1800 ra és nem mozdult párszor meghúztam a gázt de akkor is vissza ment a fordulat.

Van valami tippetek találkozott már valaki ilyennel?

Én vagy a benzin szűrőre vagy az injektorra gyanakszom.

Üdv.
Na a skandináv lottó se jött be tegnap, már csak a holnapi Euro Jackpotba bízok!
https://www.youtube.com/watch?...

Hozzájuk viszem a mocit beállíttatni!
ez gyönyörűűűű.....
Nem akarom mind felsorolni, mert kurva sok van benne.
Már mind mire gondolsz?
A Husaberg előtti időszakról hogy ott megbízhatatlannak tartotta?
A motorinfosban azért ír nem kicsi baromságokat az ember...
Gyere és nézd meg, amit tudok elmondok róla, hívj bátran.
Nagyon jó, részletes teszt róla.