Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Informálódni szeretnék egy kicsit...
Ti mint aktív használói biztos képben vagytok.
Kinéztem egy 640Lc4-et (2000).
Milyen szériahibákkal kell számolni egy ilyen gép esetében ha van egyáltalán?
Valamint van teljesítménykülönbség az évjáratok között?
Mert láttam a 34Kw - 45Kw-os gépeket is hirdetve.
Ezért van?
Valamint mivel másabbak az újabb szürke blokkos Lc4-ek?
Az jól láttam egyébként hogy a Duke-t is ugyanezzel a blokkal szerelték? (évjáratot nem tudok)
Esetleg ha valaki tudja, a vázta mennyire vagy miben módosították?
Előre is köszi srácok ha valaki szakít rám pár percet.

Széles utat,
És Sok Gumifát... 8)
Csak, hogy érezd a törődést nézd csak mit találtam neked! http://www.willhaben.at/iad/ka...
pont ezért kérdezem mennyi zseton lenne, hogy érdemes-e gondolkozni rajta.
mert ha drága, majd körbetekerjük sárral és nem látszik

hát látom mindenkinek leesett...
a hátsó kert műveltsége nálam...
tényleg odaszarik a kis kaukázusi lyuhász lyámbor kiskutám
ugyhogy aki olyan művelt mint a hátsó kertem...
nem is írom véletlen...

ini...
há mit agyaltok rajta...
ha jó akkor használja...mint eddig is...ha meg megent elrepedt akkor meg.. a hegesztés nem az ..bár hogyha eksztra használat mellett repedt el.. akkor nem feltétlen szar egy hegesztés ami mondjuk..10 évig birta...

amúgy meg presztis..(megfigyeltem ) mostanság azért nem mindég olyan művelt mint a hátsó kertem..
sőt ezzel a gondolttal hogy ennyit nem szabad gondolkozni rajta ...
ha nix dodó.. nix kerék..
ha van dodó.. akkor meg egy szebb kerékkel csak a garage dísze lenne a motor
ha viszont Qrwára kelle a pénz..
akkor
arra kell költeni
EL tudom KÉPZELNI azt a HÁTSÓ GÁRRDENT( kertet)...a GAZDÁJA alapján...
NE tudd meg PROLI...mert FEJREÁLLSZ mint a karalábé...

A MAGADFAJTA egy HÓNAPIG vegetál annyi PÉZBŐL....
az lc4 hátsó kerékagyak kb milyen árban mennek? vagy komplett endúró hátsókerék
haver gépén egy agyonhegesztett agy van, ami működik már évek óta, de elég ocsmányul néz ki
mint a kerted?
amit a kutya már vastagon teliszart?
ini lebuktá te vagy a troll.. még lyó hogy ez a presztizs gyerek ez ilyen okos..
és művelt..
mint a hátós kertem..
Na legyen mar csend egy kicsit !
te MIT okoskocc PROLI? ÉN legalább csak ezt "SZAROM" tele...de te meg az ITT található topikok KILENCVENKILENC százalékát...a FILLÉRBASZÓS,spórolós,nyavajgós PROLI stílusoddal...

Úgyhogy EZEN gondolkozz el... és próbáld LESZŰRNI hogy KI is a TROLL valójában...
ezek trollok, minél többször mondogatjátok hogy menjenek el annál jobban maradnak
és nem véletlen ám hogy a ktm közösségbe rondítanak bele.....
Erre csak helyeselni lehet. Keressetek más fórumot ott nyomjátok mert szerintem ez már tényleg a kutyát se érdekli.
Nagyon egyszerű.. Ha nem tudsz okosat mondani, maradj csendben... Szerinted normális hogy ez megy itt hónapok óta ? Esténként olvasgatnám a fórumot, de nem tudom, mert te és a barátod itt vívjátok a csörtéiteket... Kinek hiányzik ez ? A fórum meg teljesen szétesik.. Menjetek szájkaratézni máshova..... Miért kell állandóan basztatni a többieket.. Ha hülyeséget ír vagy kérdez lépj tovább, nem kötelező rá válaszolni.. Ha ezt az index oldalán csinálnád csinálnátok, már rég kibasztak volna... Örülj inkább hogy más nicknévvel visszaengedtek, legyél hasznos tagja a fórumnak.....
Szerinted ÉRDEKEL az IJJENEKNEK is mint ez a SZERENCSÉTLEN FALLOSZ a hidege vagy a MELEGE? NEMnagyon...

ÉPÍTŐ JELLEG...ez amúgy SZÉPEN hangzik...de ÉN hiába is akarok ÉPÍTENI...ha az ÉPÍTENDŐ anyag SZAR...és mint tuggyuk SZARBÓL várat NEM LEHET...
Nem unjátok még ? A faszságaiddal van tele a fórum , csodálkozol ha beszólnak neked ? Viselkedj normálisan építő jelegű hozászolásaid legyenek, és akkor nem fogsz hideget meleget kapni.. Aki ide téved mást sem lát mint hogy írod a haveroddal a faszságaidat ? A másik Tiszteld már meg a fórum társaidat azzal bakker, hogy a rendes nicknevén szólítod !
MEDDIG fogsz még köszöngetni CSÖVES?

Legyél má TÚL rajta...oszt INDUJJ el...
1x ű faèk!vège bazdmeg! lerajzoljam? Hogy fei is fogd?igaza van mindenkinek!nem ide való! Mint ahogy te SE e világra se ide
Na csá faszfej....csöpögj-ftecsegj...verd a fitymád...de kurva CSENDBE!
Te vagy a RÖHELYES...nem a KÖZJÁTÉK...a KÖZjátéknak csak ANNYI KÖZE van az egészhez hogy ha KIhagynád akkor NEM lennél KÖZröhely tárgya...

Persze....így már MIKOR a FASZ másik végére ÁLLÍTANAK akkor már IGAZUK van...meg mentegetőzöl...meg OKOSKOCC...

DE tudod UTÓLAG okosnak LENNI ojjan mint amikor ELŐRE vagy HÜJJE...

Neked már megpróbáltak itt PÁRAN osztani egy keveset az ÉSZBŐL...hogy HÁTHA észbekapsz...de még VÉLETLENÜL se...még ahhoz is HÜJJE vagy bazmeg hogy HÜJJE legyél...
Erős szavak ezek egy ratyi-csicskától de nem tèged nèzlek TE szánalmas barom oszd azt èszt továbiakban is...BÁR kormos -sötèt vagy mint a bogrács alja,ezèrt se tünsz ki kormosbányán mind 11111 .
Viszont!sokaknak igaza van!èn kèrek ELNÈZÈST a röhelyes közjátèk miatt
Ithagyom nektek a troll-t már bizt hiányozna 1-2 emberkènek istenbarma
ahoy
Üdv mindenkinek.
Keresek megvételre ktm exc 250 2t-hez, 2001-es, hidraulikus kuplunk csövet.
Akinek van eladó, az kérem ne tartsa vissza magát és üzenjen.
te nagy OSTOBA FALLOSZ...ha már ennyire anyázol akkor ÉN is tennék neked egy JAVASLATOT...a SAJÁTODDAL: ŐT űzzed ÁLLÓ FASSZAL te ostoba agyhalott hintaló...VELE talán nagyobb SIKERED lesz mint VELEM... ÉN csak köpök egyet oszt KIRÖHÖGLEK...aztán ITTHAGYLAK...nem ELTAKARODOK...

NEM szégyelled magad te kotonszökevény...hogy viselkecc? NEM is azt kérdezném hogy te mijjen EMBER vagy...hanem mijjen JÓSZÁG...de még EZ se érdekel...

Csak EGYVALAMI érdekel veled kapcsolatban: Hogy MIÉRT hagynak téged egyáltalán ÉLNI?
Nagyon nem vicces, rohadtul felesleges vagy ide a szarságaiddal.
Vagy tudsz normálisan fórumozni vagy tényleg máshová piszkítsál.
Kicsi érdemes lenne magadba nézni hátha meglátnád a sötétség helyett a fényt, elkezdhetnél hasznos hozzászólásokat megfogalmazni!