Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv Janó a yamaha 426ot meddig gyártották?
szevasz Toni
Mindjárt indulok is!
Letesztelem neked hátha rákapsz és végre lesz valamid amivel nem itt töltöd a felesleges idődet!
ÚJABB GYÖNGYSZEM...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

BUHERÁLÁSmentes:
Az..mert legalább a FELE hiányzik..de ami NINCS azzal NINCS gond...

TESZTpilóták kíméljenek:

HÁNGÁBBÉK elmehetnének TESZTELNI...úgyis szeretnek...aztán BESZÁMOLNÁNAK róla hogy mijjen vót KÖRBETOLNI vagy kéccer a PECU udvarán...biztos jobb mint egy SXC ESEMMCÉ...
Pár cucc eladó! Ha valakit érdekel keress:30-4546180
van nívó rajta. olyan 1.8-2l felé
Hello,

sajna még nincs meg a doboz konzolja, viszont van egy pár kinyomtatott rajz a motorról, főként robbantott ábrák, ha kell csörgess meg.
nézdd meg!
iránymutatónak jó lehet...
Sziasztok.

Megtudná valaki mondani hogy pontosan mennyi olaj megy a vázba, ill. a mennyi a blokkba egy 2000-es évjáratú 640Lc4-be?

Köszönöm.
Lehet, már nagyon elvonási tüneteim vannak
2002-es 520-as és 2006-2007 es 450 EXC minndíg felcsigáz
Csal a szemed!
exc 520 - ez sem kutya állapotú
Ha valaki keres lábtartót és szabadulok tőle
Bonyolult a 10-es számrendszer.
NO KOMMENT LYános...:D:D
Így csak 2-őt kéne újat venned nem 4-et.
Nekem van 8
kamionra kell?
Feher buras
Kár, hogy csak 2 db maradt egyebe azzal sajnos nem lennék előrébb.
Köszönöm a visszajelzést.
Csak 2 ép, 1500/db.
Hello, a 4db index mennyi lenne?

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
BONTÁS, váz és blokkház már elkelt ezenkívül minden eladó, első kerék sérült a ráf.
http://youtu.be/sYyDBEaGv1g ilyet nem szabadna 2T nek hogy letilt vagy mi itt a hiba? erdekes videó..
pici van nez hulyenek ember... mekkora egy idióta aki ezt beveszi, +érdemli.
üdv nekem van gyári ktm írj e-mailt:) dawnchild@gmail.hu
Én vagyok rendben az ár és állapot, azt akarom, hogy megvegye. Én nem lesz képes, hogy jöjjön, és tekintse meg, mert én vagyok elfoglalva a munka, de a kép rendben van. Az ügynököm felveszi a tétel kifizetése után.
Én fog fizetni a PayPal vagy PayPal közvetlenül a bankszámlájára, én nem férnek hozzá a banki internetes én is a kifizetést közvetlenül PayPal.
Kérjük, adja meg email PayPal vagy banki adatokat, mint a bank neve, számlaszám, a fiók nevét, IBAN kód és BIC / SWIFT KÓD. tehát én folytathatja a fizetési és az ügynök jön beszedésre kifizetése után. Remélem, hogy olvassa el toled hamarosan.

jön az ügynök wáááááh
Köszi