BUHERÁLÁSmentes:
Az..mert legalább a FELE hiányzik..de ami NINCS azzal NINCS gond...
TESZTpilóták kíméljenek:
HÁNGÁBBÉK elmehetnének TESZTELNI...úgyis szeretnek...aztán BESZÁMOLNÁNAK róla hogy mijjen vót KÖRBETOLNI vagy kéccer a PECU udvarán...biztos jobb mint egy SXC ESEMMCÉ...
sajna még nincs meg a doboz konzolja, viszont van egy pár kinyomtatott rajz a motorról, főként robbantott ábrák, ha kell csörgess meg. nézdd meg!
iránymutatónak jó lehet...
Én vagyok rendben az ár és állapot, azt akarom, hogy megvegye. Én nem lesz képes, hogy jöjjön, és tekintse meg, mert én vagyok elfoglalva a munka, de a kép rendben van. Az ügynököm felveszi a tétel kifizetése után.
Én fog fizetni a PayPal vagy PayPal közvetlenül a bankszámlájára, én nem férnek hozzá a banki internetes én is a kifizetést közvetlenül PayPal.
Kérjük, adja meg email PayPal vagy banki adatokat, mint a bank neve, számlaszám, a fiók nevét, IBAN kód és BIC / SWIFT KÓD. tehát én folytathatja a fizetési és az ügynök jön beszedésre kifizetése után. Remélem, hogy olvassa el toled hamarosan.
Letesztelem neked hátha rákapsz és végre lesz valamid amivel nem itt töltöd a felesleges idődet!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
BUHERÁLÁSmentes:
Az..mert legalább a FELE hiányzik..de ami NINCS azzal NINCS gond...
TESZTpilóták kíméljenek:
HÁNGÁBBÉK elmehetnének TESZTELNI...úgyis szeretnek...aztán BESZÁMOLNÁNAK róla hogy mijjen vót KÖRBETOLNI vagy kéccer a PECU udvarán...biztos jobb mint egy SXC ESEMMCÉ...
sajna még nincs meg a doboz konzolja, viszont van egy pár kinyomtatott rajz a motorról, főként robbantott ábrák, ha kell csörgess meg.
nézdd meg!
iránymutatónak jó lehet...
Megtudná valaki mondani hogy pontosan mennyi olaj megy a vázba, ill. a mennyi a blokkba egy 2000-es évjáratú 640Lc4-be?
Köszönöm.
2002-es 520-as és 2006-2007 es 450 EXC minndíg felcsigáz
kamionra kell?
Feher buras
Köszönöm a visszajelzést.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Én fog fizetni a PayPal vagy PayPal közvetlenül a bankszámlájára, én nem férnek hozzá a banki internetes én is a kifizetést közvetlenül PayPal.
Kérjük, adja meg email PayPal vagy banki adatokat, mint a bank neve, számlaszám, a fiók nevét, IBAN kód és BIC / SWIFT KÓD. tehát én folytathatja a fizetési és az ügynök jön beszedésre kifizetése után. Remélem, hogy olvassa el toled hamarosan.
jön az ügynök wáááááh