a minap olvastam valakitől hogy igy meg úgy a helyesirásoa az a második osztájt sem éri el..
épp ba akartam sérwtőggyni mikor rámeneme az előzményre .. és kiderült nem nekem irta
mert rendessen megsértett volna mert az én hejesírásom nem másod osztályú..hanem első osztáylú.. fört class.. ahogy mondá a német aki angolul is jól beszél..
Életemben 1-szer vettem lottót 50ezerért mert valami 2 milliárd volt a főnyeremény, még csak 1-es se lett! De a héten veszek 1-et és ha nyerek tiéd a motor, valamint alakítunk valami klubbot a tagokat innen verbuváljuk a fórumról mert ugye ez itt 1 nagy család. Mindenkinek meglenne a feladata mint a minisztereknek. KÁTÉJJEM lenne a kiküldetés felelős, Lacoszt küldené felfedező útra(lehet nem térne vissza), Gabi az újításokért felelne megalkotná a részecske gyorsításon alapuló ktm blokkot, Zsiráf szerelné amit elbaszunk a fizetése napi 2liter pálesz, Jóvagy és Levi a kanyarokat érdesítené, hogy ne csússzon ki senki. Ini a levelezésért felelne és a nőket hozná a műmájer topicról, Zari a hegyi kecskékre vadászna legyen mit ennünk,BUGIC-ra bírói szerepet adnák mert 1 ringben lehetne rendezni a vélt vagy valós sérelmeket. ( Bocs akit kihagytam)
Megfogadtam, hogy ha nyerek az 5-ös lottón megveszem azonnal ezt a motort. És láss csodát volt egy 2-esem, ami csak 1020Ft volt, de így nem veszem még meg
a minap olvastam valakitől hogy igy meg úgy a helyesirásoa az a második osztájt sem éri el..
épp ba akartam sérwtőggyni mikor rámeneme az előzményre .. és kiderült nem nekem irta
mert rendessen megsértett volna mert az én hejesírásom nem másod osztályú..hanem első osztáylú.. fört class.. ahogy mondá a német aki angolul is jól beszél..
Fudejóvagy a kormányt is le tudja tenni
Lemérnéd nekem a váz (hossz x mag x szél) az EXC300nak a blokk résznél?
Előre is köszönöm ha megteszed!
Eddig mindenhol csak kis befaragott mikrokapcsolós megoldást láttam.