KTM az injektorok védelme érdekében kiadott egy üzemanyag szűrőt.
Ezt a tanksapka alá kell helyezni.
Gyári kiegészítőről van szó.
Teli ára 9100,-Ft
Akit érdekel keressen meg emailban és tegyen rá árajánlatot.
torpapaktm@gmail.com
Ha van akkor szívesen olvasnám inkább azt ha sikerül, mert kb. 2.-ik osztályos szintű a helyesírásod. Adatlap: ott mutogasd csak te magad a táblák mellet mint egy felfedező de hidd el járt ám már más is ott!
Tuggyuk hogy van...mármint SZTORID...a HATHATVAN ESEMERR LIMITPRESZTÍZSÖNNRŐL...amit még a KERESKEDŐKNEK is LIMITÁLVA adtak...vagy POFÁRA...
Na add csak ELŐ újra szépen...mert ELŐSZÖR sírtam RAJTA...de most már NEVETNI fogok...megszépítette az IDŐ...a SZTORIT... a BAROMSÁG viccé szelídült:)
Mennyetek már az ADATLAPPAL a picsába...a LIMITÁLT picsába...ha már VALAKINEK nincs kint SEMMIJE az már nem is EMBER mi?
Vagy inkább NINCS feltünési VISZKETEGSÉGE,nem akar MENŐSKÖDNI,VERGŐDNI...
Te tanácsot? mit? Még ahhoz is HÜJJE vagy bazmeg hogy HÜJJE legyél...akkor mitakarsz te osztogatni?
Gyönyörű és nagyon fasza motor.Ja és ez aki ismeri milyen érték annak megér minden forintot amennyit kérsz érte. Sokkal inkább ezt venném mint akármelyik újabb modelt.
bakker..
úgy nézem lyancsikám ezzel a géppel mindég vártad a haverokat hogy menyetek motorozni..de aztán vagy egy sem jött vagy mikor megjötek te gondoltad meg magad.. mert az hogy endúró m,otoron egy kársz se legyen.. az máshogy elképzelehtetlen..
le a kalappal hogy igy vissza tudod magad tartani.. a motorozástól .
FALLOSZ...ÉN nem vagyok "NORMÁLIS"...legalábbis a te és a hozzád hasonlók VÉLEMÉNYE szerint NEM akarok NORMÁLIS lenni...ugye érted?
Ha nem...az is ÉRTHETŐ...:)
ÉN inkább azt értékelném ha NEM ide akarnátok jönni NÉZELŐDNI...mert ahhoz hogy HÜJJÉT lássatok te meg pár cimborád, akikkel VÁLLVETVE ugattok itt feleslegesen,hanem NÉZZETEK...főleg te...TÜKÖRBE...és MÁRIS láthatjátok AKIT látni szeretnétek...és EL lehet GONDOLKOZNI is...egyúttal.
Ha már a JAVASLATOKNÁL tartunk,ÉN is javasolnék valamit neked...ha majd még ECCER jársz a GRÓSSZLOKKNEREN akkor ugorj egy SZÉP csukafejest...a LEGMAGASABB CSÚCSRÓL...biztos hogy lesz ott is ojjan aki megtapsolja a MUTATVÁNYT...és MÁRIS nem éltél hijjába...és még a DARWIN-díj is a tiéd lesz...amire MINDEN eséjjed megvan amúgy is:)
Ezt a tanksapka alá kell helyezni.
Gyári kiegészítőről van szó.
Teli ára 9100,-Ft
Akit érdekel keressen meg emailban és tegyen rá árajánlatot.
torpapaktm@gmail.com
Az 5-ös képen mi az a kapcsoló az öninditó gomb mellett?
Na add csak ELŐ újra szépen...mert ELŐSZÖR sírtam RAJTA...de most már NEVETNI fogok...megszépítette az IDŐ...a SZTORIT... a BAROMSÁG viccé szelídült:)
Mennyetek már az ADATLAPPAL a picsába...a LIMITÁLT picsába...ha már VALAKINEK nincs kint SEMMIJE az már nem is EMBER mi?
Vagy inkább NINCS feltünési VISZKETEGSÉGE,nem akar MENŐSKÖDNI,VERGŐDNI...
Te tanácsot? mit? Még ahhoz is HÜJJE vagy bazmeg hogy HÜJJE legyél...akkor mitakarsz te osztogatni?
2005ös KTM SX-emnek 9 év alatt már elég jól megkoptak a deknijei. Házilag van rá jó mód a festésének, vagy szinter? és a rajtlévő festék lemarásának?
Vagy mennyibe kerül, láttam már másnál karbon deknivédőket?!
Mi vált be nektek?:)
hát nem hiszem el.. tsomóban hulik a fan szőrzetem mióta ez kiderült
úgy néz ki mint valami rossz keeway utánzat.
úgy nézem lyancsikám ezzel a géppel mindég vártad a haverokat hogy menyetek motorozni..de aztán vagy egy sem jött vagy mikor megjötek te gondoltad meg magad.. mert az hogy endúró m,otoron egy kársz se legyen.. az máshogy elképzelehtetlen..
le a kalappal hogy igy vissza tudod magad tartani.. a motorozástól .
Ha nem...az is ÉRTHETŐ...:)
ÉN inkább azt értékelném ha NEM ide akarnátok jönni NÉZELŐDNI...mert ahhoz hogy HÜJJÉT lássatok te meg pár cimborád, akikkel VÁLLVETVE ugattok itt feleslegesen,hanem NÉZZETEK...főleg te...TÜKÖRBE...és MÁRIS láthatjátok AKIT látni szeretnétek...és EL lehet GONDOLKOZNI is...egyúttal.
Ha már a JAVASLATOKNÁL tartunk,ÉN is javasolnék valamit neked...ha majd még ECCER jársz a GRÓSSZLOKKNEREN akkor ugorj egy SZÉP csukafejest...a LEGMAGASABB CSÚCSRÓL...biztos hogy lesz ott is ojjan aki megtapsolja a MUTATVÁNYT...és MÁRIS nem éltél hijjába...és még a DARWIN-díj is a tiéd lesz...amire MINDEN eséjjed megvan amúgy is:)
06 30 635 9305
kipróbáltam azt a 640est amit két hete vettünk
egész elfogadhatóan kanyarog a fák között