Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabi46 itt a géped! eloxált platós mart talon agyas 450 exc factory

úi. csak vicceltem
Sziasztok! Van Superduke -hoz egy idomszettem eladó nagy hasidommal.

70/7708720
amúgymeg ebay
a gyári tankidom itthon 16ezer angliában meg szűk 12
szerencsére ismerős ismerőse haza tudja hozni, szóval ami ráér az olcsó
Andl.kft végett ment el nekem is a kedven, egyszerűen mindig csak a kifogások voltak Jánoséknál.
Nem tudom foglalkozik e még motorokkal de, én nem bántam meg hogy otthagytam.
Ez nem von le a motor érdemeiből semmit.
Egyszerűen csak az alkatrészellátás volt borzalmas.
Magába a motor egy nagyon jól elkapott gép, kár hogy az importőr állt ennyire flegmán a dolgokhoz.
ne is mond
egy ülés csavarra vártam 3 hónapot akkor még a andl vagy mipicsa forgalmazta
de pl a mostani forgalmazót felhívtam hogy kell egy szívócsonk aztán küldte, 2hét és itt volt, pedig ekkor még a boltjuk nem is volt megnyitva
Nem is azt mondom, hogy szar, csak nincs többé kedvem 2 hónapot várni mondjuk 1 kib@ hatsó sárvédőre.
Na de nem is ez a lényeg, minek vegyem meg ha egyáltalán nem akarok huskyt, se mást, csak amiről a topik szól néha.
nem szarabb mint bármi más, ehhez még alkatrész is van, igaz még mindig nem olyan gördülékeny az ellátás mint a ktm-nek
a ténéré megvan, az megmarad papás motornak
vettem ezt a huskyt mert azt hittem még mindig 20 éves vagyok de nem birok vele
azon agyalok el kellene cserélni egy lc4-re, haver nemrég vett egyet aztán fenemód megtetszett
milyen gépeid vannak neked ini....? már az xt nincs meg?
ideje volna az albumodba feltölteni mik állnak otthon...az MTZ-t is
Husky soha többet
ha 800ad van akkor vedd meg a huskym aztán még marad is zsetonod
ha nem alkudsz akkor kapsz hozzá egy vödör kacatot, fékbetét olaj meg mittudomén mi van még a szekrénybe
Szerintem 800ba nem adja oda, ha igen akkor légyszi beszéld rá, és megyek érte még ma
neki is akkor jó amikor melléüt
Ezt sosem értettem, ne haragudj meg...de ha nincs 'kedv', akkor minek fájdítod a szíved azzal, hogy állandóan a hirdetéseket nézed?
Néztem, nézegetem nap mint nap. Eléggé leharcoltnak tűnik, attól még lehet jó is, meg kellene néznem, csak az anyagiak...
Gondolom ezt is láttad már?!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Egy ismerősé a motor,sztem az éven kb annyit ment vele mint én, max 10órát, előtte drz-je volt a srácnak,ami szintén patika állapotú volt akár ez az exc! Rendszámos is,mindene megvan,sztem még egy pici alku beleférhet...
Az h az ország másik felében van az lenne sokszor a baj? Hát én inkább autóznék +200km-t minthogy a közelben lévő első fost megvegyem...
De hisz ezek nem is manualok...ezek alkatrész listák, cikkszámozva...
Nekem is van 2db Gyári Ktm exc 525 könyvem! Egy motor blokk szerviz manuál és egy kezelési/használati utbaigazító!
a service manualok ELKELTEK! egy Egri srácnak!
Mit kérsz érte?
engem is!
Érdekelne
maradt 2 db 2004-2006 ha jol tudom 525 exc service dokumentum.ha valakit érdekelne
Ezt 1,2-ért kéne adjam,hogy nekem is megérje épp ezért nincs még itthon mert ezt nem igazán akarják megadni érte.
Hahó!
Nem tudja valaki,hogy a FIM-es első guminak a mintanagysága kisebb mint a cross-é.

Mitas EF-08 - Mitas C15. 90/90-21