Andl.kft végett ment el nekem is a kedven, egyszerűen mindig csak a kifogások voltak Jánoséknál.
Nem tudom foglalkozik e még motorokkal de, én nem bántam meg hogy otthagytam.
Ez nem von le a motor érdemeiből semmit.
Egyszerűen csak az alkatrészellátás volt borzalmas.
Magába a motor egy nagyon jól elkapott gép, kár hogy az importőr állt ennyire flegmán a dolgokhoz.
ne is mond
egy ülés csavarra vártam 3 hónapot akkor még a andl vagy mipicsa forgalmazta
de pl a mostani forgalmazót felhívtam hogy kell egy szívócsonk aztán küldte, 2hét és itt volt, pedig ekkor még a boltjuk nem is volt megnyitva
Nem is azt mondom, hogy szar, csak nincs többé kedvem 2 hónapot várni mondjuk 1 kib@ hatsó sárvédőre.
Na de nem is ez a lényeg, minek vegyem meg ha egyáltalán nem akarok huskyt, se mást, csak amiről a topik szól néha.
a ténéré megvan, az megmarad papás motornak
vettem ezt a huskyt mert azt hittem még mindig 20 éves vagyok de nem birok vele
azon agyalok el kellene cserélni egy lc4-re, haver nemrég vett egyet aztán fenemód megtetszett
ha 800ad van akkor vedd meg a huskym aztán még marad is zsetonod
ha nem alkudsz akkor kapsz hozzá egy vödör kacatot, fékbetét olaj meg mittudomén mi van még a szekrénybe
Gondolom ezt is láttad már?! http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Egy ismerősé a motor,sztem az éven kb annyit ment vele mint én, max 10órát, előtte drz-je volt a srácnak,ami szintén patika állapotú volt akár ez az exc! Rendszámos is,mindene megvan,sztem még egy pici alku beleférhet...
Az h az ország másik felében van az lenne sokszor a baj? Hát én inkább autóznék +200km-t minthogy a közelben lévő első fost megvegyem...
úi. csak vicceltem