te laca.. te olyan marha vagy...
a megjöttem ....az köszönés...
a jó étvágyat... azt ara értette hogy eteti a trollt.. .
a holnap nyelwizsga az pedig arra értette hogy a holnapi nap folyamán nyelvizsgálya lesz..neki vagy valakinek a közeli életéből...
érted?
amúgy meg tök qÚltúrált wagy mostanság.. le a kalappal...
Te vagy a 3. ember aki nem fogja fel hogy senki nem mondta azt, hogy ha nem szalagmunkás vagy akkor milliárdos vállalkozó kell legyél. A Zsiri új, 10 milliós bmw-vel mászkál? Vagy 1290 duke-al ? NEM, pedig ő sem szalagmunkás, ha jól veszem ki amit ír saját magáért felel...
Egy szóval sem írtam hogy 10 milliós bmw kell, azt írtam hogy nem lennék betanított szalagmunkás. Van akinek megfelel de én nem lennék biorobot. Ettől függetlenül még odasodorhat a sors.
bakker..,5re értettél..
mióta itt vagy azóta lyötttem vissza én is
ahol lószar van ott veréb is akad
amúgy a villamosos az tudod hogy csak vick,.. mert aki a felső vezetéket megfogja .. azzal nem lesz semmi...
egész addig még a sinnel egyen potenciálra nem hozza valamilyét egy elektormos vezető...
mert akkor az már az az baly...
mert ott akkor egy ideig tuti nem lesz villamos közlekedés... és sok droid elkésne a munkából..
FÉLRE nem ÉRTEM...mert MEGÉRTELEK...egy ekkora TULKOT nem NEHÉZ megérteni....MMMÚÚÚÚÚÚHHHAHA:)
Szerintem inkább írkálj VALAMI moderátornak...az ÉRTELMI szinteden...hogy MÁR megit ITTVAGYOK,és te NEM tudsz KIBONTAKOZNI,FELTŰNŐEN VISZKETNI a FELtűnési VISZKETEGSÉGED által...gyűjts még magad mellé pár BÉGETŐ JUHOT....meg MÚHAHÁZÓ TULKOT...aztán HAJRÁ....REDI TO MODERÁTOR...:)
Neked a LÉTelemed ez az ITT vergődés...nem NEKEM...FELSŐvezetŐ KOSfej...
NEM nézem le a MELÓsokat...mivel ÉN is az VAGYOK...de NEM függök SENKITŐL,nem hunyászkodok meg SENKINEK,nem vagyok ELKÖTELEZVE sem PÉNZÉRT...sem SZAVAKÉRT...amim van azért MEGDOLGOZTAM,próbálok KORREKT lenni ebben a VILÁGBAN...ami KIBASZOTTUL nem eccerű...és sokszor NEM kifizetődő...de ha ÚJRA kéne kezdeni akkor se csinálnám MÁSKÉPP...
bakker.. baly lesz..mindjá...
mert presztis megtudja hogy enniy melós van ezen a fórumon.. ennyi munka kutya.. há ne mir többet ide mert besértődik hogy az ő presztizse nem engedhetim ge ezt a szégyent.. mert ő.. ő egy igaz felső vezető...
az tuti. .látszik az írásain .. meg ahogy a másikkal kommunikál .. . . .
igazándiból az lenne a jó ha mikor a közeli kis faluba jár ..miskóciba ott egy ilyen villamosipari társaság villamosának a felső vezetőjét elkapná.. egy szóra.. az 600V egyenárammal van telítve..
ott nix megrázkódtatás.. mert az egyenáram.. az süt..
összesül az ember .. izmai görcsbe rándulnak majd a hő hatására.. szénné ég..
szivis pikk pkk megáll... nix dobogás rezegés .. csak a feszülés..mint a görcsberándulás kap kicsit erősebb az az inger ami a görcsöt okozza
ilyen ez az élet a felső vezetésben... a villamosoknál
pl stadler józsibá
8 általános, birkapásztorból lett milliomos, aztán rá is ment az egészsége
szerintem nem húzza már sokáig az öreg.....
aztán ha ossza a pénzt rendesen felfelé meg nem máyerkodik akkor még most is a millákon ülne
nesze neked sok pénz.......
majd idővel összejön neki az érteles írás is
mert van egy ilyen okosság:
A végtelenmajom-tétel szerint ha adott valamilyen előre rögzített szöveg, és egy majom korlátlan ideig véletlenszerűen ütögeti egy írógép billentyűit, akkor majdnem biztos, hogy előbb-utóbb ezt az adott szöveget is leírja - még ha az olyan összetett és értelmes is, mint pl. William Shakespeare teljes életműve.
Csak pislogok mi folyik itt Gyöngyösön. Én is melós vagyok folyamatos műszakban, igaz nem szalag mellett így talán nem vagyok 100% biorobot, de elégedett vagyok azzal amink van mindent magunknak köszönhetünk asszonnyal, nem a királyfi.
a megjöttem ....az köszönés...
a jó étvágyat... azt ara értette hogy eteti a trollt.. .
a holnap nyelwizsga az pedig arra értette hogy a holnapi nap folyamán nyelvizsgálya lesz..neki vagy valakinek a közeli életéből...
érted?
amúgy meg tök qÚltúrált wagy mostanság.. le a kalappal...
MITordítasz ha írsz? ÚCCSE hajja SENKI...akkormeg?
Akkor mennyünk SZÉP sorjában:
Meggyöttem!-OK..mikor MÉCC?
JÓétvágy!-VOLT..még bele nem SZÓLTÁL...
Holnap vizsga.-ÉS? Volt ijjen KÉRDÉS? NEM...
Egy szóval sem írtam hogy 10 milliós bmw kell, azt írtam hogy nem lennék betanított szalagmunkás. Van akinek megfelel de én nem lennék biorobot. Ettől függetlenül még odasodorhat a sors.
Bocs az emelt hangnemért.
MMÚÚHAHAAA!:)
mióta itt vagy azóta lyötttem vissza én is
ahol lószar van ott veréb is akad
amúgy a villamosos az tudod hogy csak vick,.. mert aki a felső vezetéket megfogja .. azzal nem lesz semmi...
egész addig még a sinnel egyen potenciálra nem hozza valamilyét egy elektormos vezető...
mert akkor az már az az baly...
mert ott akkor egy ideig tuti nem lesz villamos közlekedés... és sok droid elkésne a munkából..
Szerintem inkább írkálj VALAMI moderátornak...az ÉRTELMI szinteden...hogy MÁR megit ITTVAGYOK,és te NEM tudsz KIBONTAKOZNI,FELTŰNŐEN VISZKETNI a FELtűnési VISZKETEGSÉGED által...gyűjts még magad mellé pár BÉGETŐ JUHOT....meg MÚHAHÁZÓ TULKOT...aztán HAJRÁ....REDI TO MODERÁTOR...:)
Neked a LÉTelemed ez az ITT vergődés...nem NEKEM...FELSŐvezetŐ KOSfej...
NEM nézem le a MELÓsokat...mivel ÉN is az VAGYOK...de NEM függök SENKITŐL,nem hunyászkodok meg SENKINEK,nem vagyok ELKÖTELEZVE sem PÉNZÉRT...sem SZAVAKÉRT...amim van azért MEGDOLGOZTAM,próbálok KORREKT lenni ebben a VILÁGBAN...ami KIBASZOTTUL nem eccerű...és sokszor NEM kifizetődő...de ha ÚJRA kéne kezdeni akkor se csinálnám MÁSKÉPP...
mert presztis megtudja hogy enniy melós van ezen a fórumon.. ennyi munka kutya.. há ne mir többet ide mert besértődik hogy az ő presztizse nem engedhetim ge ezt a szégyent.. mert ő.. ő egy igaz felső vezető...
az tuti. .látszik az írásain .. meg ahogy a másikkal kommunikál .. . . .
igazándiból az lenne a jó ha mikor a közeli kis faluba jár ..miskóciba ott egy ilyen villamosipari társaság villamosának a felső vezetőjét elkapná.. egy szóra.. az 600V egyenárammal van telítve..
ott nix megrázkódtatás.. mert az egyenáram.. az süt..
összesül az ember .. izmai görcsbe rándulnak majd a hő hatására.. szénné ég..
szivis pikk pkk megáll... nix dobogás rezegés .. csak a feszülés..mint a görcsberándulás kap kicsit erősebb az az inger ami a görcsöt okozza
ilyen ez az élet a felső vezetésben... a villamosoknál
8 általános, birkapásztorból lett milliomos, aztán rá is ment az egészsége
szerintem nem húzza már sokáig az öreg.....
aztán ha ossza a pénzt rendesen felfelé meg nem máyerkodik akkor még most is a millákon ülne
nesze neked sok pénz.......
mert van egy ilyen okosság:
A végtelenmajom-tétel szerint ha adott valamilyen előre rögzített szöveg, és egy majom korlátlan ideig véletlenszerűen ütögeti egy írógép billentyűit, akkor majdnem biztos, hogy előbb-utóbb ezt az adott szöveget is leírja - még ha az olyan összetett és értelmes is, mint pl. William Shakespeare teljes életműve.