Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked van "raktáron" ?
40 ért találtam olyat ami nem o-gyűrűs hanem u-gyűrűs állítólag benne van az örökkévalóság
szerencsére ingyen kaptam 5 o-gyűrűt a mostanihoz szerintem nem fog elfogyni sosem
Ha Giraffe túl olcsón adná nekem van drágábbért!
Konkrét abban, amit én írtam, tudtam volna neki segíteni. Egyébben nem. A segítség pedig csak erre vonatkozott.
Anno én is jártam így csak nekem bekapott valamit a lánc és úgy törte le, annak idején csak újba találtam és nem volt olcsó mulatság.
ÉLŐBEN...és MIT? HA ELMÉLETBEN nem tudod akkor ÉLŐBEN mit akarsz?
Üdv!
Exc 525 2004
Hideg inditási (szívatóval)alapjárati fordulatot lehet szabályozni valahol?
Mert nagyon magas.
Éppen ezért írtam, hogy segítek neki élőben.
EGYET se mondj ha NEM tudod hogy mijjen RENDEZVÉNYEN vagy...

Meg a ha NEM ért hozzá akkor HONNAN tudná hogy MIT kell nézni...és MIÉRT...vagy HOGY...
Én csak mondtam neki 2 dolgot, amit leellenőrizhet. Mondj neki Te valami hasznos tanácsot. Nem mondtam fixen, hogy ez megoldja majd a problémát.
ÍKÚCSEMMPIJON....ha OKOSSÁGOT nem tudsz neki írni akkor MARHASÁGOT meg minek?

Ehhez a hibához SEMMI köze a szívattyúnak...de még a GYÚJTÁSTÉRKÉPNEK se nagyon....
Nem is neked mondtam. Az, akinek szólt, biztos értette a célzást.
jolvan hálisten bejelentetted ezt is, h ott leszel.. nem is tudom mi lett volna velünk enélkül az info nélkül.. :D
azé, me ilyen segítőkész KTM-es nagyképű köcsög vagyok.
Márciusban viszem fel én is Pestre az enyémet, szóval addigra ha aktuális lesz, akkor ott szívesen segítek.
Szia

Elfogadom a segítséged, viszont jelenleg nincs rendszám a motoron,mert kintről lett hozva és mivel jön a rossz idő egyenlőre nem is tartom értelmét. Amit lesz rendszámom jelentkezem és megbeszéljük.

Egyébként nekem is ezt csinálta:

https://www.youtube.com/watch?...

Üdv.
Oszt minek ha rendesen mukodik ? Aze me neked van obd-d ?
segíthetek benne ha gondolod.
Érdekes számomra ez a jelenség :D Gyanús, valami el lehet keveredve a rendszerben. Én még mindig amondó vagyok egy új térképezésre, ha jó, ha rossz.
Szó szerint..... :D
akkor a kurva annyát a patentszemnek
én mostanában rászoktam a vx2-re nem nagyon drága elég sokat bír
aztán ha elkezd mozogni a csapnál akkor megy a kukába
le szokta dobálni a lánckerékről a láncot ha bekap valamit
bár nekem inkább laza mint feszes
Szerintem sokat mondok, ha 40 üzem óra volt benne, feszes sem volt, a patent szem adta meg megát.
nem létezik hogy ez a lánc nem csörgött zörgött :P