Az a rák köcsög ;) az "vergődik,, akinek van mire ;)te meg egy megkeseredett irigy balfasz vagy..világvègèn gyertyafènynè ;) a negró a pofádba ugy vakît mint 4 szuró a kamionom tetejèn ;)
Levi...korllaboráns lettè?hm Nah komolyra a szót,ilyen farokbó mint ratyiemmm akció nèlkül veszek bármikor 1 tucattal kb,jah ès prividenyt nèkü;) szóva ez a SENKI kocsog anno szarba lèpett belèmkötött,èn meg az a fajta vagyok,aki ezt nem sziveli...ennyi a rövid sztori,lemegyek 1szerű szintjère,mert ezt èrti istenbarma...ennyi
a VILÁGVÉGÉT is a HOZZÁD hasonló "ÉRTLEMISÉGIEK" fogják okozni...
Kutyát nem ÉRDEKLI hogy te hová mécc csövinger...de persze mikor itt VERED magad asse fordul meg a MÁXEM agyadban hogy LEHET van aki TÖBBET ment HÁTRA...mint te ELŐRE...mégse VERGŐDIK vele.
Nagyon jol megy nekem a mosolygas es teljesen jol eltudok lenni a gondolataimmal kozben nagyban helyeselve es bologatva ugy hogy egy szava sem jut el az agyamig mert leszarom
Okoskodsz itt csöves...dugatyút max kèpen láttál,fogalmad sints semmiröl ;)mint az idèzö jel használatáról se ;) te tanyasi "motorosok SZÈGYENE,, ;) azè már az világvège lenne ha ilyen barátom lenne mint TE pedóó ;)De! Van egy jóhîrem is nèköd pedóó,Lacibácsi kimegy egy picit Ny-Europába...tudom ez neked " spanyol,,de ne csüggedjjjè kisfiam....ha szèpen beszèsz..taknyod-nyálad rendbeteszed...kiviszlek 1 sző világot látnyi....mondjuk a raklaptartóba ;) ...vagy a hütődobozba úgy -30ra hangolva..a Cariert ;) mint szinvonalad ;) ratyiiieeemmm ;)
HA igazam VAN...ha NINCS,teljesen mindegy,de ha látsz egy IJJEN csökött AGYÚ,fogyatékosként VISELKEDŐ(ez a VISELKEDÉS szerintem nála TERMÉSZETES) "felnőtt"embert vagy nem is tudom mit,mint EZ a FALLOSZ, akkor NEKED mi jut eszedbe? ÚGY ŐSZINTÉN...
Pont az IJJEN magadfajta KONDOMGUMMI szökevény barátságára,szeretetére van szükségem...ha ERRE lenne igényem akkor TÉNYLEG hívhatnál PEDÓNAK...mert az AGYAD szintje valóban GYERMEKI...abból is a FOGYATÉKOS fajta...
Csinálj még magadból nagyobb BOHÓCOT...dirrekt nem HÜJJÉT írtam...mert OTT már a CSÚCSON vagy...HOLTponton...mint a DUGATTYÚ...és onnan már csak LEFELÉ van...
Csak neked pedó ;)De örülök őszintèn hogy,van aki odabasz ,felbasz "agyilag,, (nem vèletlen az idèzöjel !) mert tudjuk itt mindannyian;agytalan-anyátlan-csövinger-pedóó faszfej vagy akit SENKI se szeret....mi se ;)szegèny-szánalmas " barátom,,
A pedóó te vagy..vótá maradsz...van egy ROSSZ hirem,ha van időm?maradok itt próbálok a hozott szarból(ratyiemmmm) valami èrtèkelhetőt "faragni,, ;) kezdetnek...mossá fogat mielött ide FTECSEKSZ ;) oltári büdös a pofád ;)nah lassan-lassan csak ember ?lessz belőled pedóó ;)csak olvass ne pofáz...frecsegj össze mindent...ès mindenkit ;)
JA...és NE légy IDEGES...ne rágd az ASZTAL sarkát...inkább VEGYÉL egy ZACSKÓ mogyorót...mert láccik az ÍRÁSODON hogy DADOGSZ..kapkocc össze vissza mint PEDOFIL pap az óvodában..
Annyira : tartalmas...èrdekes egyèn vagy....maradtál igy NICK-nèv váltás után is hogy hú meg ha ;) 1szóóóva hogy (lemásszak hozzád kisfiam ;) pöcegödtödbeee )sötèt vagy maradtááá mint bográcsaaajaaaa ;) Te pedóó igaz a hîr?hogy kormosbányáról is kiutáltak?nem csak a topic-bóóó?
Oltsatok csak egymast legalabb tanulok par uj beszolast kol fog jonni majd a szalag mellett
Kutyát nem ÉRDEKLI hogy te hová mécc csövinger...de persze mikor itt VERED magad asse fordul meg a MÁXEM agyadban hogy LEHET van aki TÖBBET ment HÁTRA...mint te ELŐRE...mégse VERGŐDIK vele.
De ettől függetlenül NINCS haverfelvétel...:)
erre csak ennyit CSÖVinger...hogy érjen VALAMI INGER...
Csinálj még magadból nagyobb BOHÓCOT...dirrekt nem HÜJJÉT írtam...mert OTT már a CSÚCSON vagy...HOLTponton...mint a DUGATTYÚ...és onnan már csak LEFELÉ van...
De egy TUSKÓBÓL ugyan mit lehet?
OLVASSAK? mit? a Te BUGYUTA mekegésed...? Addig is amíg itt szenvedsz inkább mennél el egy kis KORREPETÁLÁSRA...
Amúgy már veled kapcsolatban csak egy KÖLTŐI kérdésem van:
Az IJJET mé haggyák ÉLNI? Szenvedés ez...MINDENKINEK...
De ez OJJAN LEHETETLEN mintha azt kértük volna a MIKULÁSTÓL
hogy hozzon nekünk egy LIMITÁLT HATHATVAN ESEMERR PRESZTÍZST...
ESEMERR presztízst az NEM hozott...de egy NAGY PRESZTÍZSŰ HÜJJÉT igen...mivel csak ELŐKERÜLTÉL újra...
Az igaz hogy SEMMI újat...főleg ÉRTELMESET nem írsz...de MAJMOLNI azé má csak SIKERÜL...ennyi HÓNAP után...te balfasz ORÁNGUTÁN:)