Nyilván az sm-et nem oda tervezték, hanem aszfaltra
Aki kicsit is érzi a motort, az biztos meg tudja mondani hogy van különbség, de nekünk alföldi gyerekeknek mindegy, csak az elejét emelje
bár szerintem mezei 640-től ne vegyetek erősebbet, mert onnantól már kihasználhatatlan a plusz erő, legalábbis haver azt mondta
csak az érdekelne hogy melyik gyárilag az sm és melyik az endúró kivitel
nemrég vettünk egy 640est aztán megtetszett egy havernak és kellene neki is
de szinte mind sm kerekekkel van, és a gyári sem nem olyan jó terepre mint a gyári endúró
Ezt nem tudom jobban leirni.
ha endurobol akarsz nagyfekes sm et csinalni.akkor kell adapter.ha smbol csinalsz endurot.akkor telo csere vagy nagy tarcsa hasznalata
Nincs szükség arra, hogy személyesen nekem írjál: Jano fitt s moci,igen èn vagyok az a lacosz!veled tènyleg semmi bajom!ès feleslegessen nincs is èrtelme keresni.A ratyiemm beszót kb egy ève,(a tuono topicban)a fasz se szólt hozzá,annyával kinlódjon,ez az èn vèlemènyem,sajnálom ha ez iritál tèged,vagy bárkit!Addig űzöm a faszopót amig el nem takarodik.Szóval ez szemèlyes...ès vele! Motoros üdv:lacosz (jah a 75csak nick)vèn fax vagyok 44 ;) Nem vagyok én senkinek a fanja és kurvára nem érdekel neked kivel van gondod, de ha annyira személyes ahogy itt előadod akkor menj és intézd is úgy! Ha ez nem megy akkor abban a fórumban ahol beszólt, idejössz teleszarsz mindent aztán még te kéred számon más adatlapját. Azt meg végképp titkolnám, hogy 44 évesen ezen a szinten vagyok,de tudod mit: folytasd így tovább legalább jól szórakozunk.
Lacosz75 39 évesen amit te művelsz komolyan mondom szégyenletes.
Ehhez még az arcodat is adod, ebből látszik merre is tartasz.
Jó is volt az SMC 640/660 Factory Racing Prestige VDB replicád.
De mielőtt bármit is írnál én előbb elgondolkodnék mennyire akarod lejáratni magad, így is elég mélyen vagy már itt mások szemében.
Hatalmas és sokatmondó hozzászólásaidat folytathatnád másik topickban.
Hopp a 3-ik képen 350EXC na az aztán ritka egy dolog Bár lehetett a 250 RFS blokkos EXC-hez 350-es hengerszettet de ilyet még nem láttam hogy fel is írják a légszűrőházra.Gondolom ez nem gyári matrica csak hasonló
Én meg pont téged szarlak le bazári majom, és hidd el nekem amire a nyálam csöpögött volna előtte megvettem! Ja most majd engem is rombolsz, adatlap eladó holmik ott a telószám cimet adok aztán ha gondod jöhetsz de, hogy mész azt kitudja!
Mi van Tisztelt! èdes anyukád,sose szeretett pici fia,te bazdmeg...nem gyanus hogy kb a fasz se szólt hozzád Szóval nagyokos csicska...MMMM- vagy?Ratyika-latyika panaszkodj apucinak mi a baj ugyis leszarom-bánatod,elbaszott èleted...szart se èrdekli te is a seggedbe hotdod az agyad mint szèlvèdőn szètkenődött lègy de pofád az megmaradt
igaz zabánod kő....szarnod..fosnod OKOSSÁGAID..meg muszály
Janoka,azèrt mert más...volt máshol...ès szèp helyen-helyeken azèrt èn sose szóltam meg senkit!Az èrtelmetlen..rosszindulatu fercsegèst..viszont zsigerből utálom. Látom beálltál "ratyiem fan-nak,, van akinek ez jön be De komolyra a szót..akkor umzam már a KTM -et mikor nektek a nyálatok csöpögött èrte! Nem azèrt mert rossz moci...imádtam,de mint szupermotyo..nem egy nagy valami,jó..jó,èn beleuntam..enyi,a tunci nekem jobban bejött kb 40 ezret bele is csavartam,de mègse volt igazán jó világjárásra,ezèrt most a Caponord van soron A másik...általatok szarba SE nèzett 650 pegával..pl Napoli-ból verettem haza 1 segel...igaz csak..1550 volt,nem pályán!szóval kb ennyit a ki-hova -mit-mennyire!Èn pont leszarom ha a Dakar-on indulsz..max ha jól nyomod gratulálok (mobilról nyomom,nèha mellè...ezt is pont le sz-om ;)
Aki kicsit is érzi a motort, az biztos meg tudja mondani hogy van különbség, de nekünk alföldi gyerekeknek mindegy, csak az elejét emelje
bár szerintem mezei 640-től ne vegyetek erősebbet, mert onnantól már kihasználhatatlan a plusz erő, legalábbis haver azt mondta
nemrég vettünk egy 640est aztán megtetszett egy havernak és kellene neki is
de szinte mind sm kerekekkel van, és a gyári sem nem olyan jó terepre mint a gyári endúró
ha endurobol akarsz nagyfekes sm et csinalni.akkor kell adapter.ha smbol csinalsz endurot.akkor telo csere vagy nagy tarcsa hasznalata
esetleg ami már a hirdetésekből is megállapítható?
honnan lehet megállapítani hogy gyári endúró vagy gyári sm?
vázszámból vagy honnan?
Ehhez még az arcodat is adod, ebből látszik merre is tartasz.
Jó is volt az SMC 640/660 Factory Racing Prestige VDB replicád.
De mielőtt bármit is írnál én előbb elgondolkodnék mennyire akarod lejáratni magad, így is elég mélyen vagy már itt mások szemében.
Hatalmas és sokatmondó hozzászólásaidat folytathatnád másik topickban.
igaz zabánod kő....szarnod..fosnod OKOSSÁGAID..meg muszály