Üdv mindenkinek.
Keresek megvételre ktm exc 250 2t-hez, 2001-es, hidraulikus kuplunk csövet.
Akinek van eladó, az kérem ne tartsa vissza magát és üzenjen.
LEírtam hogy NE kelljen TÖPRENGENI:IJJEN vagyok...MÁRAKIVEL
Díjjazásra NINCS szükség...mert a VERBUVÁLT csordában úgyis lenne PÁR CÍMERES ÖKÖR...TÖBBRE meg NINCS szükség...de ha kedveled ÖKET akkor menjetek...MÁSFELÉ...
IGÉRGETNI sem kell... úgyhogy TEJJESENMINDEGY...
KIpróbálom...ha EZZEL gyössz KERESZTÜL a BÜKKÖN...EGERTŰL MISKOLCIG...vagy FORDÍTVA... hogy lássam ÉRDEMES-e KIpróbálni.
Hol olvastad, hogy nekem van veled gondom? Én csak azon töprengtem el, vajon facetoface is ilyen vagy-e. És hogy rászánnám azt a 2 üzemórát erre a kérdésre, akár még díjazhatnálak is, vagy tudomisén...
A társaságot meg kedvelem, ezért invitáltam innen a többieket.
Még 1 adalék, és ez nem poén. Soha sem fenyegetőzök! Csak ígérni szoktam. Szavatartó embernek ismernek... Erről ennyit.
Van 1 KTM-em kölcsön, csak NEKED!
Igaz, keresztlányom kapta tőlem, de kölcsönkérem 1 napra!
Ja persze te már öreg ember vagy!Csak az időjáráson múlik,hogy motorozol-e!A riga az jó,de tudok egy verhovinát,az még jobb neked,mert az már majdnem wr,és azzal még nagyobb király vagy!Majd ha utolérlek megköszönöm hogy megvártál!
Öreg embeeeer?Ja,hogy te öreg embör!Hétvégén motorozni fogok,ha odafagyok akkor is!A forralt borozást megbeszéljük!Ha nincs motorod akkor eladtad ezt is,szóval dííííler vagy!Ne tagadd!
Meghívlak, de lehet motorozni nem megyünk mert ahhoz nekem is motor kéne meg aztán 10 fok alatt öregember már nem megy, azért forralt borozni még tudunk!
Na most beszóltááá!Képzeld a szaki-maki már összerakta,bontás szóba sem jöhet!Pöpec lett,de még 1m nem mentem vele!Várom a hétvégét,ha meghívsz átmegyek
Előtte, legalább lesz kifogásod miért henteregsz annyit, de ahhoz neked kéne motor is mert tudtommal abból már csak bontás lesz! De így egyben adok érte 100 ezeret.
Miről beszélsz te dííííler?Inkább szólj egy szilvásat ne beszélj össze vissza!Egy szavadba kerül,és ott vagyok!Megnézem azokat a hegyeket!Persze utána unicum!
Keresek megvételre ktm exc 250 2t-hez, 2001-es, hidraulikus kuplunk csövet.
Akinek van eladó, az kérem ne tartsa vissza magát és üzenjen.
Keresek 400 EXC 2001 műanyag haspáncélt. Törött, repedt is jó.
Ha esetleg van valakinek, jelezze.
Üdv!
LEírtam hogy NE kelljen TÖPRENGENI:IJJEN vagyok...MÁRAKIVEL
Díjjazásra NINCS szükség...mert a VERBUVÁLT csordában úgyis lenne PÁR CÍMERES ÖKÖR...TÖBBRE meg NINCS szükség...de ha kedveled ÖKET akkor menjetek...MÁSFELÉ...
IGÉRGETNI sem kell... úgyhogy TEJJESENMINDEGY...
KIpróbálom...ha EZZEL gyössz KERESZTÜL a BÜKKÖN...EGERTŰL MISKOLCIG...vagy FORDÍTVA... hogy lássam ÉRDEMES-e KIpróbálni.
Szövegértés: 2,
Hol olvastad, hogy nekem van veled gondom? Én csak azon töprengtem el, vajon facetoface is ilyen vagy-e. És hogy rászánnám azt a 2 üzemórát erre a kérdésre, akár még díjazhatnálak is, vagy tudomisén...
A társaságot meg kedvelem, ezért invitáltam innen a többieket.
Még 1 adalék, és ez nem poén. Soha sem fenyegetőzök! Csak ígérni szoktam. Szavatartó embernek ismernek... Erről ennyit.
Van 1 KTM-em kölcsön, csak NEKED!
Igaz, keresztlányom kapta tőlem, de kölcsönkérem 1 napra!
pont mint az enyém volt mikor megvettem...
kivülről patika volt az is...
bakker..
kami..
lacafutam lehetne a neve.. ..
hogy az ember van e ott a gép mögött vagy csak valami rossz troll program ami ontja magából a okosságot
meg csinálnátok róla meg a motorjáról pár képet.. hogy az adatlapján szerepeljen már valami
Nekem van egy fekete...