Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12-14 orat koszi nincs kedvem letolni egyik naprol a masikra NALUNK 70-80ezer forintos fizetesert.
Hidd el, annyira nem érdekel, hogy ki vagy...akárki is lehetsz...
Te ha hozzam beszelsz elobb a nevemet tanuld meg... ha mar enyire utana jartal ki is vagyok
Amúgy mi a baj a szalagmunkásokkal? Van amikor szívesen csinálnám. Ott ül/áll az ember, csinálja a dolgát és nem kell semmivel foglalkoznia, no stressz, no para.
Épp csak azzal kell foglalkoznia, hogy miből vesz másnap kenyeret a gyerekeknek, mert a fizuig még 2 hét és nem kaphatják el még egyszer a kapunál, mert viszi ki a szinesfémet, hogy teljesen a gyerekeknek sulira.
Lehet még sem szeretném csinálni...
itt szopkodjátok egymás faszát és próbáljátok meggyőzni egymást a saját igazatokról, és közbe mind azt gondoljátok a kis gépetek előtt h ti vagytok a legokosabbak, és ha valaki ellentmond már jön is a csicskulás.. JÓLKIVAGYTOK SZALAGMUNKÁSOK!
Nem kell hozzá egyetem, se diploma, hogy rájöjjön az ember, hogy te egy 3. embernek válaszoltál úgy hogy valakire gondoltál. Tehát itt az előzmény egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy hova vezet. Egyébként köszönöm a tanácsot, szoktam nézni.
Van egy olyan, hogy előzmény gomb. Nem kell hozzá se egyetem, se diploma, hogyan kell használni! peace!
Azt gondoltam, rám is asszociáltál a sormunkával. akkor szorri
Nincs mit! Bár én az előbb se szóltam hozzád...
Na, köszönöm!
Akkor nézd el nekem, hogy szabadidőm egy részét arra fordítom, hogy emberünkkel ökörködjek picit. Nem viselem annyira a lelkemen ezt a fórumot, szerintem mindig megkapja mindenki a választ a kérdésére. Komoly kérdésből meg úgyis kevés van, jobb lenne ha nem írna senki semmit? Így legalább zajlik az élet.
HQ!

Nem bonyolódok szóviccekbe inkább. Voltam. Gépészkaron...és élveztem, főleg a bulikat, meg a haverokat. Nem a netet nyomkodtam. Most is dolgozom. KTM-et szerelek. Egyszerre hármat. Nem azért, mert olyan rosszak, hanem mert vannak olyan lelkiismeretes tulajok, akik nem addig mennek vele, amikor már menthetetlen...
Fazekas úr! Pont letojom, hogy hová jársz, de azt meg főleg, hogy minek. Te írtad, hogy a szalag mellett dolgozik, én csak visszafordítottam rád...
2009-ben 140.000,- volt. De azóta infláció, meg az új tulaj gondja, hogy mennyiért adja, ha adja...

A viccet félretéve, 5 éve történt...
Milyen motorról beszélünk? Nem árt, ha azt is odaírod....
múhahaha

akor átmnt volna a szomszédba vagy vifiről nyomná a plázából
aki ekkra barom.. azon nem lehet segiteni...
az orvostudomány ezen állása szerint csak is a patológusa tudna ezen segíteni
Azt hittem úgy ahogy lehet tolvajtól lopni, lehet majmot majomkodni. Te majom.
tyüüüüüüüüüüüüü elég régi hirdetés de ha megvan meghalgatnám az árát én is
Inkább ráérünk. De úgy látszik te tényleg sokat túlórázhatsz a szalagnál, ha ilyen kevés a szabadidőd... (Látszik nem voltál egyetemista/főiskolás. )
Valamit próbájmeg HUGÓ...ÖNállóan...nem MÁSOLVA...nem MAJOMKODVA...
Így kezeld az OSTOBÁKAT (mármint a TROLLOKAT). Jó ötlet.
(Ha már etetni kell, segítek egy picit, hátha korábban kapok választ a kérdésemre :D)
TUDOM értelmezni...nem kell NEKIfutni mégeccer...

Akkor ha már az ÁTNEVEZÉSNÉL tartunk lenne a TROLLNAK is egy javaslata: ÍGY kezeld az OSTOBÁKAT...

Lehetne ez is a CÍME...
VAN...de az a HATHUSZAS meg a HATHUSZÖNÖTÖS...a HATNEGYVEN mindegyik NAGY olajkörös...
MAJDelmúlik...ez is...:)
TE karikázott PARÍZER...valóban JÓL írod...POLGÁRI perrel kellett volna FOJTATNOM NEKEM is...a SOK kurvaanyázásér,szájbabaszásér és hagynesorojjam...de LE se hugyozom a sok TAKONY csöviger csicskát...nem még hogy ÉN keresgessek,levelezgessek BÁRMEJIK után is...mert ha EZ megtörtént volna VALÓBAN lett volna DOLGA a BÍRÓ bácsinak...csak NEM az IP címmel...

Úgyhogy mielőtt ÍROGACC húzogasd te a BIOJÁTÉKODAT...ha már a MÁSIK fejeddel nem tucc gondolkozni...