Te hány éves vagy?Mert kicsit mesevilágban élsz mint itt sokan még.Nincs sablon erre.Kitudja hova visz az élet.Lehet lecsúszni diplomával is és lehetsz milliomos 8általánossal.Emberfüggő nem pedig tanulás.Van aki így boldogúl van aki úgy.Én teljesen elégedett vagyok azzal ami körülvesz és nem sírok mert nincs 10millás BMW-m meg 150centis ledtévém.A motoromat is saját pénzből kemény melóval szereztem meg.De nem panaszkodok.Egészségem meglegyen hogy dolgozni tudjak ugyanakkor soha nem melózok annyit amennyi rámenne az egészségemre.Én ha választanék munkát akkor nyilván saját magam ura lennék de tudom ez mivel jár ebben az országban.És mivel itthon akarok boldogulni ezért megmaradok annál amit tudok és szeretek csinálni.Lehet monoton lehet beosztott de legalább munka.Én ennek is tudok örülni.10éve még lehet nem ezt mondtam volna de a munkánál sokkal több van az életben.Nem mindegy ki hogyan fogja fel.
Na az elmúlt 2 napot átgörgetve arra jutottam, hogy inkább már nem kérdezek
Viszont keresek 2010-2012 Exc450-et (xcv)-t megvételre. Egyetlen darabot találtam eladót, ami ténylegesen ez a modellév. Az nem túl bizalomgerjesztő, elég gazdátlannak tűnik.
Szóval ha valaki tud ismerősi körben eladót, "szóljon, vagy kézzel intsen, a futónál átvételre kerül a sor"
visszatérve az emberekre..
aki elégedet az elégedett lesz a ladába a g astrába a m3 béemwélyébe meg az x6os vackába is..
aki meg elégedetlen típusó.. az a 100millás házban sem lesz az..
ugyhogy ha valaki boldogságot keres..az nem baj..cska kkor van a baj ha a boldogágot nem találja meg semmiben..
de pl presztizs haver megleltea boldogságát..itt a fórum trollságban.. ő már elérte a célt..
mondjuk neki is van vaszeg másik cél. megint addig fog ugy irogatni ahoyg hogy megent nemsoká úly trollnéven kell bejelentkeznie
mert akkor ő is egy fokkal közelebb kerül a boldogsághoz...
azért lássuk be..a tsávó a haverom.. jó a tilyétek is ..szóval a haverunk az nem kicsit kitartó...3dik niknevét fogyasztja itt a sportmotoron.. de az akkora barom jelzőt le sem tudná vakarni magáról...
mond6nánk hogy kitartó..de aki ennyire ..süsü..azt nem kitartónak nevezi a szakirodalom..hanem rögeszmésnek...
a rögeszmélye ..pedig az hogy semmitmondó haszontalan irásait ide a ktmbe rögzitse...
mert van neki egy ktm 660 presztizslye
csak azt nem értem.. ha mér irogat ..mért nem ir hasznosat is néha...
mondjuk a nagy számok tv-je (törvénye) alapján kell hogy némelyik irása hasznos legyen.. kell... kötelezőő..különben bukna a törvény.. és törvények nem buknak..ezért viszont akkor a tsávó.. hogy is mondjam hasznos a topiknak
Ez nagyon is emberfüggő, most mondok neked olyat hogy van ismerősöm aki szereti csinálni a gyári melóját, elégedett vele.
Egyszerű és nem is keres vele rosszul, sima melós nem gépbeállító vagy karbantartó.
Én dolgoztam több területen is, voltam vagyonőr, gyári melós (raktáros, gépbeállító, forrasztó), fuvarozó, benzinkutas, vállalkozó.
Nekem legjobban az jött be amikor én osztom be a saját időmet, amikor bajbajutott embereken segíthettem.
Párom sosem csinálta volna ezt a munkát, ő inkább gyárban dolgozott az jobban tetszett neki.
Embere válogatja, valakinek megfelel a gyári meló, valakinek a fuvarozás, egyesek imádnak őrködni, valaki a kötetlen munkaidőd szereti.
Nem is azokrol volt szo. De ha te valaszthatnal hogy egy szalag mellett ugyanazt csinalod minden munkanap, ugyanakkor mesz kajalni, vc-re vagy pedig szinte minden nap mast csinalsz ugy osztod be a munkaidon belul az idodet ahogy akarod. Melyiket valasztanad ?
üdv ebben igazad van és én is ezt vallom ne legyen sok pénzünk csak annyi hogy ne keljen kölcsön kérni de egészség legyen az egész családomnak leszarom a millákat meg az x6ost mert ha azt mondja a doki hogy 2helyen áttétes vagy akkor lefőt a kávé
és a biblia azt mondja akinek van és nem adatik attól a jóisten elvesz vagy igy vagy úgy mert isten malma lassan őröl
Ezt úgy leírtad hogy semmivel se tudnám kiegészíteni.Nem attól lesz boldog az ember hogy milyen a munkája hanem attól hogy hogyan viszonyul az élethez.Mert hiába vagy tele pénzzel ha egy arrogáns faszkalap vagy akinek az számít hány embert basz át hogy több pénzt szerezzen.Neki is letelik az élet és inkább élek mellőzésben de a gerinc bennem van nem pedig azokba akik szlovákrendszámos X6-al járnak be a plázába
Látod PROLI...itt a GOND...hogy még NEKED azt is megmonngyák hogy csak 14:1-kor léphecc ki...nemhamarébb...mikor eszel...mikor szarsz...mikor VIZELSZ...
Egy csicskás vagy...egy ROBOT...a szemükben..nem EMBER.
De ha jó ez így neked akkor ÁMEN...kis AGY...kis GOND:)
Akkor te is azé BŐGÖL KOsfej mint az ÖKÖR mert RAJTAD se lehetett SEGÍTENI...MÚÚÚÚHAHA...igaze?
A te ESETEDBEN a PATOLÓGUS is inkább BEVÁLLALNA valami EGYsejtűt(ami ugye NEM egy bonyolult JÓSZÁG)...mint TÉGED...mert még ABBAN is több ÉRTELMESET találna mint benned...
MÚÚÚHHAHAAA....te KOPASZ ÖKÖR:)) vagy inkább TULOK...MMÚÚÚÚ!:)
mi a gond a gyári melósal?
én azt tolom 2 éve, közel 20 év "vakarózás" után
és nem kívánkozok vissza, itt nincs stressz nincs gond, megcsinálod ami kell aztán 14:01kor kilépsz a kapun gondtalanul
az hogy kicsi a pénz le van szarva, kis pénz kis gond
nem kell autót lízingelni havi 60ért 10évre minden egyéb kacatot hitelre venni, aztál eléldegél az ember mint ponty a tóban
az hogy másnak 7es bmw-je van nekem meg f astra leszarom, mert amíg dolgozni kell menni bármivel és bármennyi pénzért nem fogom magam jobban érezni mint most
Akkor ezt olvasgasd jó sokszor, akár ragaszd ki az ágyad fölé is! Épp te vagy az egyik, akire ráillik ez. Pedig a google a barátod, bármit leellenőrizhetnél a neten, mielőtt ugatsz. Vagy már jobb lenne a helyzet, ha odaírnád elé, ha nem vagy benne biztos, hogy 'valahol láttam', esetleg 'hallottam'...de tégy belátásod szerint...
Mar meg ne haragudj de toled soha nem fogok bocsanatot kerni mert. Kerdeztem toled valamit te bunko voltal. Mas nezopontom volt ezert hulye vagyok hozza. Probaltam normalis lenni veled, akkor is beszoltal. Amikor igaz nem neked hanem egy masik embernek valaszoltam de rolad volt szo akkoris azt kaptam hogy hulye vagyok...
Épp olyan vagy, mint a fórumokon szocializálódott emberek többsége. Ugatsz, mint egy bolháskutya, alkalmi vokalistákkal megtámogatva, aztán amikor megcáfolnak, annyi gerinc nincs benned, hogy egy bocs, tévedtem szófoszlányt leírj. A TROLL hozzád képest főemlős! Van gerince, és nem is hülye...mondjuk belőletek meg nem nehéz hülyét csinálni...
dwelablack@gmail.com
06harminc 3hét3egy70hét
Köszi.
Viszont keresek 2010-2012 Exc450-et (xcv)-t megvételre. Egyetlen darabot találtam eladót, ami ténylegesen ez a modellév. Az nem túl bizalomgerjesztő, elég gazdátlannak tűnik.
Szóval ha valaki tud ismerősi körben eladót, "szóljon, vagy kézzel intsen, a futónál átvételre kerül a sor"
Köszönöm!
Több darab vásárlása esetén kedvezményt tudok adni.
06 30 635 9305
aki elégedet az elégedett lesz a ladába a g astrába a m3 béemwélyébe meg az x6os vackába is..
aki meg elégedetlen típusó.. az a 100millás házban sem lesz az..
ugyhogy ha valaki boldogságot keres..az nem baj..cska kkor van a baj ha a boldogágot nem találja meg semmiben..
de pl presztizs haver megleltea boldogságát..itt a fórum trollságban.. ő már elérte a célt..
mondjuk neki is van vaszeg másik cél. megint addig fog ugy irogatni ahoyg hogy megent nemsoká úly trollnéven kell bejelentkeznie
mert akkor ő is egy fokkal közelebb kerül a boldogsághoz...
ne etesd a trollt--
zsiráf ez nem etetés .. ez lezabáltatás
azért lássuk be..a tsávó a haverom.. jó a tilyétek is ..szóval a haverunk az nem kicsit kitartó...3dik niknevét fogyasztja itt a sportmotoron.. de az akkora barom jelzőt le sem tudná vakarni magáról...
mond6nánk hogy kitartó..de aki ennyire ..süsü..azt nem kitartónak nevezi a szakirodalom..hanem rögeszmésnek...
a rögeszmélye ..pedig az hogy semmitmondó haszontalan irásait ide a ktmbe rögzitse...
mert van neki egy ktm 660 presztizslye
csak azt nem értem.. ha mér irogat ..mért nem ir hasznosat is néha...
mondjuk a nagy számok tv-je (törvénye) alapján kell hogy némelyik irása hasznos legyen.. kell... kötelezőő..különben bukna a törvény.. és törvények nem buknak..ezért viszont akkor a tsávó.. hogy is mondjam hasznos a topiknak
(egy szlovák rendszámos bebecherovkázott gs-es, aki sokszor inkább állna a szalag mellett)
Egyszerű és nem is keres vele rosszul, sima melós nem gépbeállító vagy karbantartó.
Én dolgoztam több területen is, voltam vagyonőr, gyári melós (raktáros, gépbeállító, forrasztó), fuvarozó, benzinkutas, vállalkozó.
Nekem legjobban az jött be amikor én osztom be a saját időmet, amikor bajbajutott embereken segíthettem.
Párom sosem csinálta volna ezt a munkát, ő inkább gyárban dolgozott az jobban tetszett neki.
Embere válogatja, valakinek megfelel a gyári meló, valakinek a fuvarozás, egyesek imádnak őrködni, valaki a kötetlen munkaidőd szereti.
és a biblia azt mondja akinek van és nem adatik attól a jóisten elvesz vagy igy vagy úgy mert isten malma lassan őröl
Ez a jelenet az ARGO-ból jutott eszembe...:)
Egy csicskás vagy...egy ROBOT...a szemükben..nem EMBER.
De ha jó ez így neked akkor ÁMEN...kis AGY...kis GOND:)
A te ESETEDBEN a PATOLÓGUS is inkább BEVÁLLALNA valami EGYsejtűt(ami ugye NEM egy bonyolult JÓSZÁG)...mint TÉGED...mert még ABBAN is több ÉRTELMESET találna mint benned...
MÚÚÚHHAHAAA....te KOPASZ ÖKÖR:)) vagy inkább TULOK...MMÚÚÚÚ!:)
én azt tolom 2 éve, közel 20 év "vakarózás" után
és nem kívánkozok vissza, itt nincs stressz nincs gond, megcsinálod ami kell aztán 14:01kor kilépsz a kapun gondtalanul
az hogy kicsi a pénz le van szarva, kis pénz kis gond
nem kell autót lízingelni havi 60ért 10évre minden egyéb kacatot hitelre venni, aztál eléldegél az ember mint ponty a tóban
az hogy másnak 7es bmw-je van nekem meg f astra leszarom, mert amíg dolgozni kell menni bármivel és bármennyi pénzért nem fogom magam jobban érezni mint most