Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy nézem igen.
gondolod hogy az elsöszámu az én jelen 450 factorym ?
Jól látod,megnéztük de nem vettük meg mert zakatolt.
Egy hét mulva hozta el az egyik ismerős egy drz-t számoltak be az árába..utána lett kijavítva,majd nem sokat használták.
Egyébként amiket a szabi belinkelt szerintem az első a te motorod.
Köszi nem érdekel.
a berg es fórumba keresnek embert aki motorbehozatalba tud segíteni... ha esetleg érdekelhet téged a dolog.
Még nem, de lehet.
3. a legjobb! Még egy kézvédő kellene rá azt GÓ...
ez a tiéd jelenleg janó?
Olyan nekem is van
A két tárcsa haveromé, az első közepe elég kopott már határértéken van asszem.
Azért van ám még most is ilyen!
ezért mennyit adnál ? csak érdeklödöm.
böngészgetem napi 18 órát a hirdetéseket, de még mindig ezek a gyöngyszemek a legszebbek, pedig már jó pár éve nem aktuális hirdetésekről van szó (és az árak is reálisabbak, mint a mostani eladóak ugyanezen évjáratból...)
1. számú BEST buy
2.
3.
4.
Láttam a hirdetéseidet! A KTM első tárcsa megvan még, ha igen mennyire van megkopva?
OK, akkor kicsit nekifeszülök mert nem adta magát , és nem akartam erőltetni annyira!
Ha valami nem megy felülről, próbáld meg alulról....amúgy menetes.
Alul ráraksz egy kb 16os -17es krovát vagy csillagkulcsot asszem, és lazítod
Valaki felvilágosítana kicsit, hogy a nyavajába lehet szétszedni a képen látható csavart?
Iden is az inasom lehecc tee a falud szepe
lehet messze volt neki
értem én h non-stop.. de meddig van nyitva? CSICSKÁK vagytok.. az enyém jó, ennyi! :D ez a reed relé nekem meg nem lett jó.. dehát azt csináltok amit akartok.. KIBASZOTTÚL LESZAROM :D mindig megéri benézni ide, tanul vmit az ember :D
ini-nek van igaza, EXC-nek az első féktárcsájában van a mágnes... azért az erős megfogalmazás, hogy vasat érzékel...