nem feltétlen hülye, lehet csak nem akart eltérni a gyári megoldástól
én pl mire helyreállítottam a 82es cagivám műszerfalát, minden hozzátartozó kacattal többe volt mint egy új vapor óra
vagy a csavar fejébe szokott lenni a mágnes vagy külön a tárcsában
olyat eddig nem láttam ami a vasat érzi, legalábbis egy full vas környezetben nem könnyű megoldani hogy érzékelje a csavarokat
aztán lehet hogy van ilyen.....
a hondába is belefúrtam egy fémtestű biciklis mágnest aztán az adta a jelet
de lehet kapni egy csomó helyen
ez 1 reed relé.. nekem is beszart az lc4 en, én is vettem 2-3 vezetékest is 2000 ft körül és egyik se lett jó.. ezek előtt mágnest kell húzni akkor megy.. az lc4 nél talán a féktárcsa csavarjaiból olvas/számol, ami nem mágneses.. a gyáriba a relé mellé bevan kötve/rakva 1 mágnes és úgy vaan egybeöntve ezáltal már nem a mágnest érzékeli hanem a vasat (csavart, jelen esetemben)! a működését nemtudom h a gyárinak h van.. a lényege a kis írásomnak az h sztem ez nemfog működni, bár az exc n nemtom h van, elképzelhető h ott vmeik csavaron vagy akár minden van 1-1 mágnes és akkor ez jó.. vagy az agyba van beletéve 1 pontra 1 mágnes ami ugye körbe-körbe szaladgál..
Azt a környéket jól ismerem, terepen jobban
szeretek menni úgyhogy mehetünk majd.
Herceghalom-hoz is tudok menni, bár pályázni
nem nagyon szeretek, de ha nincs más akkor jó.
Ááá megmondtad a búvóhelyem Most megtalálnak a haragosaim
Dízeles!
Gurulhatnánk egyet frankó lenne.Csabdi felé szoktunk járni meg Óbaroki erdőkbe.Nemtudom mennyire ismered azt a környéket.Tarján felé Somlyóhegyre is mentünk már többször.Szóval ha terepen akarsz futni akkor összedobhatunk egy közös csapatást.
Herceghalmig ha ki tudnál jönni még egy kis pályát is tudnék neked mutatni.Saját gyártmány pálya de mókás.Az 1-es út mellett van.
2012-es sxi days müanyag kartelvédő!
Nyáron mehetünk lazulni.
én pl mire helyreállítottam a 82es cagivám műszerfalát, minden hozzátartozó kacattal többe volt mint egy új vapor óra
Inkább ne is írtál volna.
olyat eddig nem láttam ami a vasat érzi, legalábbis egy full vas környezetben nem könnyű megoldani hogy érzékelje a csavarokat
aztán lehet hogy van ilyen.....
a hondába is belefúrtam egy fémtestű biciklis mágnest aztán az adta a jelet
de lehet kapni egy csomó helyen
szeretek menni úgyhogy mehetünk majd.
Herceghalom-hoz is tudok menni, bár pályázni
nem nagyon szeretek, de ha nincs más akkor jó.
Dízeles!
Gurulhatnánk egyet frankó lenne.Csabdi felé szoktunk járni meg Óbaroki erdőkbe.Nemtudom mennyire ismered azt a környéket.Tarján felé Somlyóhegyre is mentünk már többször.Szóval ha terepen akarsz futni akkor összedobhatunk egy közös csapatást.
Herceghalmig ha ki tudnál jönni még egy kis pályát is tudnék neked mutatni.Saját gyártmány pálya de mókás.Az 1-es út mellett van.
mondjuk amilyen zabosak voltunk tuti drágábban adtam volna
Ha jó idő lesz gurulunk egyet.
Bugic meg Biatorbágy
Nincs telővédőm, egy nekem is már kicsit megrepedt.
Itt tudsz írni nekem. Hétvégén általában ráérek.
amugy mi a rendes neved ? megkeresnélek facen is .
Benne vagyok, de ne ebbe a hidegbe.