Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki .
Na ma motoroztam végre egy kiadósat Mert én motorozok nem csak írogatok ide
Igen, de több hónap különbséggel.
Úgy, hogy egyikről átültem a másikra, sajnos még(?) nem sikerült.
Skacok!
Próbálta már valaki mindkettőt?
Supercomp 625 SM és SMC660.
egy dolog van még..
a teknixa(chn)
az is közbe szól6
mert pl mikor megvesz az ember az new gépet..aztán 2 óra múlva.. hajtókaros lesz..
akkor mit is vár6unk el egy 2-3-4-5-6-7...123 éves géptől..
olyankor a kerskedő is mossa kezeit..kroccgépekre versenyendúrókra nix garancia..

itt van pl az öreg sx 525.. minap hivott a srác..3 hónap eltaltével hogy megvette..
hogy valami olajcsövet venne hozzá..mert a hengerfejtől a tank alól valahonnan folyik az olaj...
hol tud a Szegeden ilyet venni..persze nix ktm kereskedés a környékbe se..de ő már ugy gondolja.. az ország 5dik legnagyobb városa elég nagy ahhoz hogy ő majd ..vesz...
azért vannak elgondolások az emberek felyében...
lehet hogyha a tankot leveszi..megnézi... előrébb lenne..mert ott egy olajcső van.. az fém... az nem nagyon szokott behülyézni
de nem akartam belebonyolódni..nem az ég gondom hogy mi lesz a szerkezettel.. ugyhogy mondtam mennyen el a helyi offródos bótba.. ott majd csak lesz...mert hozatnak ök is alkatrészt..de ha mondjuk felhivná ocsi norbit vagy szekereséket.. lehet 10szer hamarabb ugyan annyiból kijönne..de ha valaki itt akarja.. akkor ez azért megold6ó.. de ha meg valaki kicsit is ... akkor azért nem ezt az utat választja
jól beszélsz.
De ahogy a vevőnek be kell vállalni a ritikót a vétellel ugyanúgy az eladónak is benne van a pakliban a sok hülye vevő.
Mondhatni ilyen a pop szakma.
FÉNYKÉP: A mai világban már VALÓBAN illik egy HIRDETÉSHEZ jó minőségű képeket FELTENNI...nem DRÁGA egy FÉNYEZŐKÉPEZŐGÉP...meg a LEGTÖBB telefonnyal is lehet elfogadható képeket csinálni...
És sokszor a FÉNYKÉP BESZÉDESEBB mint az ALÁÍRT ANNDERRZEN mese...

PERSZE az ELADÓK közt is vannak SZARjankók...de NE felejtsük EL hogy EZEK többsége is mind az imélezgető,hozzá NEM értő,fillérbaszó VEVŐK közül kerül ki majdan...

Sajnos a KOCKÁZAT benne van a POSTÁZÁSBAN és a SZEMÉLYES megtekintésben is...minden a BECSÜLETEN,KORREKTSÉGEN múlik...ami SOKAKBÓL hiányzik...és NEM is lesz meg SOHA...
de a végén mégsem szereztél olyat amilyet akartam
Szeva mindenki!

Szomorú napom volt ma a tegnapi meglepi után, bár egyelőre úgy fest, megúszom egy gyűrűzéssel.
Ehhez kapcsolódik a kérdés.
Akad valakinek elfekvő, fölös, GYÁRI új gyűrű 2003-as 450 EXC-R-hez?

Mielőtt okoskodás jönne, ha nincs, tudom, hol lehet rendelni, de hétvége van, így ráérek itt megkérdezni, ha pedig valakinél akad, biztos neki is jó...

Telefonon könnyebb, hívhattok!
70 3158898

Kösz!
Ez a legjobb megfogalmazása a dolognak , imail csak ha képet várok és kész!
2 okból is a mail-t részesítem előnyben.
1, és a legaktuálisabb: Sajnos az eladó motorom (darabjai) esetében merült fel a probléma: Lebeszéltem egy itteni, fórumos sráccal, hogy hétvégén nyaral, majd hétfő/kedd környékén elvinné egyben a romot, tokkal, vonóval. Vasárnap hívott, hogy nem fog ideérni a hét elején, majd hétvége felé telefonál. Vártam hétfőig, aztán szétszedtem darabokra, és eladtam pár alkatrészét. Csörög délután a telefon, beszélgetés a fórumos sráccal, elmondtam, hogy szétszedtem. Erre visszakérdezett, hogy már vele szóban megegyeztünk, miért bontottam szét, kellemetlen volt mindkettőnknek. Mint kiderült, a telefonom halt meg, lehetetlen volt elérni, pedig ő pénteken egész délután hívogatott... Szóval, szar volt a telefonom, ugrott a biznisz.
2: Elég sokat vagyok kint, még magyar térerővel rendelkező helyen, ám, ha nincs, akkor megint elérhetetlen vagyok. A mail-t megkapom minden esetben, arra tudok is válaszolni, fényképet küldeni.

Részemről a mail jobb, millió adás-vételt bonyolítottam le már mail alapján, soha egy negatív tapasztalatom nem volt. Persze, a hülyéken kívül, de azok sosem vesznek semmit!
Én úgy gondolom ha már el akarok adni valamit akkor lenyelem azt a sok kellemetlenséget ami a hülye érdeklődőkből származik.Mivel magamnak akarok jót ezért részletesen leírok mindent az áruról hogy tudja a paraszt mivel is van dolga.Ezzel már egy csomó hülyét ki tudok kerülni mert aki érdeklődik annak ott van minden infó.Persze maradnak így is hülyék de mivel EL akarom adni és nem az eszemet játszani hogy még válogatok a vevők között ezért mindenkinek akiben kicsit is látom a vásárlási szándékot azt megfelelően tájékoztatom.Telefonon és email-ben is el lehet érni.Én mindkét kapcsolattal akár kombinálva is rendesen eddig mindent el tudtam adni.
volt egy kipufogó amit napokon át beszéltünk Ini-vel napi 10 e-mailen keresztül (sortmotor)
az nagyban hozzá járult hogy kerülöm az ilyesfajta dolgokat
hello nincs valakinek véletlenül motoplat gyújtótrafója?
csak email
2 okból is
ha csak olvasom akkor nem idegel fel, sőt még jókat is mosolygok némelyiken, csak nyomok egy x-et aztán el is tűnt az életemből
a másik hogy az email megmarad, nem úgy mint mostanság az adott szó(bontósokkal volt nem egy rossz tapasztalatom)
bővebben nem részletezném mert nem akarok senkit sem megsérteni
pl nemrég fater zsiguliját amikor árultam ne tudd mennyi cigógyerek akarta megvenni(elvinni), még most is zaklattak volna telefonon
mail és kész, mindent leírtam részletesen, csináltam vagy 50 képet a legkisebb karcról is, aztán amikor indulnak érte hívjanak fel aztán ennyi.
De a hülyék vele járó dolgok... Én is csináltam tudom miről van szó. Az hogy nem nézel emilt érthető dolog. Kurva idegesítő a sok emilbe kérdező aki baszik jelentkezni utána.

De vegyünk egy konkrét példát: hirdeted az egyik kipufogót ha van ár meg méretek tudom hogy kell vagy nem. Ha nem akkor lapozok ha igen felhívlak hogy kell hogy legyen az adás vétel.

Viszont ha nincs méret meg ár akkor kezdődik a telefonálgatás emilezés...
Nekem a melóhoz kell a net meg a folyamatos emil kapcsolat így ha megoldható emileb szoktam lebeszélni a dolgot.
ERRE majd ÍROK valamit...de MOST elmegyek motorozni...a RIGÁMMAL...amit még EL tudtam dugni a BANK elől...hogy NE vigye el...a sok nyüvedék szerint...
TONI...ezért van a SOK hüjje,NEM az ELADÓK miatt...mert OTT élnek...a FASZBOKKON meg az INTERNETEN...nem a VALÓ világban...

LEszarom hogy ki mit GONDOL és HISZ rólam...mert NEM azt NÉZEM hogy MIT ugatnak...hanem hogy KI ugat...:)
Teljesen igazad van. Csak épp ha van egy hírdetés és az alapján kell a cucc akkor hívom és beszélem le az adás vételt.

Én a postázást se szeretem ha meg akarok venni vmit rászánom a pénzt és elmegyek érte, de ha baszik képet küldeni és teljesen máshogy néz ki a dolog mint amit telefonba leírt akkor szopás van.
Nem olyan gyagyás ez a Kátéjjem mint ahogy előadja magát és Ti elhiszitek ! A való világ egy dolog, és más az internetország is!
E-mailt én sem olvasnak, te is csak addig fogsz olvasni míg rá nem jössz az értelmére hogy miért nem érdemes vele foglalkozni!
Erre csak azt tudom mondani mint a többiek: meguntam a sok hülyét!
Ha unatkozok, feljárok ide hogy jó kedvre derítsen a sok hülyeség
AZÉRT nem OLVAS mert NEM mindenki ott ÜL állandóan a GÉP előtt...és a BAROMSÁGOKAT minek olvassa?

Ha valakinek KELL valami akkor NEM írogat...oszt vagy lesz VÁLASZ...vagy nem...hanem FELHÍVJA és MEGBESZÉLI szinte AZONNAL...

Az imélezgetés csak a sok FILLÉRBASZÓ csöves KELLÉKE...az NEM vevő...csak VERGŐDIK mint hal a szatyorba...

Vagy TE-TI úgy mentek a boltba is KENYÉRÉRT hogy először írsz ÍMÉLT hogy van e...oszt ha NEM válaszolnak akkor NEM is eszel kenyeret mi?

MILLIÓS motort akar venni...de nincs SZÁZ forintja telefonálni...ez a komoly gyerek...
ez így van, 10 hirdetésből 7-8 egy rakat fos információ szempontjából
amúgy azt nem értem hogy ha a neten hirdet, mi a picsáért nem olvas mailt?