Lehet már sikerült azóta kiszedni, de annyit mondanék hogy mielőtt csavarod vissza akkor kend be rézpasztával és nem fog bele szorulni. Tényleg hatlap fejű csavar és torx keverék az az olajleeresztő és ha nem tévedek 525-öt 2006-ig gyártottak!
JA....és ADDIGRA rendejj a GYÁRBÓL egy HATHATVANAS PRESZTÍZST..amit majd a TE HÜJJESÉGED PRESZTÍZSÉNEK ÉVfordulójára adnak KI...LIMITÁLT darabszámban:):)
Nem igazán rémlik hogy olyan nagy különbség lett volna súlyban, a 125 EXC-hez képest, amim akkor volt, mindkettő ólommadárnak tűnt
Amúgy szerintem nincs még 10 kg különbség se, legalábbis az első sorozatú (2003-as) 660-asnál, amit én próbáltam.
Üdv.
Hol tudok gyorsan és egyszerűen rendelni vagy venni (fejér megye) 1988-1992 lc4 600 hoz olajszűrőt, levegőszűrőt? Illetve tud valaki ezekre valami cikkszàmot? Milyen olajat rakja bele? előre is köszi.
KÁTÉJJEMNÉL az ESIKSZ,EJJIKSZCÉ,ESEMERR modellekre csak egy vagy kér HÓNAP garancia volt...ha jól EMLÉKSZEM...(van is itt még valmejjiknek a SZERVÍZKÖNYVE,abba benne van pontosan)de az is csak ANYAG-vagy GYÁRTÁSI hibára visszavezetehető ESETEKRE...szóval TÖBB éves HASZNÁLTAKRA ugyan mijjen GARANCIJJA lenne?
LC4 modellekre volt 2 év...azon még nekem a MEGVAKULT foncsorú ELSŐ lámpát is cserélték GARANCIÁBA,DJUKKETTESNÉL 2003-as évjáratig a HÁTSÓ segédvázat...hajlamos volt KETTÉtörni....LC8nál hátsó FŐfékhenger...satöbbi...
EGYszóval: MINDEN HASZNÁLT motor,autó,HAJJszárító PORR És ORRszívó és társaik LUTRI...persze LEHET jót és JÓL választani...de az már MEGINT egy MÁSIK fejezet...
A VEVŐNEK mindig sokkal NAGYOBB a rizikója...még a HÜJJÉNEK is...
Mikor TÖBB SZÁZ killómétert UTAZOL egy JÓ állapotúnak mondott VALAMIÉRT és mikor ODAérsz akkor ELÉD tolnak egy FOStalicskát...és még FEL van háborodva a NYÜVES ha szólsz érte hogy EZ NEM OJJAN mint ahogy elmonnta...és POFÁTLANUL bemondja: MIT akarsz ENNYI pénzért? IJJENKOR mekkérdezhető:És te öcsém EZÉRT a FOSÉR PÉNZT is akarsz KÉRNI?
Szóval a CSÖVEDÉK ijjenkor nem veszít SEMMIT...csak TE...TÖBB tízezer forintos útiköltséget...IDŐT...
A HÜJJE vevővel nincs SOK gond...a KAPU nyitva..és gyorsan ALÁ lehet neki ÍRNI az ELTÁV könyvet...
De ez VALÓBAN ijjen...MEGSZÜNTETNI NEM lehet...csak KEZELNI...
ettől nincs jobb meg olcsóbb
legutóbb szűk 6 lei volt egy komplett vacsorám, és alig bírtam mind megenni
Amúgy szerintem nincs még 10 kg különbség se, legalábbis az első sorozatú (2003-as) 660-asnál, amit én próbáltam.
ODA a HARMADIKKRA jövőre ha ÉLÜNK kiviszem hjaz ESEMERRT...
Valaki el tudná mondani hogyan tudom egy 2007es 525exc-nek átállítani a műszerfalát 21-ről 17"-ra Köszi
Hol tudok gyorsan és egyszerűen rendelni vagy venni (fejér megye) 1988-1992 lc4 600 hoz olajszűrőt, levegőszűrőt? Illetve tud valaki ezekre valami cikkszàmot? Milyen olajat rakja bele? előre is köszi.
LC4 modellekre volt 2 év...azon még nekem a MEGVAKULT foncsorú ELSŐ lámpát is cserélték GARANCIÁBA,DJUKKETTESNÉL 2003-as évjáratig a HÁTSÓ segédvázat...hajlamos volt KETTÉtörni....LC8nál hátsó FŐfékhenger...satöbbi...
EGYszóval: MINDEN HASZNÁLT motor,autó,HAJJszárító PORR És ORRszívó és társaik LUTRI...persze LEHET jót és JÓL választani...de az már MEGINT egy MÁSIK fejezet...
Mikor TÖBB SZÁZ killómétert UTAZOL egy JÓ állapotúnak mondott VALAMIÉRT és mikor ODAérsz akkor ELÉD tolnak egy FOStalicskát...és még FEL van háborodva a NYÜVES ha szólsz érte hogy EZ NEM OJJAN mint ahogy elmonnta...és POFÁTLANUL bemondja: MIT akarsz ENNYI pénzért? IJJENKOR mekkérdezhető:És te öcsém EZÉRT a FOSÉR PÉNZT is akarsz KÉRNI?
Szóval a CSÖVEDÉK ijjenkor nem veszít SEMMIT...csak TE...TÖBB tízezer forintos útiköltséget...IDŐT...
A HÜJJE vevővel nincs SOK gond...a KAPU nyitva..és gyorsan ALÁ lehet neki ÍRNI az ELTÁV könyvet...
De ez VALÓBAN ijjen...MEGSZÜNTETNI NEM lehet...csak KEZELNI...
Engem igazából a súlykülönbség érdekelne, a blokk karaktere, kiütközik a +10kg?