Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami külön szám a képen, azok külön cikkszámon rendelhetőek...
JÓ ÁR NINCS...40 ezerér adtam EL bontva...igaz ÚJSZERŰ állapotú volt...de NINCS...a MESÉBEN se...
VALAMI INTELLIGENNCIJJA tanfojjamra szervezz UTAT...SZERINTEM jobban jársz...meg ÉN is...van HÜJJE itt is ELÉG...bár téged TÚLSZÁRNYALNI szinte LEHETETLEN...LOVASszekérről mutogatnánk ketrecben TÉGED mint a KÖZÉPKORBAN a gyilkosokat meg a BOLONDOKAT:)

FALUnapi szenzácijjónak meg lehetne HIRDETNI...lehetne BELŐLE PRESSZTÍZST csinálni:)
Crossnadrág lehet nem de a hosszúszáru endurósgatyát mindig odapörkölöm a kipuff könyökhöz.
8ezeré szabikám mi ez a műanyagdarab?
Enyém homeméd 5-ös alu még 80ft se volt és nem awab bilincs hanem masszív csőbilincs fogja.
Helló mindenkinek, exc 520-hoz keresek hátsó kereket/agyat. Valakinek esetleg? Vagy honnan lehetne jóárasítva rendelni?
gecivoltál az is maradtál te csökött fasz pedofil állat
szervezek egy túrát kormosbányára ingyé kóla...és "okosság" Ktéjjjemnyél
TÉGED nem volt NEHÉZ átbaszni CSÖVES...de nem basztak OTT át NORBIÉK... ők JÓ motort adtak el neked...csak TE vagy PRESZTÍZSHÜJJE...nem a MOTOR...asse TUDTAD akkor SE meg most SE hogy mijjen RENDEZVÉNYEN vagy...

NEM vitázni meg UGATNI kell..hanem HALLGATNI az OKOSABBRA...

MIATTAM jöttél IDE MACSKANADRÁG? FELESLEGES volt...csak még nagyobb SZARVASMARHÁT...nemis...ÖKRÖT csinálsz magadból....

DE mossmá VAN legalább 640 SMC-énk is...miccóltok?
Persze
Majd viszek magammal mindig egy krossz nadrágot is ilyen esetekre ha találkozok a haverok új motorjával
Őő probáld meg hogy motoros ruhába motorozol, az nem fog kiégni
Köszi
Ez egyben egy szett vagy lehet a rugós lemezt meg a porvédőt is külön-külön?
Oldal támasz:
17ezer
Hogy miket ki nem találnak
Ha ilyen lett volna az előző 2 motoron amikkel mentem, azóta nem lenne lukas a szabadidő nadrágom

Valakinek rendeljek ilyet esetleg?kb 8000huf
Sziasztok
1992 körüli lc4 580 hoz keresek leömlőt és dobot.
A KTM-nél nincs, csak a gumi porvédők, a rugós lemezek, és a dugó meg a karmantyúk kaphatóak külön...esztergálni kell...
Giraffe
Az exc (és berg és társai) 2dugós brembó első fékhez létezik külön felujító szett ami a csúszkákat és a gumit tartalmazza hozzá?
taraikristof@freemail.hu
Küldj egy mail-t és megbeszéljük! küldök még több képet is ha kell stb. üdv!
hali. 5 plusz postába jöhet holnap...
Anno nekem is volt ufom, azért elég masszív annak is az alu merevítője! Bírja az ne aggódj...
A képet sikeresen nem töltötte fel ez a fos!
Üdv Riderek!
Eladó egy használt de funkcióját teljesen kielégítő Acerbis Rally Pro kézvédő! Az asszonytól kaptam egy új UFO Plast-ot ajándék gyanánt, első ránézésre szerintem negyed ennyit nem fog bírni mint ez de ajándék lónak ne nézzem a fogát tudom így megválok tőle! A bal oldalin egy kicsit viseltesebb a műanyag! Kérésre küldök több képet! Az ára legyen 6.000Ft + posta (Az új ára 22ezer)! Érd: keszi88@freemail.hu
Nem kell keresni azt, mutatja magát!
akkor engem átbasztak Norbiék Ócsán új ként lett véve 2004 ben...és még 3 db 640 smc...sima narancs.......és más volt az fix...az ára is drágább volt.............nem vitázok senkivel...nem vagyok KTM-fun meg rég volt....de nem értem már én se elmegyek ha lessz időm,rákérdezek
Félreértések elkerülése végett.............már írtam...nem okoskodni...nem "seftelni" jöttem ide a hülegyerek Kátéjjjjjjem miatt.......mert nem bir a pofájával ennyi...ne keressetek a kákán csomót
HULLADÉK....rólad sincs ELFELEJTKEZVE...majdszólítalak...ha ITT lesz az idejje...
megjött beleugató mester szítani a tüzet!