Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik legjobb minőségű lánc!
Haver is ott nyomta el, sőt még a motorját is. Keresek egy perfekt német ismerőst aztán majd ő lekommunikálja
Én is ausztriába adtam el az enyémet, igaz az szimpla dobos volt.
osztrák willhabenre is felnyomom a napokban. ott nem sajnálják a lóvét érte talán.
Német ebay-en 1000€ környékére is felkúszhat a licit.
Úgy vettem Te képben vagy az alkatrész árakkal.
Szted mennyiért lehetne eladni a rendszert a motorról? Szép állapotban van. Az új ára ugyebár brutális: 1751 €
Nyilván a felét se adják meg érte, de mégis Te hová áraznád be?
Köszi
Még jó, ezért vagyunk másak, nálam egy sima LC4 nem ér többet annál lehet rajta bármi is.
Az LC4 640 alap modell, ennél a típusnál csak komolyabb gépei vannak a KTM-nek 600cm3 fölött.
SMC625/660 komolyabb kategória, és ha azonos évjáratban, árfekvésben lehet venni jó állapotút akkor nem kérdés mit érdemes venni.
most ezt pont te mondod akinek 1,2M-os motorja van ?
erről van szó.
Na, mindemellett egyébként nagyon egyben van a moci, szó se róla! ... meg nyilván mindenkinek mást takar az értéke. Annyi megközelítési lehetőség van, ha az áráról beszélgetünk... úgyis elviszik , csak meg kell találni azt, akinek ez a megfelelő választás.
Ez hülyeség, én se fostam mikor megvettem, le is nulláztam magam rendesen egy darabig...
Vannak akik fossák a pénzt.
Még jó hogy Rajtad kívül vannak páran akik máshogy gondolják...
Számomra egyértelmű lenne a választás ha ezt a kettőt nézzük.
LC4 640ért 900 ezernél többet az életben nem adnék, lehet az akármilyen állapotú is.
Azert pl ez meg a fanatikusokat is elgondolkodtathatja:
http://m.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_duke-8
302628
Az elkepzeles valtozatlan! A hetvegi Matra-Bükk oda-vissza megerositett az R6 maradasaban! Mondjuk a hátam es a derekam mast mondanak! :)
Ha ez tényleg olyan tuti mint amit ír ennyi km-el akkor egy fanatikus lc4 fannak még talán megéri. Hangsulyozom egy olyan embernek aki imadja a tipust !
Nem akarom védeni, mindenki annyiért árul, amennyiért jólesik neki...de ha gyári szűrőszettet vett, meg Motorex olajat, akkor az 18.000,-
Mi a bajod a Regina lánccal?
HEJJ...na itt a LEHETŐSÉG...!:)

Mint ahogy BLÖRÓ bátyánk szokta mondani vala: SZŐRÖSTALPÚAK ROHAMRAAAA!:)
regina lánc
ilyen kikurt drága, és még van pofája beleírni ilyet hogy:"Adok hozzá 2liter olajat és két olajszűrőt egy olajcseréhez, értéke 18.000 Forint."
köszönöm!
Haver gondolkodik hogy beújít egyre, de elég gyér a választék, kintről meg nem akar hozni, mert se ideje se türelme....