igazad van,cimét tudom arrajárok beköszönök majd..hogy mikor? Kikkel? Még nem tom,de ide testi fenités jár..már...oszt oszthatja az eszet a sürgőségin...ennyi,Bocs ha zavartam a topikot!üdv lacosz :)
Ő is MOTOROS...volt ROTAkapa motoros PRESSZTÍZSE is...de HATHATVANAS...HATnegyvennek ÁLLCÁZVA...GYÁRILAG...miccólsz?
Meg SZÁRNYAS PEGAZUSS...amivel azt lehet mondani a KTM-nek hogy KUSS!
NEKI is kell valami KONCOT dobni...ha má KÁTÉJJEMJE nincs...legyen min RÁGÓDNIA...úgyhogy NEM vita EZ...hanem ETETÉS...tudod...mint az ÁLLATKERTBE...dobnak a MAJOMNAK ott is egy két szem FÜGÉT...a LÁTOGATÓK meg jót NEVETNEK rajta ahogy PRODUKÁJJA magát a szerencsétlen JÓSZÁG:)
En veled vagyok tezsvírem! Legyel most Te az okosabb es ne irogass neki. Olyan ez mint amikor ket ovodas vitatkozik es mindketto a sajat igazat allitja. Hagyd ra a turait.. Engedd el!
TEmeg hogy mondhacc ijjet?
ITT állsz SZEMBE egy FELFEDEZŐVEL...aki az ÓLjából a budira is DZSÍPÍESSZEL talál ODA...MÁRRKÓPÓLÓ vagy KOLLUMBUSZ elbújhat mellette a PICSÁBA...hiszen NEKI köszönhessük a MELEGVIZET,a ELŐRE forgó HÁCCSÓ kereket,a JOBBRA-BALRA forgatható KÓRMÁNYT,a FOGAZOTT FOGASkereket és hagynesorojjam...
EZ egy igazi GÉNIUSZ PÉNISZusz...szóval MEGBECSÜLÉST neki!:)
"KÁTÉJJEM név megcsúfolójja vagy...hanem az EMBERI fajé...azon BELÜL is a MOTOROSOKÉ...te RIPACS:)"-ez kb 2 napja gondoltam rólad....de mivel volt gyerekszobám!ajtoval nóó barlang-nóó jetimamm hagyuk szánalmas vagy
Nah bilifejű tankoltál?megyünk faszfej
ja -ja szánalmas irigy-rosszindulatu -kvazimodó SENKITŐL ....csakis idióta hozzáröff jöhet :)igazad van faszfej!mért is számitok másra?ma Etna-Szicilia jön!motorral mi mpassal...tankolj köcsög messze viszlek:) jah és lessz még bőven bejárt út képekkel! faszfej a TE képeid?tényleg nem megy a regisztráció?kérj segitséget biboldó haverodtól Rozsagyuresztől :)
Egyszer ki kell probalni, ilyen tura lesz a kovetkezo de messze van meg, motort kene cserelni addig. Meg anyuek ha mennek megyek veluk. Van egy tervem, Szlovenia- mangart kornyeke onnan Grado es Hr erintesevel haza, ~2000km 4-5 nap
Ő is MOTOROS...volt ROTAkapa motoros PRESSZTÍZSE is...de HATHATVANAS...HATnegyvennek ÁLLCÁZVA...GYÁRILAG...miccólsz?
Meg SZÁRNYAS PEGAZUSS...amivel azt lehet mondani a KTM-nek hogy KUSS!
NEKI is kell valami KONCOT dobni...ha má KÁTÉJJEMJE nincs...legyen min RÁGÓDNIA...úgyhogy NEM vita EZ...hanem ETETÉS...tudod...mint az ÁLLATKERTBE...dobnak a MAJOMNAK ott is egy két szem FÜGÉT...a LÁTOGATÓK meg jót NEVETNEK rajta ahogy PRODUKÁJJA magát a szerencsétlen JÓSZÁG:)
Csöves meg fogsz törni vagy igy-vagy úgy hidd el lacibácsinak
ITT állsz SZEMBE egy FELFEDEZŐVEL...aki az ÓLjából a budira is DZSÍPÍESSZEL talál ODA...MÁRRKÓPÓLÓ vagy KOLLUMBUSZ elbújhat mellette a PICSÁBA...hiszen NEKI köszönhessük a MELEGVIZET,a ELŐRE forgó HÁCCSÓ kereket,a JOBBRA-BALRA forgatható KÓRMÁNYT,a FOGAZOTT FOGASkereket és hagynesorojjam...
EZ egy igazi GÉNIUSZ PÉNISZusz...szóval MEGBECSÜLÉST neki!:)
MOST én azon GONDOLKOZOM hogy HÁNYSZOR fogsz még ENNNEK NEKIFUTNI...mint a KOS fejjel a falnak,ami valljuk BE TÖK felesleges és AGYATLAN cselekedet:)
Nah bilifejű tankoltál?megyünk faszfej
2 napja nemetbe elloptak az enyemet ( szerintem Davidka volt borsodbol)
KÉRDEZD már meg KIT érdekel a beszámolód,a vergődésed,a SEMMITMONDÓ fényképek. NEM veszed még MAGAD észre? MITŐL is vennéd...hüjje kérdés VÓT...