Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van,cimét tudom arrajárok beköszönök majd..hogy mikor? Kikkel? Még nem tom,de ide testi fenités jár..már...oszt oszthatja az eszet a sürgőségin...ennyi,Bocs ha zavartam a topikot!üdv lacosz :)
igen
NEM úgy van az...

Ő is MOTOROS...volt ROTAkapa motoros PRESSZTÍZSE is...de HATHATVANAS...HATnegyvennek ÁLLCÁZVA...GYÁRILAG...miccólsz?

Meg SZÁRNYAS PEGAZUSS...amivel azt lehet mondani a KTM-nek hogy KUSS!

NEKI is kell valami KONCOT dobni...ha má KÁTÉJJEMJE nincs...legyen min RÁGÓDNIA...úgyhogy NEM vita EZ...hanem ETETÉS...tudod...mint az ÁLLATKERTBE...dobnak a MAJOMNAK ott is egy két szem FÜGÉT...a LÁTOGATÓK meg jót NEVETNEK rajta ahogy PRODUKÁJJA magát a szerencsétlen JÓSZÁG:)
A kormánybefogónak 30 lenne az ára?
sikerult mar kimenteni a nemetek vagyonat borsod megyebe?
En veled vagyok tezsvírem! Legyel most Te az okosabb es ne irogass neki. Olyan ez mint amikor ket ovodas vitatkozik es mindketto a sajat igazat allitja. Hagyd ra a turait.. Engedd el!
és mivel jött a spekulációs adó?likas lavoárral? :)
szia.normális állapotú nem.
Hali. Már eladtam.
IGAZAD van...FELnézünk RÁD..mert ijjen jószágot mint te korábban csak a SPEKTRUM TÉVÉN láttam...:)
Nah végre látom tanulsz fő a tisztelet és az alázat
Csöves meg fogsz törni vagy igy-vagy úgy hidd el lacibácsinak
TEmeg hogy mondhacc ijjet?
ITT állsz SZEMBE egy FELFEDEZŐVEL...aki az ÓLjából a budira is DZSÍPÍESSZEL talál ODA...MÁRRKÓPÓLÓ vagy KOLLUMBUSZ elbújhat mellette a PICSÁBA...hiszen NEKI köszönhessük a MELEGVIZET,a ELŐRE forgó HÁCCSÓ kereket,a JOBBRA-BALRA forgatható KÓRMÁNYT,a FOGAZOTT FOGASkereket és hagynesorojjam...

EZ egy igazi GÉNIUSZ PÉNISZusz...szóval MEGBECSÜLÉST neki!:)
HÁT hogyne...gondoltál te...semmi ÚJAT...csak a majmolás...meg az ELCSÉPELT,betanult pár SOROS szöveg...unalmas KÉPEK...

MOST én azon GONDOLKOZOM hogy HÁNYSZOR fogsz még ENNNEK NEKIFUTNI...mint a KOS fejjel a falnak,ami valljuk BE TÖK felesleges és AGYATLAN cselekedet:)
Ennel meg a rozsdas lanc tema is jobb volt
"KÁTÉJJEM név megcsúfolójja vagy...hanem az EMBERI fajé...azon BELÜL is a MOTOROSOKÉ...te RIPACS:)"-ez kb 2 napja gondoltam rólad....de mivel volt gyerekszobám!ajtoval nóó barlang-nóó jetimamm hagyuk szánalmas vagy
Nah bilifejű tankoltál?megyünk faszfej
ja -ja szánalmas irigy-rosszindulatu -kvazimodó SENKITŐL ....csakis idióta hozzáröff jöhet :)igazad van faszfej!mért is számitok másra?ma Etna-Szicilia jön!motorral mi mpassal...tankolj köcsög messze viszlek:) jah és lessz még bőven bejárt út képekkel! faszfej a TE képeid?tényleg nem megy a regisztráció?kérj segitséget biboldó haverodtól Rozsagyuresztől :)
20k, ott írta valahol.
dzseko mi love?
2 napja nemetbe elloptak az enyemet ( szerintem Davidka volt borsodbol)
te NEM a KÁTÉJJEM név megcsúfolójja vagy...hanem az EMBERI fajé...azon BELÜL is a MOTOROSOKÉ...te RIPACS:)

KÉRDEZD már meg KIT érdekel a beszámolód,a vergődésed,a SEMMITMONDÓ fényképek. NEM veszed még MAGAD észre? MITŐL is vennéd...hüjje kérdés VÓT...
MAGADON segíccs CSÖVES...de rajtad NEM segít MÁR se CSERRNOBILL ...SE FUKKUSIMA...
Akkor mar inkabb egy ilyen katejjem vacak
messzire menni kell egy lom xt600 azok még tudtak messzire menni
Van 4hengerem kolcsonadok majd egyet :D bar addigra lehet csak ketto marad
Az enyém KTM, kell vigyek magammal 3 blokkot hogy ezt megjárjam !
Egyszer ki kell probalni, ilyen tura lesz a kovetkezo de messze van meg, motort kene cserelni addig. Meg anyuek ha mennek megyek veluk. Van egy tervem, Szlovenia- mangart kornyeke onnan Grado es Hr erintesevel haza, ~2000km 4-5 nap