Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így több az élmény. Napközben fürdünk , strandokon van zuhany, az parádés. Utána meg majd valami zergeb*szta út mellett lesátorozunk !
Csak nem akarok buntetest fizetni az a baj a vadkempingel hogy hol furdesz ? Plane egy jo egesz napos izzadas utan, jo ha tengerparton lefurdesz mondjuk egy szabadstrandon, de a kemping 15 max 20euro, furdo vc es nem buntetnek meg
Kipufogód nem maradt véletlenül?
gyenge vagy!
Vadkempinggel okosan horvatoknal, szerintem aprilis koran van, ha mar horvat akkor furdeni kellene. Punkosd utan van szabad hetvegem meg juliusban meg addig kitudja mi lesz, messze van remelem addigra mar lakcimbennem Mo lesz
Áprilisban 3 napos Horvátország vadkempinggel?
Te csak ne rohogjel
ezeknek egy anyjuk van, de nem akarnak tudni róla
HanGab!igazad van!cc az elmult 10 nap alatt 1600 nyomtam a nagyfaluban,szoval motorozás redben!Ez a köcsög meg iritál,még az is hogy levegőt vesz!nem azért mert kormosbányai,nem is azért mert megcsúfolja a KTM-et a nick nevével.......hanem mert egy okoskodó faszfej,anonim köcsög! Ennyi,neked is széles utat gumifákat:)lacosz
igazaad van! Én cc 10 n
frecsegsz-fröcsögsz mint szar a biliben,vedd már ki a fejed a biliből!és irj tartalmas-szép motoros kommdntet!menni fog?kétlem :) mondjuk igy elsőre 1 precizen kitöltött profil megtenné :) de erre is képtelen vagy! segitek..csak KÉRJ :)
Pföjjjj
ánngárrd hánngább!:)
MOST te ETTŐL érzed magad FASZA gyereknek hogy KIVÁNSZOROGTÁL pár heJJre? ERRE vagy BÜSZKE? NEM ETTŐL fasza gyerek VALAKI...

Ez motorosok körében..főleg aki SZERET túrázni...ez TERMÉSZETES...magától ÉRTETŐDŐ...de te EZT megpróbálod ÚGY FELFÚJJNI mintha te FEDEZTED volna FEL ÁMÉRIKÁT...

NEVECCSÉGES vagy..komojan mondom...

De akkor most VÉGÜLIS micsinájjunk EZEN képek láttán?
FOSSUK magunkat BOKÁN oszt BORUJJUNK térdre a NAGY felfedező előtt AKI feltalálta NEKÜNK a melegvizet?
lacosz75:

Inkább te is motorozzál és ne ide irkálj, nem veszed észre magad te sem.
Csak lököd a hülye írásaidat, semmivel nem vagy másabb.
Kb háromszor írtad már hogy elnézés, meg csak azért írtál ide mert máshol is ezt csinálja és helyre akartad tenni.
De ezt azóta is folytatod, senki nem kíváncsi rá vedd már észre.
NE DADOGJ...és NE majmolj...NEM megy ez neked...

És tudod: KLASSZIKUST csak PONTOSAN...:)
Gyere papa...most elviszlek a szerinted SEMMITÉRŐ Korzikára
Igazad van,sok-sok MOTOROS...még 1x MOTOROS bejáta már Lochnert-Stelviot-vagy...Transzfogarast...mert ŐK motorosok......le a kalappal mindenki elött aki veszi a fáradságot és motorozik,mert ugye ezért írunk ide nem
Dobjá má fel valami képet végre lássuk TE HÍRŐS KÁTÉJJJJJJJEM....hol is mit is láttál csináltál elhagyta é már kisfalud fatornyos templomtornyát ha legyek már "BÜSZKE"-rád hogy ez egy fasza gyerek nem csak POFÁJA van az evéshez nahhhh rajta...ne légy nyúúúúúúúúúúúúúúllllll
hát tényleg 1 megkeseredett,szánalmas VALAKI vagy ;) bizt intézetből kivett ag Kvazimódó....vagy mitudomén TORZÓÓ :) Jómodor,szép magyar beszéd erre ne ta itott senki :) nah majd ÉN :) És közben jókat derülök sületlen-semmitmondó hozzá -frecsegéseden;)csak szépen-értelmessen irj....tudlm nehéz főleg NEKED ;)
Haggyadmán EZT a SZTELLVIJJÓZÁST meg GRÓSSZLOKKNERRKEDÉST meg TÁRASIKAT...most ERRE mit vered magad hogy KIvánszorogtál ODA...?

EZT rajtad KÍVÜL TÖBB százan-EZREN megcsinálták már...teljesen TERMÉSZETES módon...temeg ÚGY adod ELŐ mintha te lennél AMUNNDZENN vagy MÁRRKÓPÓLLÓ...pedig csak a MELEGVIZET fedezted fel...

Szóval SZEDD össze magad...oszt PRÓBÁJJ meg valami ÚJJAT...mint ahogy a ZSIRÁFF kolléga is JAVALLOTTA a napokban...ami PERSZE NEHÉZ lesz...ENNYIT tucc oszt KÉSZ...
szia.ötkor küldtem mail-t.
szia.amire mi használjuk a motort,ara teljesen felesleges.inkább csak esztétika lett belőle,mert semmit nem érzek.
1-ébkén ne "szájkaratézzzzzzzzzzzz gyere inkább motorozni elvisz lacibácsi megnézzük mit tucccccccccc Stelvion pl
rájöttem nem megyek le a te szintedre
mert az már alatta van a forint árfolyamának is
reménykedünk hátha 1x te is norm ember leszel az esélye sajna kevés
Sziasztok!

Valakinek nincs elfekvőben egy jó állapotú keihin mx fcr 41 karbija? (450 sxf 2008)

Köszi!