Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont a sok hülyéről az eladók is tehetnek (tisztelet a kivételnek)
nézd meg az apróban a hirdetések 90%-t.
Belök egy képet semmi adatot semmi árat, jó esetben oda írja hogy emilt nem néz (jó esetben), se egy megyét hogy merre található semmit az ég világon. Így ne csodálkozzon ha hülye kérdések sorai érik.

Ha már feladja a hirdetést miért nehéz oda írni az árat, adatokat/méreteket és nagyjából, hogy merre található az országban.

Nézd meg Kortisz nek a kipufogós hirdetéseit, odabasz 1 képet és hogy 15000 től. Van a képen 4 kipufogó. hívd fel kérdezd végig hogy mekkora miről való stb, majd kiderül hogy nem is jó neked Húzod a saját és az eladó idejét is.

De ide is a fórumba belöknek képeket hogy eladó csak árat baszik írni, utána meg eltűnik a netről csak egy telefonszám marad. Miért hívogassam feleslegesen ha nem is jó nekem az áru csak kép alapján.
Sziasztok
Milyen olajat ajánlotok 1992 lc4 580 ba? Most jutottam hozzá 2 évet állt...
Plusz szükségem lenne hozzá leömlőre, első tárcsára meg pár apróságra.
Palival berg ügyben kb 100 óránál járok amit telefonon beszélgettünk, bármilyen kérdéssel hívtam mindig segített, felvette a telefont, ha nem értem el vissza hívott.
Én nem tudok róla rosszat mondani.

Az tény hogy régebben aktívabb volt a berg es fórumban de változnak az idők.
De az se aki baszni akar és nincs rá pénze!
Erre még csak annyit tudnék mondani, hogy aki kurvának állt ne sírjon ha baszni kell!
Ezt megcáfolnám, Bencsik Palival volt kontaktban egyik barátom Husaberg ügyben! "hónapig kapta az ígérgetéseket, hogy fasza lesz a motor csak a kuplung baszakszik kicseréli, kipróbálja és mehet érte! Ők napi kapcsolatban voltak majd eltünt Pali! Ezekután hívtuk fel a testvérét asszem Attilát és Ő ezzel a jelzővel illette a testvérét valami olyasmit mondott, hogy: "....neked is tartozik....?" Aztán Pali megjelent és jött a további igérgetés, hogy lehozza Hajdúszoboszlóig a motort mert a csajával jön wellness hétvégére! Azóta is hozza sőt mikor Mesterszálláson jártunk a megbeszéltek alapján sehíre se hamva!
Szerintem keveritek őket, mert ketten vannak, és testvérek. Akit szakmai ügyben említenek, főleg Berg ügyben, az a Bencsik Pali, és ő felveszi a telefont, és készséges. Aki a motorokat árulja az a testvére, és őrá illik a leírás...
Nem a szakmai hozzáértését firtattam, hanem az emberi hozzáállását. Tudom, hogy ért hozzá, itt a fórumon is rengetegen őt említik először, akihez fordulni kellene Berg, Husky, Sherco, stb... ügyben, ebben nincs is hiba. Az, hogy én foglalkoznék e motorokkal az ő esetében, abba ne menjünk bele, ez az én dolgom, viszont ő bevállalta, hogy ebből él, ezzel a hülyék is vele járnak... Ezt szerintem nem kell Neked ecsetelnem, pontosan tudod milyen érzés, mikor hívogatnak azon emberek, akik leütött motor árán akarnak Tőled motort venni. Te is elfogadtad, hogy hívnak surmó, hozzá nem értő senkiháziak, de van, akiről levágod, hogy Ő az az 1 a 10-ből, aki potenciális vevő. Ha ezt a beszélgetések számából, és stílusából nem vágta le, azt sajnálom, más örült a pénzemnek!

Itt jegyezném meg, hogy nem kívánom az üzletét rontani, ahogy látszik, még ajánlom is, de ez a személyes tapasztalat megalapozta a jövőbeni kapcsolatunkat!
VALÓ igaz...

Attól hogy GAYTÁT adunk a MAJOMRA még NEM lesz belőle EMBER...
Felesleges, mert sosem lakik jól!
VALAKINEK foglalkozni kell a MAJOMMAL is...

De FELŐLEM te is DOBÁLHATOD neki a FÜGÉT...:)
Köszi a segítséget. Remélem meg tudok vele egyezni.
Nem durran szét még az a labda (vagy más) amit passzolgattok egymásnak?
Nem egyszerű eset, de ha téged annyi buta jószág megtalálna, hívogatna mint őt már rég nem foglalkoznál motorokkal! Úgyhogy egyenlőre csak örülni kell annak, hogy van és hidd el nemigen találsz az országban olyat aki ennyire képben van az enduro és krossz motorok terén. A kínálata meg olyan mint a hazai kereslet mert mit akar a magyar ?: ingyen újat, hát az nem megy, csak hiszik!
v i c c e s
VEDD már ÉSZRE magad CSÖVES...mert már TÉNYLEG unalmas vagy...még NEKEM is...

MIT fenyegetőzöl? MEGmonntam már neked...KInyitom a kaput...és csak LÉPD át a küszöböt...

Szedd már össze magad...és NE keménykeggy...mert a KEMÉNYKEDÉSSEL is úgyanúgy MEGJÁRHATOD...mint a KÁTÉJJEM PRESZTÍZZSEL...
Mesterszállás
érdeklődtem tőle a bergre kipufogó rendszerről írt hogy tud kintről komplett akrát, vagy van egy silmoto rendszere de a dob nem szép...

erre írtam, hogy küldjön képet, hogy mit takar a "nem szép" és majd eldöntöm mert árban jót mondott... na azóta várom az emilt... de az oldalon még az sincs feltüntetve hogy helyileg merre van.
Akkor lehet nekem szerencsém volt vele eddig.Felhívtam megmondtam mi kell,ha volt küldte pár napon belül.
Mondjuk a cimborám elment hozzá megnézni egy motort,aztán mire odaért,idősebb lett a paripa 1-2 évvel!
Mikor motort szerettem volna venni, felhívtam, hogy van e neki olyan, ami érdekes lehet számomra, vagy nincs, mert az oldalán nem láttam, csak kb. 10 hirdetést. A válasza, így utólag kicsit ... hmm, hogy is mondjam..., elég "szerény volt", szóval a válasza:" Hát, már nem kell hirdetnem magam, mert hirdetés nélkül is elviszik őket." OK mondom, de van e olyan, ami az elképzeléseimnek megfelel, mondja van, küldjek mail címet, küld képeket. Vártam 3 hetet, 3 naponta hívogattam, mindig ígérgette a képet, aztán a végén már a telefont sem vette fel. Nekem már csak egy hely maradt itthon, ahol nyugodt szívvel vennék motort. A hüjjjje meg én vagyok!
akkor te mit okoskodsz pedó?elmondhatod nemsoká..fész-tu fész:)ha nem fész:)u
Én írtam neki emilt 2 hét múlva válaszolt, vissza írtam hogy érdekel az alkatrész de küldjön képet a sérülésről... Ez 3 hete volt.
ÖKÖR vagy te MOST is...nem csak VOLTÁL...mint ahogy RÁÉREZTEM pár HOZZÁszólással lentebb is vala...nem SZARVASmarha..hanem ÖKÖR vala:)

De azé VÉGIGugattál PÁR oldalt...és MINDENKIT...még NAGYOBBRA növelve BOHÓCI szinted PREZSTÍZSÉT:)

Egyet TANULJ meg CSÖVINGER...ha ÉR valami INGER: ELŐSZÖR gondolkozz...még ha NEHEZEN is megy...és fájjdalmas is...aztán SZÓLJ...mert UTÓLAG okosnak LENNI ojjan mint amikor ELŐRE vagy HÜJJE...

ÉS a ZÁRSZÓ: a OKOS hüjjéskedhet...de a HÜJJE NEM okoskodhat...:)

ÁMEN...
www.krosszmotorok.hu -n találsz a második oldal közepén, 23euro/7000 Ft.
Hogy az ember hozzáállása milyen, és elküldi e Neked, vagy egyáltalán válaszra fog e méltatni, az már más kérdés!
Eladó HGS rendszer 250 sxf-exc-f re!