Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan!
Üdv

Ha nem rugom be a motort akkor az nem jár? Illetve ha kicsit húzom a gázt akkor kevesebbet eszik mintha nyélen húznám?
Sx 125
Teljesen felhasználó függő a dolog de, először nem ártana tudni milyen típusról van szó!
Üdv! Egy kérdés mennyi üzemórát megy el egy dugattyú és egy hajtókar kb.? (KTM)
Üdv! Honnan tudom meg hogy biztos valós évjáratú a motor? (KTM)
Típus?
Jó ha tudják azért
Sziasztok! Valakinek gyári tankja 2007ig KTM-re?
Sziasztok!

Exc 360 hátsó kerék tengely kihúzásával akadt problémám. Lánckerék felől anyát lelazítottam, alóla az alumínium "alátétet"(aminek nekifekszik a "spanoló" csavar) kivettem, de a tengely annyira nem (egyáltalán nem...) akar mozdulni. A tengely másik végén ugyanolyan "alátét" van, mint lánckerék felől, de sajtolva a tengely végére.(e-bay-en találtam egy képet, ott úgy tűnik, hogy a féktárcsa felőli "alátét" menetes http://tinyurl.hu/8Njr/ ) Kell még valamilyen csavart kiszednem valahonnan, hogy a tengelyt ki tudjam venni, vagy berohadt, esetleg kerékcsapágy szaladt össze és mart bele a tengelybe? Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem a gyári tankot is az Acerbis gyártja.Legalábbis az RFS blokkos KTM-ét meg a 2T-ét is nagytankot is mind az Acerbis gyártja.
Elkelt.
Az új Valami 80 környékén mozog Acerbisből-is. Ez pedig gyári és benne a benzincsap is. csak fel kell pattintani.
legalább olcsóbb mint a huskyra, arra valami 70pénzért láttam nagyobb tankot
ennyiért inkább felpókozok egy petpalackot hátra
Pedig a hirdetésben lévő címre írtam, és a rezo ára után érdeklődtem...
A nagytank új árát tudod?
Köszönöm,
Csak nem elkelt a 300as és azért vannak piacon a cuccok?
CSá. Rezó:20000, kabát szintén,Talon kosár 40000 gumi csillapítókkal együtt,Túratank 40000-ft.
ez egy nyilvános fórum,csak úgy látom az árak nem azok... miért? miért van az hogy el akarok adni valamit,de az árát azért sem írom ki... én tapasztalatom az ha így jártam el,hogy a sok okoska csak azzal jön a levélben,hogy mennyi?mert hát az újra már rákeresett és az csak 5ezerrel drágább...
ezeket elkerülvén,meg a további sok sügér emailest inkább kiírnám...
pláne hogy ezek jó cuccok,simán eladhatók első olvasásra is!
Szóval a rezó árát publikálhatnád! (lusta vagyok az adatlapodra rákattintani és még oda is gépelni)
üdv
Mit írtál? ,nem kaptam tőled levelet.
Jánosom! Írtam vagy 2-3 hete egy mailt a rezoval kapcsolatosan....
Pár cucc eladó,hátha valakit érdekel. Adatlapon elérhetőség.
Slickel a kerekezgetés basz oda neki, de az is a hajtókarnak... 2012 be csináltam az enyém 13 ba beszéltem a gazdájàval 250 óra felett járt vele, kuplung munkahengert cserélt, meg lamellákat.
Utcán sokat elmegy azért, meg pilóta függő is, hogy ki mennyire üti-veri a vasat. A Szikszai jól dolgozik, ritka rá a panasz...
Nekem emelt kompressziós wiseco volt benne, és a gyári hajtókart csinálta meg a Szikszai... Főként sm ként használtam én is, elvileg még mindig megy...