Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Flegma? Bármire....de hidd el, azért, ha akarom, van is mire...de nem kell neked mindent tudni, mert akkor túl okos leszel...
Igen csak tudnam hogy mire
Azért políroztam fel, mert nincs otthon tükör, és abban borotválkozom reggelente...nem okos vagyok, csak flegma. Veled...
okos vagy ez itt a tény

egyszer kérdeztem miért políroztad fel a szivócsatornát akkor is ehez hasonló választ adtál.

köszöntem szépen elárultál mindent
Én azt mondtam, hogy akkor biztosan az, ha te mondod....igaz, hogy az egy 2T motor, ez meg egy 4T, és abban a hajtókarról sem tudni, hogy volt-e cserélve, de akkor gagyi....ezért nincs értelme válaszolni, mert amíg xyz heti 4-5 dugót cserél, fúr hengert satöbbi, te már egyszer láttál ilyet, és szar a Vertex...legyen szar, vegyünk Wössnert...
ha valaki nem azt mondja amit te akkor már bevágod a sértődést?
Hiába, mert csak a KTM-en keresztül lehet megvenni..
Én is Vertex-et vennék, mert öntött, mint a gyári. Kovácsolt minek bele, ha ez is bírja?
És azt írtam volna, hogy az RFS blokkban nem ELKO a gyári dugó?
Akkor gagyi...
RFS blokkban Elko gyártmányú a gyári dugó
Na akkor a ktm szereti, de pl yamaha dt125r be eleg gagyi a vertex
Vertex gyári másolat? Sok típusnál a gyári dugója a KTM-nek a Vertex...
A régi 625-ösömbe Wössner dugó került a cserekor, semmi gondom nem volt vele
A mostaniban a hajtókar Wössner, de ezzel még nem mentem olyan sokat hogy túl sok minden kiderüljön róla
Nekem a tapasztalatom pont a wossner-forditva, a vertex dugot dt be pl faragni kell hogy a hajtokarba beferjen illetve a vertex szerintem egy gyari masolat mig a wossner egy szebben megmunkalt valami. Legalabbis ez az en tapastalatom. Wiseco viszont talan a legjobb
Attol hogy elvitt oda meg koze nincs a ktmhez, plane nem jobb motor nala, mar csak a futomuvet nezzuk meg...
Én is motorszerelő vagyok...
Értem, köszi a választ megfontolom egyébként wössnerről márt rossz tapasztalatod? nekem motor szerelő ismerős javasolta....
Az emelt kompressziós hamarabb megeszi a főtengely csapágyat, és a hajtókart, így utcára nem javaslom. Szerintem jobbak, de ez az én véleményem...
Vertex, Wiseco annyival jobb és tartósabb?
Hmmm, és emeltkompos vagy sima?
Dugóban Vertex, Wiseco, Prox, Wössner-Athena az én sorrendem...hajtókarban sok variáció nincs...gyári, Prox, Hot-Rod, Wössner...
Te mit raknál bele?
Ezt már hallottuk tőled többször is...valami új? Esetleg te is írhatnál mondjuk helyesen, szép választékosan, mondjuk véletlenül...
Miért csak a Wössner jöhet szóba? Az egyik legsilányabb...