Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kérdés az volt:létezett éééééééééé 660-as...hát igen
Igyál pálinkát, abból egy is elég, ha elég nagy a pohár...
Megint csak KAPKOCC mint pedofil PAP az ÓVODÁBAN csöves...

ITT most SZERINTED mejjik TIPUSHOZ írja a BLACK/GREY(fekete-szürke)PRESZTÍZS kivitelt?

neked AZTÁN komám SE PONT..SE VESSZŐ...SE AGY...
Így olyan lesz a gép mintha 6 a 9-ediken hatvány sebesség fokozat lenne benne az má nagyon sok 4 sör után már nem is tudnám mibe vagyok.
Komoly cucc!
Eladó egy kifogástalan állapotú Vortex gyújtás, 450-525 RFS blokkhoz (KTM, BETA). Két térkép között lehet akár menet közben is váltani a gyújtást, egy alap, és a potméterrel 0-9 előre megírt térképek.

giraffe64@freemail.hu
Szia!
Írtam neked e-mailt!

Várom már ezeket a pillanatokat
- 2005 to 2006, KTM decided to have (3) bikes..... (they redesigned the 640 for europe) the KTM 640 LC4 Supermoto (625cc, highflow head, Mikuni bst-40, 11L tank/seat, dual exhaust), the KTM 625 SMC (625cc, highflow head, 9l tank, FCR41MX carb, dual exhaust), and the larger version --- the KTM 660 SMC. (basically an identical looking bike to the 625 SMC, w/ 654cc's and no electric start) KTM decided to only import the 625 SMC and the Duke II 640 to the US. In Europe, the dual exhaust 640 LC4 Supermoto came in several different color combinations. (Blue, White, Orange, Black/Orange, and the all Black/Grey Prestige)
660-SMC...OLVASS
Amibol folyik az olaj feket majd azon kell csinalni
x [O09
Igen. Bár kicsit fáradtak vagyunk már délutánra, de meló mellett csak így lehet. A másik megoldás a 2éves lenne, de ott csak napi 4 vagy 5 óra lenne hetente, csütörtökönként.
És hogy ne OFF-oljak, van egy gyönyörű DAKAR-t megjárt KTM is a műhelyben
Heti 1nap 1evig ? Ugy nem lesz rosz
En ha arra jarok bemegyek hozzad, de legyen hideg kola otthon
MÉG azt SE tudod ÉRTELMEZNI hogy KINEK szól a KOMMENT...HÚGYagyú...
CSÖVES...engem a CÍMED se érdekel...te szerencsétlen...de ÍRTAM már neked hogy GYERE...kopogtass BE nyugottan...és NE mással hanem EGYEDÜL...ne FALKÁBAN legyél legény...és NE fenyegess...nemszeretem...

Legalább megtanulod mi a FALUSI vendégszeretet...ha már ENNYIRE erősnek érzed magad...
Nappalira nem is tudnék meg nem is mehetek. Minden szombat 8-tól du 16 v 17-ig.
Esti vagy levelező azt nem tudom, mert most valahogy össze vonták vagy módosítottak a rendszeren
Hali, Ismét kérdés 525 excbe dugó
Ki mit gondol a sorrendről(legjobb,legtartósabb)?
1.Vertex
2.Wiseco
3. Wössner

wössnerre lenne egy kis kedvezményem csak nem tudom az legyen e
Nappali vagy levelezo ?
Nem, vagyis csak keresnék, he lenne rá KESH, mert most elkezdtem a MAMI-t meg egyéb helyekre ment el hihetetlen gyorsan minden motorra való, szóval megint csak fotel motoros vagyok/leszek jó darabig amíg nem találok valami frankó mellék állást, mert ezzel a keresettel nem tudok félre tenni, mindennek megvan már a helye...
Csak azért kérdeztem, mert tudtam, hogy volt neki szép 2007-ese
(Kikkel?) Egyedül menj, ide is úgy írogattál!
Talán még mindíg azt keresel?
Nincs, ez van jelenleg...
EXC-d már nincs meg?
Csak hogy motorozzunk is már kicsit végre, Jó volt a terep tegnap!