Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg 1660-as KTM-em van
ez olyan mint mikor haver felhívott h van 1 525 EXC je, most vette menjek át! átmegyek mondom megnézem mit vett.. hát vett 1 valamilyen talán EXC vázat és volt neki otthon 1 feketeblokkos LC4 ese és beletette az EXC vázba.. :D hát mondom te ökör.. ez mi? :D hát h ez 1 525 exc váza volt :D jolvan mondom akkor egészségedre.. az a baj h ennek a lacoszgyereknek is kicsi az agya.. lehet azért mert sokat volt külföldön.. elképzelhető hogy volt 66 smc je és valaki rátett 1 prestige/fekete idomszettet és ez a marha meg azt hitte h neki 660 prestige-je van.. mert agya nincs... meg érteni se ért hozzá.. ez a másik fogyatékos is olyan hülye h az agyrák éhen halna a fejébe.. és ide írogat még mindig.. 2 hetente benéz ide az ember és mit lát? h ez a baromarcu veszekedik valakivel.. és közbe állítja h ő nem okoskodik meg h kinek akar észt adni.. szoponauta..
Szerencsére itt az oktatás Rékának nagyon jó, suliban megtanítanak nekik mindent, iskolatáskát nem is kell vinniük mert ott tanulnak.
Szuper kis suli ilyen szempontból, örülök neki hogy sikerült ide beíratni.
nyugi, nekik is elmúlik a fene nagy eszük
pl a gyermekem amíg nem járt iskolába 3-4 mese dvd-t simán tudott fejből, de szó szerint, majd lehidaltam amikor észrevettem
most meg 16 évesen egy 8 versszakos kis fost képtelen megtanulni kínlódik vele fél délután annakidején az ilyeneket óraközi szünetekben simán megtanultam
Ezt én is tudom, azért is írok egyre ritkábban ide.
És látod hogy a normálisak is már csak hébe-hóba néznek be ide szólnak valamihez hozzá.
Ez a lacosz is, jézusom, felnőtt embernek tartja magát.
Aztán Rékának aki 7 és Ádámnak aki 4 éves 2szer ennyi esze van.
Komolyan mondom katasztrofális.
Te tudod, hogy nem volt. Giraffe GD én is tudjuk, hogy nem volt. Legalább 3x igérte meg ez a lacoss hogy visszamegy a saját forumába irogatni, ehhez képest mindig vissza jön kötözködni. Rá kell hagyni a fenébe, különben sose lesz vége a vitának.
Lassan már kár lesz ide benézni mert csak a trollkodásról szól az egész.
"Vót és kész, megint olyan hülyeségen megy a vita."

Na most hülyeséget szóltál te is, jobb lett volna a csendben maradsz!
Azért is mondtam hogy nem tudok ilyenekről akimet ő mond, ezekről én is tudtam!
De neki át volt fújva feketére meg szürkével rajta volt a presztízs matrica!

Vót és kész, megint olyan hülyeségen megy a vita.
Szerintem MESSZEBB...a inzsenyérek majd FELÜLirják ezt is...PRESZTÍZSBE illő HÜJJESÉGGEL párosulva...
Én meg KTM-ről sem hallottam
Mi/mik azok? Valami háztartási eszközök?
Hátha ezzel közelebb kerülünk a megoldáshoz...
660ból SMC volt.
Ilyenről még nem hallottam hogy KTM SMC660 Prestige.
Arról meg főleg nem hogy LC4 640 SMC lett volna, SMC625 az esetleg lehetett.
660 Factory Racing Supermotoból volt, de az nem Rally.
Te még mindig nem érted, hogy mit beszéltél ? Azt mondtad neked 660 smc prestige ktm motorkerekparod volt erre irta a katejem hogy nincs 660as prestige. Volt 660 smc igen, de 660 prestige nem volt soha.
DEHOGYNEM létezett...hát ittvan...ez MENT RALLIN,SUPERMOTÓBA mindenen...ÁRKON BOKRON ERDŐN MEZŐN...ezé FÁKKTORÍÍÍ:)
Ha a PARASZT nem szarna...az ijjen SEGGFEJ mint te NEM nyalna...

Szóval ülsz...és NEM ugacc...ha már IJJEN szépen szóltál hozzám te is...

De ha NEM tetszik az ÍRÁSOM akkor olvasgasd az ÉRTELMISÉGET...FASZoszkát...a hejjihüjjét..HETVENÖTÖS rajtszámmal...Ő nagyon ÉRTLEMES,építő hozzászólásokat ad a NÉPNEK...ojjan TIPUSOK kerülnek FELSZINRE hogy ha EZT látnák a GYÁRBÓL amiket ide FOS ez a szerencsétlen hát csak lesnének mint a VETT malac...hogy EZ mejjik szalagról gyött le...és MIKOR...és KI adta neki a nevet...

Asse tuggya mijjen rendezvényen van...linkelgeti a SOK félrefeliratozott KÖZESINCSAZIGAZSÁGHOZ képeket...amikkel HOZZÁ hasonló "inzsenyérek"(mérnökök)szarják TELI a netet...

Az már minngyár OKOSKODÁS meg BELEKÖTÉS ha rászól az EMBER a hüjjejószágra(amit már TÖBBEN is megtettek rajtam kívül) hogy NE írjon,ne linkeljen BAROMSÁGOKAT...amivel csak MEGTÉVESZTI még azt is aki tényleg szeretné TUDNI hogy akkor most az MICSODA is...

De a HÜJJE ember az IJJEN...nem TANUL...TÁMAD...
te "autista„ én azt irtam álitottam hogy:660SMC Prestige-m volt 2004-ben ennyi... Volt 3havernak 640 smc je,és más volt a 660 cc 10 év távlatából had ne emlékezzek pontossan!De Ocsán Norbiék bizt válaszolnak,ha ennyi itt a prestige fun:)a hengerfej....meg tököm tudja mi volt más,a furaton kivül,de bizt van itt aki már látott itt ilyen " csodát„
te autista... ugyan annyi eszed van mint annak a másik buzigyereknek.. semmivelse több.. írsz akkora hülyeségeket pasztmek.., 660 ból smc volt nem prestige..
Mert ez biztos a Supermoto Rallye Factory Sixdays Trial Motocrossenduro Replika butított verziója
Csak a szöveg innen onnan unalmas már ide belesni
"KTM 660 Supermoto Rallye Factory Replica"

Ilyen motor nem létezett sosem a KTM palettáján....
660smc presztizsre mondta hogy nincs, nem a 660ra...
ámmen
Kátéjem köcsög gyerek már nagyon unalmas a vergődésed! Az élő fába is belekötsz, okoskodsz, pedig egy paraszt gyerek vagy! Kussolj és inkább ne írj a fórumra, ha normális hangnemben nem tudsz. Részedről ezzel tudnád a fórum színvonalát emelni. No comment és nyasgem!
http://www.motor-talk.de/fahrz...

ökröm neh...a szín igaz nem fekete...nekem a vót
Vagy a kis pohárból, sűrűn egymás után sokat.