Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,5-2M KÖZÖTT.
Nem látok fent most egy darab újfajta 690-es motort sem.
Mennyi a használt piaci értéke gyári állapotba egy 2009-es Ktm 690 sm-nek?
ÖREG kocsi...ROZSDÁS kaszni...SÜJJSÁPON a LEGjobb BASZNI:)

NA mire jutottál ORRfejjusz?:)
Bp-tol kb 40 km, Sulysap
Ha még nem késő, bocsi a csúszásért!
12literes túra tank eladó! Csap és tanksapka nélkül! Akár idomokkal! Gyárit beszámolok! Ára megegyezés szerint!
hova valósi vagy?
Rendben csörögj ha jönnél, szombaton egész nap ráérek, vasárnap dolgozom.
Igen ezt belátom, megy is az agyalás hogy télen megcsináljam olyanra a berget amilyenre szeretném és megmarad sokáig, vagy eladó sorba kerül ( nem lesz könnyű menet) és nézni valami smc-t helyette.
Nem azt mondanám, hogy szar vétel mert tudtam mit veszek, a szabadonfutó kivételével tisztában voltam vele, hogy mik a hibái.

Akkor még úgy kerestem motort, hogy endurozni is lehessen vele ha úgy alakul (mára már ezt másképp gondolom), így egy gyári sm mint például ez az smc jobb vétel lett volna.

Attól függetlenül szeretem a berget, de azt be kell ismerni hogy az alkatrész beszerzés macerásabb hozzá mint mondjuk egy ktm hez
Szar vétel volt a berg?
EGER mellett...ha jól emlékszem EGERCSEHI...
HÁT jobban JÁRTÁL volna VELE mint AZZAL a BERGEL...
milyen érdekes, hogy kép alapján meg 1Álltalán nem tűnik jó vételnek...
és elég régóta hirdeti a gazdája, ha hülye fejjel nem veszem meg a berget akkor ezt elmentem volna megnézni, meg volt még akkor hirdetve 1 pesten de azt el is vitték hamar
Merre van ez? Jól néz ki!
Lemaradt a link!
JA...a LINK..LEmaratt...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc-817
4106
ORRfejjusz...ha MÁR a REKLÁMnál tartunk LINKELEK neked ÉN is valamit...EZT a MOTORT láttam...arra jártam és megnéztem...nem SOK híjja volt hogy NEM hoztam HAZA,de most NINCS rá szükségem,pedig nagy volt a KISÉRTÉS,jól elbeszélgettünk a GAZDÁJÁVAL,valóban korrekt a GÉP...EGYBEN van,elsőgazdás,RECCSEN ojjat hogy BEszarsz:)

Próbálni nem PRÓBÁLTAM...pedig mondta hogy menjek egyet VELE...de mondom neki hogy nem szükséges...LÁTOM és HALLOM hogy ez ojjan amijjennek LENNI KELL...
Nem feltétlen a della... Vannak íratlan szabályok a fejemben: egy motorert nem adok 2 millanal tobbet; ha rászánom magam két motorra akkor is csak pár százzal mennék 2 fölé. A másik nem pénzkérdés, ha van egy sportmotorom, amellett van létjogosultsága egy sm-nek, városba, munkába járni, gokartpalyazni, szar időben osszemocskolni, szerpentinezni, sportmotorban meg ott a végtelen kraft, a nagy tempós csapatas. A szememben a 950 önmagában sűríti ezt a kettőt, így mellette annyira nem látom szükséget a sportmotornak, viszont egyik színtéren sem tökéletes.
ÁLTALÁBAN ja...a VAKERAGYURIK szoktak a LEGJOBBAN bevásárolni...a NAGY vakerálás VÉGÉN:)

DE ez az ORRfejjusz gyerek szerintem tuggya mit CSINÁL....
EZZEL én is ÍGY vagyok...ÉRZI az ember hogy KELL e az ami FELETT ÁLL avagy NEM...:)

Akkor KILENCÖTVENRE nincs DELLA...csak ha a YAHAMÁT eladod...:)
Figyelj, egy biztos: kell egy KTM :) Hogy 640 lc4, Duke, vagy 690 az meg nem kiforrott. A lényeg hogy az ár-értek találkozzon egy megfelelő ponton, ami engem elégedetté tesz! Ha ez jövő heten lesz Szombathelyen akkor ott, ha csak januárban valahol máshol akkor ott. :) Ha közben kitalálom hogy meguntam a Yamahat akkor eladom es jön egy superduke :) a lényeg hogy közben jol szorakozzak, meg mindenki aki részt vesz a dologban, jól járjon. Jártam mar úgy hogy elmentem megnézni valamit, aztán testközelben rájöttem hogy nem kell az nekem annyira mint gondoltam, es fordítva is, hogy úgy mentem el most mar megnézem ha kigondoltam, de nem fogom megvenni, aztán 10 perc múlva mar írtuk a papírokat es hoztam haza. Nem egy életre vásárolok, belefér egy kis válogatás :)
Jól van figyelsz
Vannak és voltak ezzel már így itt páran aztán mi a vége............