Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem túl rég vettem egy 2007-es 525 exc-t fel kell újítanom a kérdésem annyi( csak Wössner jöhet szóba) ,hogy milyen dugót illetve hajtókart érdemes belerakni emelt kompressziós dugót erősített hajtókarral vagy normál dugó normál hajtókarral melyik bírja tovább ja és a gépet sm ként használnám közúton. Amíg nálam van nem szeretném többször szétszedni...
te tényleg 1 született byrom vagy...agyhalott pedofil faxfej:)küld ki anyát pénztkeresni...hogy csöves életed...motorod jobb legyen:)arra sötétfalván talán még elviszi valaki...rajtad a MARHÁN kivül:)de egy jó tanács ingyé..vegyé má neki mintás-vagy szines kaucsugveszkót:) faszfej az a csöves Pegaso..elvitt:Korzikára-Sziciliába-Etna-Vezuv-Pompei-Napoli....ahov
AZT a nyomorék PEGAZUST hasonlítgassa a KÁTÉJJEMHEZ...ekkora marha JÓSZÁGOT már RÉG láttam...mer a KÖBBCENTI ugyanaz meg hát a DUPPLAKARBI...:):)

ÍGY visszagondolva akkor a RÉGI XL haccázasom is jobb vót mint ez a nyomorék KTM ROTAkapa...mert HACCÁZ KÖPPcenntis vót..meg IKERKARBURETTÓS...

ENNEK aztán tényleg mindegy hogy IDD ki a BILIT..vagy VIDD ki...
TE csöves...ha már AGYILAG zokni vagy akkor legalább csak a SZMÁJJLIKAT üssed...de a MŰSZAKI részébe NE menj bele...agyhalott...

Ez mijen HATHATVANAS prezzstízs te szopóÁLARC? KÖZE nincs a HATHATVANHOZ...meg mit ROTAXOZOL...kevered a ROTAkapával?

a KÉT blokknak SEMMI köze egymáshoz...mint ahogy neked a szereléshez..meg a TIPUSismerethez...

KÉTEZERNÉGYBEN már TÚL voltam szinte az ÖSSZES LC4 modellen...újjon-használtan...mikor te még csak LESTÉL mint KEZDŐ buzi a GŐZfürdőben...hogy mijjen MOTOR is ez? ROTAKAPA vagy KÁTÉJJEM...mikor ÉN vettem az ÚJ 525 EXC-t...2004ben...

ITT te vagy a LEGNAGYOBB PRESZTÍZSŰ HÜJJE...a HATHATVANAS PRESSZTÍZS csak jelenethed neked:)

ASSE tuggya hogy mijjen RENDEZVÉNYEN van...de azé világol mint TEHEN a góréban....
Hali! Ha esetleg még aktuális lenne!
http://olx.hu/hirdetes/ktm-fej...
Annak nincs bizony...
Vagyis a Rotaxnak semmi köze az LC4 blokkhoz.
Volt rokonság, a 80-as évek elején, de az 500 4T blokk volt, meg talán 350-es...

De itt bővebben meg lehet nézni.
bocs abban igazad van hogy a 650-es karbis Rotax-blokos Pegaso Cube-ról /97 évj/-irtam,nem az XT-blokosról...mert ez 660-as,a rotax 650-es...igy kerek a töfténet,és ha jól emlékszem..10-év távlatából a KTM Perstige ami nekem volt 2004-ben,asszem gyárilag más volt mint a LC 4-es 640 es,mert az enyém asszem 660 volt,meg mintha a hengerfej lett volna más......de ne kövezz meg az 10éve volt........szerettem jómoci volt,de én hosszabb túrákat nyomok,arra nem alkalmas,bár Grosglochner -en nagyot mentek a helyi vagányok:)
hüleséget?nézz utána..igaz én szereltem is az itt leirtakat..bocs:)
Ráadásul akkora faszságokat beszél mint ide Lacháza
pedig elvoltunk! érdekes mással tudtam jó volt a buli tetszett mindenkinek.. ! ottvolt velünk HANGULAT is! az kurvakemény csávó...
kedvem lett volna.
Azért nem jöttem, mert nem lehetett veled beszélgetni 2 értelmes szót. Egyébként ezen a fekete prestige KTM-en baszottszépek a dobok!
mérnem jöttél múltkor? adta pedig.. volt velünk 1 HANGULAT is!
Neked nem is artana kis cian
ne akarj enni.. megmérgeznek..
mi meg ingyé kapunk remélem ...
velem máshogy nem lehet !
Gyertek csak szuretire, hozzatok a haverjaitokat. Es sokszor setaljatok el elottunk hogy megehezzenek
jó! de csak tiszta motorral mutatkozok veled!
ha normális vagy, akkor Mecsekben is.
nem, csak hiányzol azt mondom megkérdem mik a readek szüretin 1 baszatás majd a városba?
Itt egy jo allapotu ktm