Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dolgozol tán, hogy ennyire ráérsz mi?
szia! mizu?
Lassan mélyebb szintre süllyedsz, mint ő... Neked sincs jobb dolgod a kötekedésnél?
jah még 1 "okosság".......kébzeld...az Aprili-és a KTM...rokonlelkek a Rotax kapcsán jah ezt nem tudtad ingyé van az info
amiben több...tökösebb volt az Aprilia...a 660-ast megcsinálta 5-szeleppel nah nagyokos hogy is sikerált ez nekik?mert más nem vállalta be......pedig ez a szíve a BMW kis géjesnek is...4 szeleppel...meg a KTM-is 4 szelepes....és még 1 csemege 1 karbis a tied....a Pegán meg két Mikuni BST33-as volt.......és végig dupla leölő ezáltal+ az 5 szelep.....simán ment enduróként 170-180 at....mig a 660-as Prestige...átfúvókázva kb 70 pacira felhúzva-Leo dobbal alig alig 170-et......akkor most mivan?van még kérdésed...válaszolok pedóóóóóóóóóó
erre köcsög?
Tudod a Kapo azoknak a csúnya rendőrbácsiknak is van...akik rendszeressen szednek össze ovoda-iskola elöl mikor ÓCSKAVASADON a fütyikédet húzogatod pedó faszfej.........nem csak szarházi semitérőőőőőőő láncos kutya vagy
hanem 1 feledékeny barom is........tudod "kisfiam" 2004-ben vatta újként volt egy 660-supermotyo Prestige-em......de kinőtem még abban az évben de ez titok mert te előadtad okossan hogy akkor ne má még ktéjjem se létezett nem hogy 660-as Prestige http://www.vehibase.com/ktm-lc...
Hogy okulj te likas veder
Üdv. KTM exc 125 [USA] '99 A minap elszakadt a láncom és leverte a kuplungmunkahengert az első lánckerék előtt. Kiszakítva a blokkból egy csavart, a munkahengerből egy csavart, és a harmadikat tőbe beletörte. Esetleg biztos alkatrész forrást, vagy egyéb lehetőségeket tudnátok ajánlani?
Isten isten!
Na mentem, jóéjt!
Te odadnád ha még a neveden maradna és forgalomban is? Pont ezért van ez a változás.
VALAHOGY így...

a CMR egy NEMZETKÖZI FUVARLEVÉL...
Csak úgy vonja ki a talján a forgalomból ha kereskedő bélyegzője van az adásvételin és még kell 1 cmr nevő papír is amin a hazaszállítást végző cég adatai vannak, ja és 1000eur felett csak utalással fizetheted ki.
Miért ne adná? Kifizetni te ott helyben kifizeted, neked kell azon izgulni, hogy kapsz-e papírt, vagy sem. De majd mindjárt pontosítok, felhívok egy ismerőst, hordják be a kocsikat-motorokat 5 kamionnal. Múlt héten pont kint voltam velük, volt is szó erről, csak elfelejtettem.
Neki kell fussak még egyszer a dolgoknak mert 2000től szinte minden hibát kijavítottak, a csattogós váltót a kuplung lógását. Kérdés, hogy a 99.04 es már javitott vagy sem
TEJJESEN mindegy...ÉN NEM fogok menni KI motorér...akik meg JÁRNAK ki majd úgyis INFORMÁLNAK...hogy MI a pontos menete...mi változott...
Csak így 1 olasz sem adja neked oda elhiheted!
Majd kiderül, addig is itt nézelődj még közelebb is van!http://www.willhaben.at/iad/ge...
Azért még ÍGY búcsúzóul TALÁLTAM neked valamit...nem ERRE gondoltam...de egy-két RECSKÁT csak tudsz DOBNI erre is...:)
Hozhat magánszemély, 100%-ra mondom! Csak a vásárlás menete változott meg.
A rendszer az, hogy a megvett motorkerékpár papírjait (okmányirodai papír nélkül) megkapod, hazahozod a motorral együtt és vissza kell küldened. Akkor küldik a kivonásról szóló papírt.
Én is hasonlót hallottam. Hogy csak nagy a hűhó de nem lesz ez akkora szigor
ÉN ezt NEM így hallottam...hozhat MAGÁNSZEMÉJJ is...csak ÁLLÍTÓLAG IGAZOLNI kell MAGÁT szeméjjesen is hogy TÉNYLEG ő viszi el a ROMOT...

De nem biztos hogy ÍGY van...
Csak az olaszoktól nem.
Csak az olaszoktól vagy sehonnan sem hozhat magánszemély ? Hogy találok valami hírt erről neten?
Kb. 1500-2500eur -ért vannak, de már olaszból magánszemély nem hozhat, így én sem.
DemoKÁRÉ van neked öcsém...NEM kicsi..nem DEMOKRÁCIJJA...meg SÖTÉCCSÉG...

a SAJÁT fejedbe TEGYÉL rendet...mert ott aztán VAN KÁOSZ...HATALMAS...

JÓLVAN...menjél vissza a KASZTODBA....oszt ZÁRD magadra szépen a RÁCSOT...majd integetünk:)