Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TDM 850 2000nél fiatalabba nem akadtál véletlenül bele kint valami jó állapotú reális áron ?
Megint UGACC kutya? Megkötöttek?

Kösz a FELajánlást...majd ha ÉRDEMESNEK találak akkor majd KÉRDEZEK...csak VÁRJÁL szépen...

Mifelénk egy jó EGERÉSZŐ macskának TÖBB BECSÜLETE van mint a HOZZÁD hasonló RIPACS buziknak..akik a VÉLT vagy VALÓS pénzükkel kérkednek...meg a SZARjaikkal...

Az a kutya lehet akkor UGAT ha rázod a LÁNCÁT...TEmeg akkor ha DOBOK neked valami KONCOT csövedék...

HÁT az valóban NAGY MÁRKA...az ÁPRILISI KAPOR...legyél vele boldog:):)

LINKELNÉK...de NEM teszem...TÖBB okból is:EGYSZER:NEM szokásom DICSEKEDNI,vergődni SEMMMIVEL ami az ENYÉM...sem MÁSÉVAL
KÉCCER:NEM akarok ROSSZAT a barátnődnek...mert mint ÍRTAM már vala akkor ARRA vernéd amit LINKELEK...aztán meg KIMENNÉL az ÓLba és felgyútanád a KAPRODAT...:)

Azért LÁTOM te is szerzed a "barátokat"....csövinger:)
jano igazad van!nem lehet mindeki "barárja „ itt mindenkinek,és ha vissza olvasol tavaly őszig,volt itt nálatok egy kérdśem..tu e valaki eladó 950-990 et elacót?válasz nem,a debil viszont jött kéretlenül...röviden ennyi volt a téma,de debil nem szakadt le rólam,ezért jöttem ide ideglenessen...rendbe rakni agya helyét baromnak! Az én " világomba„ már kivérzett volna mint malac..nállunk nem divat ez a szarházi szájtépés,és egy senkinek meg kb kuss a neve az én "demokráciámban„ Ennyi kb bocs a zavarásért...megyek vissza saját kasztomba :)
KTM kabát xxl-es. 20000
Mitas c 02 120-90-18 as gumi 6000, ITT ELÉRTEK 20 6691055, ALKUDNI NE AKARJ ENNYI AZ ÁRUK!
Sm sárvédő 4000, gyári új tükrök 3500,db, 2004-2007 exc,sx kipufogó könyök 25000, gyári 45-ös lánckerék 3000, sidi charger 43-as új csizma bokacsuklós 65000, michelin 120-19 es szinte új gumi 10000,
Szia,tudsz adni valami elérhetőséget? A hűtő lehet hogy érdekelne.
Pár motyó: komplett kuplung kar nélkül 50000, kormányról húzható szivató új 10000, 2008-2012 exc, sx , manuális vez. lánc feszítő 15000, 2000-2003 exc,sx hűtő 10000, szinte új sm bőr kesztyű l-es 20000,.
5-ot siman meger. Nem, sracok?
megköszönöm ha elküldöd a manualt bugic
Heló. Nekem van. adatlapon elérsz.
Csak számodra vagyok anonim, és én nem is szeretnélek megismerni ennyi pont elég amit itt a fórumon produkáltál! De ha számodra fontos megadom a címem akkor nem kell nyomoznod és itt közzétenned! Egyébként meg most sem írt neked senki te nem tudsz leszakadni a témáról, de ha már olyan tökös gyerek voltál és úgy rá voltál indulva a KÁTÉJJEM seggére akkor mit irógatsz itt, menj el hozzá már tudod hova kell menned!
Te lacosz,akkor vegyél nagyobb telket, a kutyát meg engedd el. Tudod kik tartják megkötve?!
Nekem a gumád kell 4 ért már mondtam :p
Üdv mindenkinek!
Sürgősen keresek 20-as hátsó kerék tengelyt! Ha valakinek van elfekvőben kérem ne tartsa magában köszönöm! Előre utalással fizetem akár! a részleteket megbeszéljük! keszi88@freemail.hu
igazadvan Levi!nem tétel-nem kihivás az ARC :) inkább motorozzunk! Jöv hét végén van 1 túra sogorékhoz,pént-szomb-vas,Türnicz-Mariaczel-Hockar +a környéke...de még csillag túrába Lochner is belefér..jó szállás,31 euro/ nap reggeli-vacsi val :)
Hagyd ra, felesleges. Predikal, rank haritja azt amit o csinal viszont o nem.veszi eszre magat. Mas szemeben a szalkat sajatjaban a gerendat se... nem kell reagalni, mar en is megtanultam konyebb jobb es megfogja unni ha mindenki leszarja.
faszfej pedóóóóóóóóóóó megint lemaradtál ki-be emelős ratyi szarházi dumáddal
a honecker mellet áll már egy 1000-ETV Caponord......ha netán ismered a tecnikát
Ha nem kusolj végre valahára csöves faszfej
Autószerelő vagyok egyébként kérdezz bármit szépen...és ha érdemesnek tartalak válaszolok segítek szakszerűen De felesleges okoskodásod már kb mindenkinek agyára megy
A másik hogy legyen egy újjjj szlogened:okos ember hüléskedik/pont ilyen barmokkal mint TE/ hülye ember/alias macskajenőő kátéjjjjjjem pedó faszfej/
meg okoskodik
Faszfej mondtam már fatornyos faluddal együtt megveszlek..... ha akarlak de állat van már ithon minek mííg 1
igaz az láncon...és akkor ugat mikor a láncát rázom de akkor se MER
veled még eddig nem volt bajom anonim 2-es ...a bajt a haverod keresi...talája
Írtam e-mailt.
VALÓBAN...ÉN sem teszek MÁSKÉNT...
Utángyártott KTM EXC gázbowden eladó
nekem vx2 van-volt minden gépen, elég jól bírja, pedig nemigen kenegetem
a hondán már a görgők szarrákopva lötyögtek rajta a sok homokbánya miatt, de a feszességen nem kellett állítani(igaz az nem egy izmos gép)
a ténérén is ment eddig olyan 6 ezret kb fele terep fele aszfalt, azon se kellett állítani, a huskyn meg olyan 500km óta van arról nem tudok véleményt mondani
mindezt úgy hogy néha meglocsolom olajjal a láncot aztán jónapot, van hogy csak akkor jut eszembe amikor menet közben csikorog
tévedtem az xt-re volt csak ennyi a huskyra 4500körül volt
úgy néz ki azt is nézik mire kell, a drágább motorra drágább fékbetét