Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyd rájuk, ezen már csak nevetni lehet...
Szerintem a végszót te is alkalmazhatnád!(olvass tanulj...és maradj kusba végre)
A Brembo biztos,hogy nem a legolcsóbb!De hogy a legjobb az biztos!
ilyet nyúzott már valaki?tapasztalat vélemény?
hol veszel bendixet ? az mi?
nekem mostanában ferodok vannak, közel sem bír annyit mint mondjuk a bendix a fékhatása elég jó nagykeráron 4000ft alatt van ennyit simán megér
Fékbetétből melyik márka bízonyított ? Brembo, vagy Ferodo? A Ferodo nem májkréém ?
Gázkar, bovden van, de a szívócsonk motorfüggő. Mihez kellene?
Látom továbbra is jók a poGramok...
LÁTOD CSÖVES...itt van AMIRŐL beszélek...mert ha NEM ismertél volna MOST ebből MAGADRA akkor BÖLCS módon hallgattál VOLNA...de még ha MAGADRA is ismertél...akkor is inkább HALLGATNÁL...ne REKLÁMOZNÁD...:)

DE mivel a HÜJJÉTŐL annyira TÁVOL áll a BÖLCSESSÉG vagy a gondolkodás mint a te ETÉZÉDTŐL a KILENCÖTVEN SUPERMOTO...ígyhát NINCS min CSODÁLKOZNI:)

TŐLED MIT tanuljak CSÖVES? Egy ÉRTELMES mondatod nincs...SZAKértelmed meg még ANNYI se...SZMÁJJLIZNI? ANYÁZNI? KÖSZ..kihagynám...az a te asztalod...és ÉRTELMI szinted...

Az ETZ-vel nincs SEMMI gondom...mielőtt még pár ÉRTELMES jószág igazolni próbállná a KÁTÉJJEMES EGÓT...mert SOKAN azzal kezdtük...vagy még LEJJEBB...SIMSON,RIGA...és SZÉP idők voltak...
CSak HASONLAT volt...a TÁVOLSÁG érzékeltetésére...:)

NINCS miért magyarázkodnom...SENKINEK...
65 e ft ert tudok ujat.ha esetleg kell telefonszam.irj
hangja szep.nekem endurora ahol csak a fak es a vadallatok latjak.oda jo
" EZT unták meg a SZAKIK...nem a "megmondóembereket"...és azon ELVEN hogy" A HÜJJÉNEK tanácsot lehet ADNI...de ESZET nem" "
Most itt magadra gondoltál nem vedd má észre hogy kb mindenki utál.......hiába magyarázkodsz..okoskodsz
olvass tanulj...és maradj kusba végre
TÉNY...hogy voltak OJJANOK akik értettek HOZZÁ...és adtak TANÁCSOT...segítettek...ÉN is láttam...DE!

Persze hogy MEGUNTÁK...a sok nyüvedéket...mikor SEGÍTETTEK rajtuk,és még meg se KÖSZÖNTÉK...meg aztán még ŐK oktatták ki a SZAKIT...kifigurázták,LEvénhüjjézték,lebaszták hogy mit OKOSKODIK...
Az osotoba,buta jószág pedig IJJEN...nem megköszön,tanul a hibájából-tanácsokból...hanem még TÁMAD...amitól persze OKOSABB nem lesz...csak Ő hiszi azt...
A kérdést még csak csak ÉRTI...de ÉRTELMES választ már NEM tud adni RÁ...vagy ha ÉRTLEMES választ ad RÁ más azt már NEM érti,nem tudja HASZNOSÍTANI...és kis IDŐ elteltével ÚJJRA nekifut...pedig AKKOR se fogja ÉRTENI...mert MITŐL is értené...

Ez a megmondóember STÁTUSZ is érdekes...AZÉRT az valaki mert megmondja a SÍKhüjjének hogy NE a kipufogó végébe csavarja a gyertyát hanem a HENGERFEJBE? Vagy NE árulja már a SOK évvel öregebb FOSÁT fiatalabbként? MEG lehetne sorolni...

Na EZT unták meg a SZAKIK...nem a "megmondóembereket"...és azon ELVEN hogy" A HÜJJÉNEK tanácsot lehet ADNI...de ESZET nem" beleszartak az EGÉSZBE...tejesen ÉRTHETŐ módon.

ŐK ezzel nem lettek BUTÁBBAK,SZEGÉNYEBBEK,mert a tudást elvenni NEM lehet,csak megtanulni,...csak a SOK csövinger lett SZEGÉNYEBB(hüjjébb már nem nagyon) pár SZAKIVAL...akitől TANULHATTAK volna...ha LETT volna mivel...

SZÓVAL inkább az IJJEN HÜJJEjószágok miatt TART ott a TOPIK ahol TART...és ha TÉNYLEG jön NÉHA ojjan valaki aki TÉNYLEG tanulni,tanácsot KÉRNI szeretne...és tudná is hasznosítani mert nem HÜJEgyerek akkor Ő már csak EZT látja...ami ITT fojjik...
Üdv Mindenkinek.

Keresek Ktm Lc4 Fcr 41 es karbihoz gázkart bovdennel,szívócsonkkal. Ha valakinek van kérem jelezze, köszönöm.
18.000,- egy karbon vég, tegyél rá másikat, vagy javíttasd meg...
Kicsit le van lakva a karbon a végén :/
Igen tudom, sajnos nem 100ezret szeretnék költeni rá.
Használd s keresőt meg az aprót... Komplett akra rendszert is hirdetnek..
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó kipufogó dobja? wrp,doma,raptor 525sx-re kellene, 2006-oa
Szerencsére ilyenek nincsenek a környezetemben mondjuk nemhiába mivel hamar kiutálnánk.Itt aki KTM-et hajt többekközt én is annak nem esik nehezére elmotorozni akárhova a 91-es huszonötös CR-es vagy huszonötös DT-s el.Nálunk inkább az a nagypályás aki elindul pár endurocross versenyen harmadosztályban és már nagykirálynak érzi magát és lenézi azt aki csak hobbiszinten motorozik hétvégente a cimborákkal.Na az ilyenek maradjanak is a pályán körbekörbe az való nekik.Tisztelet a kivételnek.
tudtam hogy ezért meg leszek kövezve
de
ez nem újkeletú dolog és már nem is annyira jellemző mint mondjuk 5-6 éve vagy inkább még régebb óta
akkor azért többnyire csak az újgazdag apukák pici fiainak voltak ilyen gépeik
voltam ilyen helyen párszor, kb úgy néztek rám mint egy darab szarra
ezek a ktm motor ktm ruha ktm hátizsák ktm tökömtudjami emberek
hozzátenném volt pár ktm-es cimbora aki nem ilyen volt
KTM-es ego? Köze nincs a márkának ahhoz hogy ilyen gyökerek.Nem a motor választ ember hanem fordítva.Más fórumon is ez megy nem csak itt.