Elhiszem, ez látszik is a képeken, es azt gondolom 1 milla felett mar elvárható hogy szép legyen. Nézegetem mióta feltetted, es megértem hogy magasan tartod az árat, de 1,35 mar az a magasság ahol az ember elgondolkodik egy 690-en, szerintem ezt te is tudod. Én is próbáltam mar a 690-et a kakucsringen, es meg kell hagyni azért van benne némi plusz a 640-hez képest. De egész egyszerűen nem szánok rá annyit. 1 Milla környékén egy olyan állapotú mint a tied mar vonzó, es én hajlandó lennék lemondani az Akrarol, hogy az ara közelebb legyen az 1-hez.
Amúgy egész biztos hiányozni fog, de bármikor vissza lehet vásárolni! :) stay in contact! Én is visszavennem az utolsó Duke-omat, de a srác még nem adja :))
Értem a lényeget, es köszi hogy ajanlottatok. Biztosan tetszene is testközelből, csak nekem egy ennyire szemlyes izlesre szabott gép, mar nem fekszik, es lehet 100 vagyok az egyből aki így latja.
Pl ezt a gépet is jó ideje nézegetem: http://m.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_duke_2-8154602 beszéltem is a gazdajaval (mert a másik fétisem a Duke, bár tudom hogy sokaknak nem tetszik azok közül, akik az lc4-et amúgy szeretik), de ebben is a bontott kipuff a legnagyobb bajom. Volt ilyenem, nem szerettem a hangját, addig mentem amíg találtam rá bontatlan dobot, ami szinte lehetetlen. A második mar gyári dobos volt es imádtam. Háklis figura vagyok :)
Ha patent gépet keresel akkor ez az. Nem véletlenül kerül ennyibe. Mindenki aki látja kérdezi hogy új-e?
Előző tulajnál pihent pár évet a gép. Azért is ilyen az állapot meg kevés a km. Én is csak azért adom el mert más projekt van és kell az ára. Mindenki mondja hogy meg fogom bánni, ami valószínűleg igaz is lesz és majd visszasírom... dehát ez van
Élőben sokkal jobban mutat neki mint a képeken, én amikor megláttam figyeltem csak a szép festést rajta, a kép nem adja vissza.
Nagyon megfogott ahogy kinéz, nem beszélve a Full Titánum rendszerről ami rajta van, lenyűgöző dallamokat énekel ki magából.
Véleményem az hogy megéri elmenni megnézni, kipróbálni mert nem mindennapi masina.
Vacillálok még őszintén szólva, mert olyan sokáig volt KTM-em hogy a feeling még mindig elég erősen hiányzik. Viszont a Yamahatol nem válnék meg, mert ő mást tud jól, es arról sem szívesen mondanék mar le, plusz olyan állapotban van, ami miatt sajnálnám is eladni. Így ha jönne is mellé KTM annak hasonlóan szépnek kell lennie. Elég sokat is megyek (3 hónap alatt most becsúszott 8.000 km), így lenne használva mindkettő, de azért meg kell gondolni, mert nagy luxus... Szép a 660, de nekem túl sok a módosítás, es mar nem azt látom benne, mint gyerekkoromban a katalogusokban, de ez az én perverziom...
Szép gép! Viszont valamiert azokra a gépekre gerjedek amik nagyon közel vannak a gyári állapothoz. A másiknál is ezért fontos nekem hogy eredeti legyen a dobja.
hello van egy 640 enduro elado sorban megkellene tudnom h lopott e vagy sem ennek hogy lehet utánanézni elvileg nem az csak nincsenek papirjai.ha valaki tud segiteni irjon vag yesetleg van eladó váza papirokkal az is érdekellne.
Sziszto lenne egy kédésem sherco 510 beíndítom a vasat belelegítem nem zörög csörög egy órás motorozás után ciripel csattog valami a hengerfejnél friss motul 10 50-es mi lehet a bibi ?
Amúgy egész biztos hiányozni fog, de bármikor vissza lehet vásárolni! :) stay in contact! Én is visszavennem az utolsó Duke-omat, de a srác még nem adja :))
Pl ezt a gépet is jó ideje nézegetem: http://m.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_duke_2-8154602 beszéltem is a gazdajaval (mert a másik fétisem a Duke, bár tudom hogy sokaknak nem tetszik azok közül, akik az lc4-et amúgy szeretik), de ebben is a bontott kipuff a legnagyobb bajom. Volt ilyenem, nem szerettem a hangját, addig mentem amíg találtam rá bontatlan dobot, ami szinte lehetetlen. A második mar gyári dobos volt es imádtam. Háklis figura vagyok :)
Előző tulajnál pihent pár évet a gép. Azért is ilyen az állapot meg kevés a km. Én is csak azért adom el mert más projekt van és kell az ára. Mindenki mondja hogy meg fogom bánni, ami valószínűleg igaz is lesz és majd visszasírom... dehát ez van
Nagyon megfogott ahogy kinéz, nem beszélve a Full Titánum rendszerről ami rajta van, lenyűgöző dallamokat énekel ki magából.
Véleményem az hogy megéri elmenni megnézni, kipróbálni mert nem mindennapi masina.
Élményre olyat ad amit a 640 sosem fog.
De sajnos annyiért nem fogod adni.
KTM 640 SM
NA de ijjen PÁR száz ezer gyűrött TÍZ-HÚSZezressel NEM foglalkozunk...NEM ÚR AKI NEM HERDÁL:)
De vannak IKSZTÉK ekörüli ÁRON...és JÓK is....