Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért csöppentél rosszkor, mert nem olvasta senki olyan, aki érdemben választ adhatna neked. Próbáld meg egy KTM kereskedőnél, hátha tudnak segíteni benne...
pont az a lényege ezeknek hogy oda piszkít ahol zavarja a népet, ha lenne egy topik hogy trollok ide szerinted ki írna oda? senki mert nem hülyék-buták ezek a lények, hanem betegek, és mivel betegek sok esetben nem is tudják hogy azok.....
de ha nem lenne ekkora kurva nagy ktm-es ego a népben már rég nem írogatna ide, csak senki sem bírja ki
pont ezért fészkel itt
Ezt én is osztom.
Érdemes visszanézni még az elejére amikor még értelmes emberek írogattak értelmes embereknek.És ha jött egy hülyegyerek és marhaságot kérdezett a válasz egyszerűen nem érkezett meg,levegőnek nézték mert kár volt teleírni a fórumot hülyék kioktatásával.Akik régen ide írtak és segítettek tanácsot adtak tényleg a KTM-el foglalkozó témában már rég nem írnak ide mert marhára nem kiváncsiak arra ami itt megy.
Őszintén mondom én keveset értek a motorokhoz de legalább ha valaki kérdez értelmeset és van hozzá valami fogalmam legalább válaszolok.Mondjuk köszönömöt már rég nem várok mert úgylátom azt is elfelejtették az emberek de válaszlok akkor is mert nekem nem tart semmiből.
El kéne végre kussolni és tényleg a KTM-el kapcsolatos dolgokkal kéne foglalkozni.Ha meg sokaknak ez nem tetszik akkor tényleg keressenek más fórumot ahol lökhetik a sok faszságot.Vagy mondok jobbat találkozzanak személyesen és basszák szájba egymást ha valami bajuk van a másikkal.Engem kurvára nem érdekel ki mekkora faszagyerek itt és hogyan adja elő magát.Lényeg hogy nem idevaló szerintem.
Tudom hogy ezután se lesz másképp de akinek egy csepp agya is van ahhoz hogy ezt megértse az nem válaszol az ilyen gyökereknek és meg van oldva a helyzet.
Ja és menjetek motorozni mert kurvajó idő van és kurvajó a talaj
latom megint rosszkor csöppentem ide
a kerdesemmel:)
Pedo tanulj meg olvasni,értelmezni amit olvasol! anya...az lehet barátnőd is bár neked nő?mikor fede farok vagy? Édesanyugádat meg sajnálom.....bizt gyereket akart szülni:) nem egy ilyen torz alakot:)nah csá pedóóókám.
A tények: régen volt 2-3, esetleg több szaki, akik benne vannak a KTM szerelésben, titkokban, stb. Készségesek voltak, segítettek is, de...első lépcsőben amikor 2 hetente ugyanazokat kezdték kérdezgetni, úgy, hogy lustaságból nem keresett vissza senki, az egy idő után lefárasztja az embert. Aztán jöttek a 'furcsán írók', mint ahogy te is, és a végén, ezt kombináltad, a megmondóember szerepével...a szakma meghalt, és mivel sokan nem bírták megállni, hogy ne etessék a TROLL-t, így egy élvezhetetlen, funkcióját veszítő topic alakult ki. Nyissatok egy új topicot, majd én megmondom mindenkinek címmel, és küzdjetek ott. Vagy van annyi formája a fórumozásnak a neten...szerintem...
RENDBEN...teljesen érthető,KORREKT válasz...

Akkor majd LÉGYSZÍVES szólj RÁ a még pár DEGENERÁLT agyhalott HINTALÓRA is...hogy NE anyázzon,NE linkelgessen ÉRTELMI fogyatékos képeket(ugye itt is ÉRVÉNYESÜL hogy hasonló csak a hasonlóval)ebből kifojjólag VÉGÜLIS érthető hogy miért ezek a KÉPEK kerülnek IDE...hagynesorojjam...vagy EZEK netán KÁTÉJJEM témába vágók?

Szerintem nem lesz ITT baj...ha PÁR dolog tisztázódik...
RENDBEN barátom...PRÓBÁLJUK meg...de ÉN is kérnék akkor VALAMIT:

ÍRD le KÉRLEK hogy KINEK lehet NORMÁLISAN írni...és KINEK nem...mert a HÜJJÉNEK csak HÜJJÉÜL lehet...valahogy ebből az APROPÓBÓL: Hasonló csak a HASONLÓVAL...LÓnak csak LÓ fia...
DINIKÉM...arany barátom...ha már EZT sem tudtad magadtól MEGFOGALMAZNI hanem a VIKTÓRIAPÉDIÁBÓL akkor most megpróbálom NEKED(végülis nemcsak NEKED) leírni a LEGECCERŰBBEN hogy értsd... ÉN is tudok egy MONDÁST,kérdezték is TŐLEM miért nem ALKALMAZOM...egy sorba BELEFÉR...nem lesz bonyolult:

NE vitatkozz HÜJJÉKKEL....mert a VÉGÉN TÉGED néznek annak...

ÚGYhogy VALÓBAN egy ORBITÁLLIS HÜJJE vagyok...

REMÉLEM érted...ÉRTITEK...
NE anyázzál KÖCSÖG...RÁM nem érdekel hogy MIT mondasz...mert egy SENKI vagy...de NE anyázzál mert azt NEM szeretem...TŐLEM se láttad még soha...lehet hogy a TE anyád TÉGED ott szedett össze...gumicsizmában...meg harisnyában...mégse EMELEGETEM...

Szóval gondolkozzál...amíg lehet....
statisztikailag tud nekem vki segiteni,neten nem talaltam semmit:(
hany motort gyartott KTM tavaly(MX+Enruro)? vagy mennyit ertekesitettek ebbol a 2 kategoriabol.? vagy itthon menyit adtak el?vagy europaban?
nem a közuti gepek erdekelnek arrol talatam statisztikat
Köszönöm szepen
Hagyd a pitába ne etesed a trollt.
Félreértesz, én nem védek senkit, főleg nem amiatt, hogy legyen kit átverni...az otthoniakkal tudok szépen beszélni, de veled nem akarok, mert ők értenek a szép szóból, de te nem. Még az is pozitív jelző lenne rád, hogy fogyatékos vagy, így ezt sem írom. Ez egy KTM fórum, nem a te standup műsorod. Ha tudnál értelmesen írni (helyesen elsősorban) és nem ugatnál egész nap, akkor valószínűleg nem lenne ennyi támadás az irányodban. De te ezt élvezed ezek szerint. Így viszont, aki KTM témában szeretne írni, kérdezni, az elveszik az 'értelem' tengerében...de hiába rúgunk ki az ajtón, visszamászol az ablakon, mert nem fogod fel, hogy nem idevaló ez a stílus, és azt sem, hogy idegesíted a többséget...
ez így van inikém....
na mégegyszer utoljára.......
kötelező olvasmány: http://hu.wikipedia.org/wiki/W...
igazándiból ez a része a leglényegesebb:
Ne etesd a trollt!
DoNotFeedTroll.svg

A leggyakoribb tanács, amit a trollokról hallhatsz: „don't feed the trolls” (ne etesd a trollokat!). A trollnak a veszekedés, a zavar és a felfordulás a lételeme: ha vitába szállsz vele, csak a kedvére teszel. Ahogy a mondás tartja: ne kezdj birkózásba egy disznóval. Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is.

Az online közösségek tapasztalt veteránjai ezt a tanácsot gyakran haszontalannak tartják, mert a közösségben mindig akad legalább egy-két ember, aki beugrik a trollnak, és vitába száll vele. Ennek ellenére, ha nem szítod tovább a tüzet, legalább nem rontod tovább a helyzetet. Ha a vita gyalázkodássá vagy vandalizmussá fajul, akkor már könnyű megbirkózni vele – ezekre konkrét és jól bevált irányelvek vannak.

ha ebből se tanul a nép akkor megérdemli hogy a topik ilyen legyen amilyen
Hát akkor én is céltáblaként fogok funkcionálni..

Normálisan? Ember! Már ha nevezhetlek így.. 2 hónapja olvasom ezt a topicot, de egy értelmes hozzászólást nem láttam tőled!
Ha valamiben látsz fantáziát, beleakaszkodsz, mint a bogáncs. Ha viszont tapasztalat vagy tudás kellene a válaszhoz, kuka maradsz.
Vagy belém csak azért nem kötöttél még, mert borsodi vagyok?
Mi lenne, ha új játékba kezdenénk?
Bizonyítsd be, hogy képes vagy viselkedni és segíteni, ha kérik, a véleményedet pedig írhatod papírra, aztán majd egyben elküldöd postán minden év végén..
Szerinted fog menni?
Van más lehetőség is, de az nem tetszene...
Én szurkolok neked, biztos tudsz értelmes is lenni, cdak nem az a könnyebb...
Na hajrá!
Mééééééééé anyu a gumicsizmában nyilonharisnyában nem keresett eleget jah elötte csuktam be a busz ajtaját mert még 20 ft-se volt a jegyre mindenki utál pedo faszfej.vedd má észre kiemelés nélkül is
Az igazság BAZ-ban van...........ott megy az élet......igazad lehet...mi meg norm emberek csendben türjük méretes baromságaidat......hát NEM.......pedo faszfej
MIndenféle FESZÜLTSÉGkeltés és BÁNTÁS nélkül mekkérdezném:

MIFÉLE szétBARMOLÁSRÓL beszélsz? FÓRUM...ami ARRÓL szól hogy kérdeznek ,válaszolnak,VÉLEMÉNYT nyilvánítanak emberek...KI így...KI úgy...NE szabja már meg ITT SENKI hogy KI..és HOGYAN...

a SOK csövinger azt még PERSZE nem vette ÉSZRE hogy vannak NEM kevesen akikkel "NORMÁLISAN" beszélek...írok...mert LÁTNI hogy ÉRTELMES,nem KÉRDEZ baromságokat,van FOGALMA dolgokról...SZÓVAL csak azt LÁTJA és ÉRZI, hogy FÁJ az igazság...

ÉS az IGAZSÁGOT nem keresni NEHÉZ....hanem ELFOGADNI...
Mindenféle bántás és feszültség keltés nélkül, miért jó szétbarmolni a fórumot?
NEM az OTTHONIAKKAL beszélsz....szólt HOZZÁD valaki?

ELHiszem hogy VÉDED a sok SÜGÉRT...mert ÁT lehet őket baszni MINDENFÉLE szarral...jó BIZNISZT csinálsz BELŐLÜK...de ez ENGEM nem is ÉRDEKEL...majd AKKOR küldjél EL ha ÉN is azt teszem...
Pont erre gondoltam én is......
Takarodj már a picsába te is....
NEMugacc....ÜLSZ! ÉS pitizel! MAJJSZÓLÍTALAK...
NA látod CSÖVES....ERRE megint SOKAN kiváncsiak VOLTAK...hányszor FOGSZ még nekifutni?

A kutyádat SE te ótogatod...hanem az ÁLLATorvos...nemmég ENGEM...

MIVEL ótogatnál ugyan? Hogy csak BICIKLIM van? MEG csorog a nyálam?

Igaz NINCS MÁRVÁNYkerítésem...mint neked...de NEM linkelem be mim van...mert AKKOR még a csajod is elküldöd KÉT hét VELLNESSZRE SERRLOKKHOLMSZ...akár HITELBŐL is....és csak ARRA vernéd a FARKAD...amit BELINKELTEM...

SZÓVAL gondolkozzál...még ha NEM is nagyon van MIVEL..és kurrva fájjdalmas is..de PRÓBÁLLD meg...kemény LACOSZ:)