ÁTkeresztejjük...mint ahogy az ECCERI hüjje csinálta...aztán meg RAGASSZUNK rá HATHATVANAS matrincát...oszt RÁfogjuk hogy a GYÁRBÓL gyött KI LIMITÁLT darabszámban:)
A marha JÓSZÁGJA...oszt még EL is hitte a SAJÁT baromságát:)
Mindegy nagy kar... Ha közelebb lenne el is mennek megnézni. Sőt, 1.3-ért talán vissza is vennem, március óta csak nem sikerült nekik tönkretenni. Mert 1,3-at érhet, de gyári kulcsokkal, egygazdasan meg mar 1,5-öt is :)
Persze, igaz amit írsz. Csak sajnos innentől mar jönnek a kérdőjelek.
A legutóbbi eset ami eszembe jut erről, mikor eladtuk az egyik céges kocsinkat 205 e-ig vezetett szervizkonyvvel, de mar 400 e km-el. Gondos gazdái voltunk, folyamatosan volt szerviz elve, de hetente jöttek elő vele a bajok olyan 350 e után. Ennek megfelelően 800 eFt-ért adtuk oda (2006-os fullos 2,2-es HDI Peugeot 407)
Egy hónappal később feltűnt egy márka kereskedőnel dupla áron 207 e km-el... Elmentem, meghallgattam az eladót, volt is szép mese a válásában levő fiatal házaspárral akik nem használják 2 éve, stb...
Na itt is ez zavar. Gondolom majd jön a mese a 3 gyári kulcsrol, stb, ami a képen látszik is, csak annyi sántít hogy a 3. gyárilag piros, es mar én is 1 db másolt kulccsal vettem...
Hagyd!
Érzékeny pont neki az XT árak. Ezt megértjük, elfogadjuk.
Ha meg ismét belinkel vmi hasonlót, elolvassuk és megyünk tovább, ahogy mondja
Ne kezd a karakter pocsékolást vele
EZ IGAZ...de megint HANGSÚJJOZOM hogy NEM az ELADÓT kell megvenni...hanem a MOTORJÁT...persze hogy NEM szimpatikus ha valaki HAZUDIK...de ha a GÉP tényleg JÓ...és a PAPÍROK is rendben..netán az ÁR is jmegfelelő akkor TELJESEN mindegy mit VILÁGOL...TÚL kell lépni RAJTA...
Ez egy ktm. A husaberg forumba azért pörögnek mert valótlan az évj. Itt az xt túl drága. De az hogy kamuznak a hirdetésben az mindegy ha jó gazdája vót szánalom
ÁTkeresztejjük...mint ahogy az ECCERI hüjje csinálta...aztán meg RAGASSZUNK rá HATHATVANAS matrincát...oszt RÁfogjuk hogy a GYÁRBÓL gyött KI LIMITÁLT darabszámban:)
A marha JÓSZÁGJA...oszt még EL is hitte a SAJÁT baromságát:)