Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HOL itt a BAJ?

ÁTkeresztejjük...mint ahogy az ECCERI hüjje csinálta...aztán meg RAGASSZUNK rá HATHATVANAS matrincát...oszt RÁfogjuk hogy a GYÁRBÓL gyött KI LIMITÁLT darabszámban:)

A marha JÓSZÁGJA...oszt még EL is hitte a SAJÁT baromságát:)
Jó ez a presztizs csak kár hogy nem 660 as...
?
Eddig is volt!
Akkor most lesz arc hogy ő megmondta
Nem rontom, mert még ennyit sem adna érte aki ért hozzá!
tessék közel azonos áron
Ne rontsd el az örömét.
Azért ha ezt élőben látnád, máshogy írnál róla!
Mindegy nagy kar... Ha közelebb lenne el is mennek megnézni. Sőt, 1.3-ért talán vissza is vennem, március óta csak nem sikerült nekik tönkretenni. Mert 1,3-at érhet, de gyári kulcsokkal, egygazdasan meg mar 1,5-öt is :)
NA ezen JÓT NEVETTEM:)

VÉGRe érted amit ÉRTENI kell...
én csak felhúzom a piaci árat
TEcsak hallgass...ÁRULD a ROPIRA tört HORNETTET...PLAFONÁRON:)

De hát az HONDA...a NÉV meg ugye KÖTELEZ:)
VALÓBAN vannak GÁTLÁSTALAN, pocsék KUPECOK...itt MÁR valóban OTT kell hagyni a PICSÁBA...még ORRBA nem veri az EMBER mint PARASZT az ÖKRÉT...

De annyit NEM ér a NYÜVEDÉK...előbb utóbb ÚGY is SAJÁT magát KÖPI szembe...
yamaha a neve mondom, ennyit tesz a "jó" márka
[57067]

Az UTOLSÓ előtti SOR elég BESZÉDES Termosz...próbáltam a LEHETŐ legeccerűbben FOGALMAZNI...hogy a GYENGÉBBEK is ÉRCSÉK...

HA NEM..akkor jól MONDOD...KÁR RÁTOK a karaktert POCSÉKOLNI:)
Hagyom. Kiváncsi voltam hogy normálisan tud-e kommunikálni, de hát szánalmas meg hülye vagyok. Mind1 most sírok picit. Bocsi mindenkitől
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

PL ittvan EZ..KEVESEBB mint a FELÉÉRT a MÁSIKNAK...ennyit VÉGÜLIS ér...ha EGYBEN van...de NEM többet...NEM MÁSFÉLMIHÁJJT...ami egy RENDES motor ÁRA...

ANNAK idejjén is TUDTUNK különbséget TENNI...nem ÁRULTUK a RIGÁT SZIMMSZON áron...

EZEN te mit NEM ÉRTESZ NIMILIKSZER?
Persze, igaz amit írsz. Csak sajnos innentől mar jönnek a kérdőjelek.
A legutóbbi eset ami eszembe jut erről, mikor eladtuk az egyik céges kocsinkat 205 e-ig vezetett szervizkonyvvel, de mar 400 e km-el. Gondos gazdái voltunk, folyamatosan volt szerviz elve, de hetente jöttek elő vele a bajok olyan 350 e után. Ennek megfelelően 800 eFt-ért adtuk oda (2006-os fullos 2,2-es HDI Peugeot 407)
Egy hónappal később feltűnt egy márka kereskedőnel dupla áron 207 e km-el... Elmentem, meghallgattam az eladót, volt is szép mese a válásában levő fiatal házaspárral akik nem használják 2 éve, stb...
Na itt is ez zavar. Gondolom majd jön a mese a 3 gyári kulcsrol, stb, ami a képen látszik is, csak annyi sántít hogy a 3. gyárilag piros, es mar én is 1 db másolt kulccsal vettem...
Hagyd!
Érzékeny pont neki az XT árak. Ezt megértjük, elfogadjuk.
Ha meg ismét belinkel vmi hasonlót, elolvassuk és megyünk tovább, ahogy mondja
Ne kezd a karakter pocsékolást vele
A lényeg hogy írni megtanultál. A hülyeség meg a szánalom. Reditorész73
HA unalmas AKKOR mi a faszt LESED?

HÁTTÉR...oszt meg van OLDVA...

ÉN az ojjanon ami NEM ÉRDEKEL egyszerűen TÚLLÉPEK...hidd EL nem NEHÉZ...csak MEGÉRTENI...úgy LÁTOM...
EZ a szánalom ahogy MEGPRÓBÁLSZ itt OKOSKODNI...

De ezzel se VOLNA baj...ha legalább NEM a hüjjeséget FOSNÁD....
EZ IGAZ...de megint HANGSÚJJOZOM hogy NEM az ELADÓT kell megvenni...hanem a MOTORJÁT...persze hogy NEM szimpatikus ha valaki HAZUDIK...de ha a GÉP tényleg JÓ...és a PAPÍROK is rendben..netán az ÁR is jmegfelelő akkor TELJESEN mindegy mit VILÁGOL...TÚL kell lépni RAJTA...
Ez egy ktm. A husaberg forumba azért pörögnek mert valótlan az évj. Itt az xt túl drága. De az hogy kamuznak a hirdetésben az mindegy ha jó gazdája vót szánalom