Ugatni te szoktál. Normálisan írtam neked! Unalmas az xt téma az a baj. Vagy te vagy nem tudom. Kicsi kutyád meg lehet hogy neked leül. De én nem fogok. De tisztellek. Mert idős vagy, tapasztalt. Ja meg tudsz külföldiül. Reditorész73
De, tökmindegy. Viszont ha mindegy, akkor nem kell ezt hazudni. Ennyi.
Ilyen alapon meg hat másik valótlan dolgot is állíthat a vevőnek, mert neki tökmindegy. Inkorrekt, ennyi.
http://m.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_950_supermoto_magyarsok_extra-82
84699
Ez se nem magyar (mondjuk most mar az :) ), se nem 1 gazdas!
Ha esetleg valaki szeretné megvenni, vagy esetleg itt van valahol a gazdája... A többi amit leír mondjuk lehet igaz, de innentől mar mindegy...
Én voltam a 2. gazdája itthon, es külföldről jött, ja es én nem ennek az embernek adtam el...
Kedves László!
Szeretnék tanácsot kérni motorvásárlás ügyben. Szeretnénk egy motort vásárolni nyugis normál motorozáshoz. A motort én és édesapám használnánk. Fontos szempont hogy 4 ütemű megbízható, kiforrott technika legyen. Nem kell túl erős mert én most tanulgatom a motorozást ès amúgy sem vagyok hajtós típus, ahogy édesapám sem. Fontos a fogyasztàs is, nem szeretnénk sokat benzinre költeni. Fontos még az ülés kényelme, mert édesapám nem mai gyerek, nem tud egy szivacsos lécen elüldögélni 100km-en. A motorral hosszú távra tervezünk, tehát akár 10-15 év múlva is legyen hozzá alkatrész. Fentartása olcsó legyen, akàr 2 személyt is szàllíthasson ha esetleg barátnőm vagy édesanyám is szeretne motorozni. Az ára majdnem hogy mindegy mert felesbe vesszük az öregemmel. Elsőre a Yamaha xt 660z-t szúrtuk ki. Ez a stílus bejön mindkettőnknek. Ön mit javasolna?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:P János
Vannak akik tudjak hogy mi a kulonbseg egy jo futomu meg egy jo motor kozott es vannak akik megveszik ennyiert mert yamaha
Yamah honda suzuki bnw ezeknek elonyuk van a nevuk miatt nezd csak az uj hondakat... silany az osszes igaz soha sem volt a honda csucsfutomu fek ero teren de most mar szinte szegyen amit kiadnak es megis azok fogynak a legjobban
HAMARÉBB megveszik...csak azt a HAMARABBAT nem tudjuk hogy MIKOR lesz...
ÉRDEKES módon a KILENCÖTvenesek eltűnnek a HIRDETÉSEKBŐL egy két hét alatt...de BIZTOS hogy NEM megvették őket...hanem INKÁBB a KOHÓBA(nem a BONTÓBA,mert még az ALKATRÉSZE is ÉRTÉKTELEN) küldte ŐKET bánatába a szerencsétlen TULAJDONOS..csak hogy SZABADUJJÉK tőle,és vehessen egy ÁLOMIKSZTÉT...mert FŐLEG az ELCÉNYOLC kurrva szervízigényes....HAVONTA hajtókar..nem is EGY...hanem KETTŐ...DUGATTYÚT már KÁVÉFŐZŐBŐL kell önteni mert MÁR a gyárban sincs a SOK csere miatt...NE is sorojjam...RÉMÁLOM az a MOTOR...
De megis elobb megveszik a yamaha emblema miatt mondjuk arra hivatkozva hogy hat nekem felesleges 950-990 vagy draga a szervizelese vagy hasonlo indokkal.
KÉTezertizeneggyes évjárat KÉTEZERNYÓCBÓL...szóval VALAMI ELŐRe legyártott PRESZTÍZSTIPUS...most EGY jó KILENCÖTVEN vagy KILENCKILENCVEN áráért a TIÉD lehet...
TÉNYLEG jót TESZ a pijjacnak a BEHOZATAL szigorítás...egy CSÖVES XT ami NEM való semmire, KÁTÉJJEMI magasságokba SZÁRNYAL...:)
Amit meg leírtál az teljesen korrekt és mindegy mennyi vóttt, ha mind kezelte rendesen!