Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted erre még kiváncsi volt most valaki? Na de mindegy is, te rendet tettél mert igazi tökös gyerek vagy grtula.
Hali mindenki,1-2 félreértést tisztáznék ha lehet?senkit sem akartam itt megbántani,jó arcok vann a topikban,de fütyifej "barátunk" kb ősz-től ossza az észt a Tuono topik-ban,és nem igazán halgatott se szép-se jó szóra,ott is van egy jó kis csapat,segitjük egymást stb,ezért oltottam anonim "barátunkat„ saját portáján,hogy érezze a törődést :) ennyi nem ragozom tul szerintem érti aki akarja.További minden jót...lacosz.
Nem titok ez, 25000.
Hello Jano!
Leömlő mennyi lenne? :D
Privátban is jó: szab8@freemail.hu
Inkabb a katejjem elettelen buzigyerek irja a faszsagait mint ezeket kelljen olvasni
Lassan átmegyünk Randifórumba is, egyre jobb!
Kisajka nagyajka...
Az a nuni és Ajka sincs messze
Én mennék veled "Ajkára".
Vízszintes & függőleges az a szerv ( 4 betű ) ?
Van egy harmadik amit sokkal jobban szeretek... és Lacikát várjuk duhajkodásra
csak hogy érezze a törődést
Mindig ez a két luk ebben a sorrendben.
inkább told neki seggből-szájba aztán megnyugszik mindenki
Majd gyün az a ..... Lacika azt trolloskodik ittend-e.
Nembaj hagyugassanak lesz még itt szemét bőven nélkülünk is szoval a szaros wcgurigádat nyugodtan dobáldszét
Oké bögyörőm. Teleszemeteljük a huleségeinkel a topikot azt majd letolnak minket a labancmotors tagok...
Nem baj Pocsika emelgess engem
Hát igen. Volt menyasszonyom is szokta mondani má össze vagyok esve. Bezzeg mikor még a szakmámban ilyen 3 tonnás hídvázas légkalapácson dolgoztam, a képen lévő az 2 tonnás.
Tudom hogy nem nagy ilyen elől deszka hátul lèc forma vagy simán legyürnélek
Tényleg nem nagy a seggem. Azt még én vagyok a perverz na jónézünkki Majd cserélnénk helyet édes.
Jooovan te kis perverz jáCCunk csak aztán nehogy én legyek hátul a kisseggednèl
Hát ezért +büntetnélek mondjuk: jáCCunk kinevetavégéntet...
Szia Pocsikaaaaa itt mindig olyan izgis amugy nem tudom miert kell mindent olyan vèresen komolyan venni Pocsika ha lebuzizlak megharagszol? szoval amugy egy vicc amit sokan leművelnek de nekem tetszik csak igy tovább fiuk
Szia. Olvasgatom én is ezt a topikot is, hát..... vannak "érdekes" emberek.