hát... ktm kereskedés.. meg tolnán van 1 bowdengyár googlizd ki.. nekem deko bowdent csináltak azt hiszem 1000 ft ér.. de lehet nem volt annyi se.. ez volt 3 éve..
Vannak igt normalisak is csak az ilyen katejem szeru emberek kiuldoztek oket... szertuk meg mi tettuk tonkre a hulyeskedessel, erdekes hogy miota ide irkal az a hyoker egy szar ez a topic dehat o gyozott mert okos
Szia Tatám!
Köszönöm a választ, azt vágom, hogy Kátéem, de arra lettem volna kíváncsi, hogy EXC 125 oder GS125. Nem hiszem, hogy ér egy gurigát max. egy 250e Ft-ot. Azt hittem, hogy itt normálisabb emberek vannak és össze tartanak a motorosok!
azt javaslam.. főzd ki...
egy próbát megér... igy ahog van tedd be egy kis edénybe forrald fel a vizet lsés egy 10 percig ..rotyogtasd benne...
aztán vedd ki.. hidro oljaban jól öbléitsd ki(mol hydro sa 15 ez jó. hozzá és 1500ft / liter)) jól mosd el ben és rakd össze.. lehet neked is működni fog..ahogy itt egy párnak már bejött
Értem, sajnos a fékolajos hibába estünk, de működött több mint három hete, a héten jött meg a magura blood olaj, kiakartuk cserélni, és nem pumpálja bele az új olajat. Remélem ennyi baja lesz
ez mind a kettő karmantyÚ
az a lényeg hogy az egyik irányú mozgásnaúl kompirimál(nyomást csinál) mig a visszafelé mozgáskor...képes arra hogy átengedje olajat ha az egyik trébe a nyomás kissebb int a másikban...
ezért van az hogy fel lehet pumpálni(akár a féket is meg kuplit is)
a külső az alsó az lehetne sima óring is...az mindkét irányból csak tömit...nem enged át..úgy mint a karmantyÚ
mikor a mineralos kupliban a fékolajtól a karmantyú megnagyobbodik akkor egyszerűen azt nem képes hogy utána engedjen..nem tud rápumpálni...
A felső.
Éppen garázsvásárt tartok és nekem van pont ilyenem.
De tudnom kell az évjáratot meg a típust.
Javításba nem szeretnék belemenni mert nem vagyok motorszerelő.....
TE mit tudsz adni KOSFEJ? Csak a z ÖNTÖMJÉNEZŐ,ki ha TE nem stílus..semmitmondó VIDEJJÓKAL fűszerezve...ami VALLJUK be kurva keveseket ÉRDEKEL...
MIRE kéne csorogni a NYÁLNAK? A sok agyongyötört ROMHALMAZRA? Ami körülvesz? A makogásra ahogy PRÓBÁLOD eladni,sztárolni MAGAD a HEGYódalba? MÁR néha nem tudod hogy mit és hogyan MAKOGJ...PRÓBÁLOD felfújjni a SEMMIT...
Ugyanmár...ne félj..nem TÖRÖK a BABÉRJAIDRA...TE maradsz a KIRÁJJ...mert VAKOK közt a FÉLSZEMŰ is az:)
Írtam mailt
Köszönöm a választ, azt vágom, hogy Kátéem, de arra lettem volna kíváncsi, hogy EXC 125 oder GS125. Nem hiszem, hogy ér egy gurigát max. egy 250e Ft-ot. Azt hittem, hogy itt normálisabb emberek vannak és össze tartanak a motorosok!
egy próbát megér... igy ahog van tedd be egy kis edénybe forrald fel a vizet lsés egy 10 percig ..rotyogtasd benne...
aztán vedd ki.. hidro oljaban jól öbléitsd ki(mol hydro sa 15 ez jó. hozzá és 1500ft / liter)) jól mosd el ben és rakd össze.. lehet neked is működni fog..ahogy itt egy párnak már bejött
az a lényeg hogy az egyik irányú mozgásnaúl kompirimál(nyomást csinál) mig a visszafelé mozgáskor...képes arra hogy átengedje olajat ha az egyik trébe a nyomás kissebb int a másikban...
ezért van az hogy fel lehet pumpálni(akár a féket is meg kuplit is)
a külső az alsó az lehetne sima óring is...az mindkét irányból csak tömit...nem enged át..úgy mint a karmantyÚ
mikor a mineralos kupliban a fékolajtól a karmantyú megnagyobbodik akkor egyszerűen azt nem képes hogy utána engedjen..nem tud rápumpálni...
torpapaktm@gmail.com
Éppen garázsvásárt tartok és nekem van pont ilyenem.
De tudnom kell az évjáratot meg a típust.
Javításba nem szeretnék belemenni mert nem vagyok motorszerelő.....
Azért tudom mert van a garázsban egy és megnéztem :-)
lde IJJENKOR legalább ELŐTTE kérdezd már meg hogy ÉRDEKEL e valakit...:)
MIRE kéne csorogni a NYÁLNAK? A sok agyongyötört ROMHALMAZRA? Ami körülvesz? A makogásra ahogy PRÓBÁLOD eladni,sztárolni MAGAD a HEGYódalba? MÁR néha nem tudod hogy mit és hogyan MAKOGJ...PRÓBÁLOD felfújjni a SEMMIT...
Ugyanmár...ne félj..nem TÖRÖK a BABÉRJAIDRA...TE maradsz a KIRÁJJ...mert VAKOK közt a FÉLSZEMŰ is az:)
remélem reggeli irásom békeséget hozott...ktm forumosokra