Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz már keresgéltem neten de nem találok csak használtan sajnos!
hát... ktm kereskedés.. meg tolnán van 1 bowdengyár googlizd ki.. nekem deko bowdent csináltak azt hiszem 1000 ft ér.. de lehet nem volt annyi se.. ez volt 3 éve..
Sziasztok? Neten tudok valamilyen oldalról rendelni KTM lc4 640 hez gázbowdent? vagy esetleg máshol? köszi
Vannak igt normalisak is csak az ilyen katejem szeru emberek kiuldoztek oket... szertuk meg mi tettuk tonkre a hulyeskedessel, erdekes hogy miota ide irkal az a hyoker egy szar ez a topic dehat o gyozott mert okos
Az 1994es EXC mocikon volt ilyen idomszett.
Ez GS 125 93-95 ig kb lehet az évjáratot belőni.
Üdv törpapa
Írtam mailt
Szia Tatám!
Köszönöm a választ, azt vágom, hogy Kátéem, de arra lettem volna kíváncsi, hogy EXC 125 oder GS125. Nem hiszem, hogy ér egy gurigát max. egy 250e Ft-ot. Azt hittem, hogy itt normálisabb emberek vannak és össze tartanak a motorosok!
Köszönöm megpróbálom
azt javaslam.. főzd ki...
egy próbát megér... igy ahog van tedd be egy kis edénybe forrald fel a vizet lsés egy 10 percig ..rotyogtasd benne...
aztán vedd ki.. hidro oljaban jól öbléitsd ki(mol hydro sa 15 ez jó. hozzá és 1500ft / liter)) jól mosd el ben és rakd össze.. lehet neked is működni fog..ahogy itt egy párnak már bejött
Értem, sajnos a fékolajos hibába estünk, de működött több mint három hete, a héten jött meg a magura blood olaj, kiakartuk cserélni, és nem pumpálja bele az új olajat. Remélem ennyi baja lesz
ez mind a kettő karmantyÚ
az a lényeg hogy az egyik irányú mozgásnaúl kompirimál(nyomást csinál) mig a visszafelé mozgáskor...képes arra hogy átengedje olajat ha az egyik trébe a nyomás kissebb int a másikban...
ezért van az hogy fel lehet pumpálni(akár a féket is meg kuplit is)
a külső az alsó az lehetne sima óring is...az mindkét irányból csak tömit...nem enged át..úgy mint a karmantyÚ

mikor a mineralos kupliban a fékolajtól a karmantyú megnagyobbodik akkor egyszerűen azt nem képes hogy utána engedjen..nem tud rápumpálni...
Ment
Innentől váltsunk emailra:

torpapaktm@gmail.com
KTM 625 sxc lc 4 blokk 2003-as elvileg
A felső.
Éppen garázsvásárt tartok és nekem van pont ilyenem.
De tudnom kell az évjáratot meg a típust.
Javításba nem szeretnék belemenni mert nem vagyok motorszerelő.....
Ha nem pumpálja be az olajat az azért lehet mert megkoptak? honnan lehet olyat venni?
És melyik a nyomásadó? (nem az én körmeim )
A két karmantyú egyforma átmérőjű, de a nyomásadó az vastagabb mint a külső...
Azért tudom mert van a garázsban egy és megnéztem :-)
Üdv. Magura kuplung felső dugattyú vagy karmantyún (nemtudom melyik) van két gumigyűrű azoknak ugyanolyan méretűnek kell lenni?
lya...

lde IJJENKOR legalább ELŐTTE kérdezd már meg hogy ÉRDEKEL e valakit...:)
TE mit tudsz adni KOSFEJ? Csak a z ÖNTÖMJÉNEZŐ,ki ha TE nem stílus..semmitmondó VIDEJJÓKAL fűszerezve...ami VALLJUK be kurva keveseket ÉRDEKEL...

MIRE kéne csorogni a NYÁLNAK? A sok agyongyötört ROMHALMAZRA? Ami körülvesz? A makogásra ahogy PRÓBÁLOD eladni,sztárolni MAGAD a HEGYódalba? MÁR néha nem tudod hogy mit és hogyan MAKOGJ...PRÓBÁLOD felfújjni a SEMMIT...

Ugyanmár...ne félj..nem TÖRÖK a BABÉRJAIDRA...TE maradsz a KIRÁJJ...mert VAKOK közt a FÉLSZEMŰ is az:)
lya
remélem reggeli irásom békeséget hozott...ktm forumosokra