szerezz egy másik asszonyt, vagy csak simán csapkodd meg(vagy mindkettő )
ilyenkor el tud kapni a harci ideg, menjenek a bús büdös picsába már ezek a némberek, ő ugyan mit fog eladni a kerítésért?
Hali!
Egy kis segítségre volna szükségem. 450-es exc-m melegen is nehezen indul, többszöri tekertetésre pöffen be, akkor is nyögvenyelőssen veszi fel az alapjárati fordulatot, illetve hirtelen, nagy gázadásra lefullad. Talán sok volna az alapjárati levegő?
az kafi..ha kerítést szeretne az asszony.. hát csinálj neki...
szerintem te leszel az útSzában az első akinek nem kolbászból hanem kátéemből lesz a kerítés
kami....
lyól lelapoltad azt a könyököt
vigyázz a gépre lyobban...
Nekem van egy, igaz nem árulom, viszont az asszony kerítést szeretne a házhoz...
2005.szeptemberi forgalomba helyezés, de 2006-os modell. Nyitott smc dobokkal, valós 20e km. Sérülés és karcmentes, saját részre szervizeltem le 600km-errel ezelőtt. Szóval 1Ft-ot sem kell rá költeni! Nehezen válok meg tőle, ezért fix 1.050.000 Ft
Képzeld ez a 3. olajcserém ezen a gépen és eddig nem volt semmi gond. De már ez is megoldódott!
Jó hogy vannak ilyen hiper intelligens emberek mint te, és jó hogy a válaszod is sokban hozzásegített a probléma magoldásában. Volt értelme hogy hozzászóltál! Köszi
Hali
Olajat cseréltem a drótszamárban. Na már most 1.4 L írt a szervíz manual, 1.3-at töltöttem a blokkba és már az olaj jelzőn fullon van.
Ilyenkor mi van?
Tudok, de te is tudsz magadnak...felhívod őket, bemondom az alvázszámod utolsó 6 karakterét, és feladják postán. Mi a nehéz ebben? De van Pesten egy jó bovden készítő, évek óta oda járok...
na nem azért tették szét ..hanem...hogy ne pájjon be nekik
ilyenkor el tud kapni a harci ideg, menjenek a bús büdös picsába már ezek a némberek, ő ugyan mit fog eladni a kerítésért?
Egy kis segítségre volna szükségem. 450-es exc-m melegen is nehezen indul, többszöri tekertetésre pöffen be, akkor is nyögvenyelőssen veszi fel az alapjárati fordulatot, illetve hirtelen, nagy gázadásra lefullad. Talán sok volna az alapjárati levegő?
szerintem te leszel az útSzában az első akinek nem kolbászból hanem kátéemből lesz a kerítés
kami....
lyól lelapoltad azt a könyököt
vigyázz a gépre lyobban...
2005.szeptemberi forgalomba helyezés, de 2006-os modell. Nyitott smc dobokkal, valós 20e km. Sérülés és karcmentes, saját részre szervizeltem le 600km-errel ezelőtt. Szóval 1Ft-ot sem kell rá költeni! Nehezen válok meg tőle, ezért fix 1.050.000 Ft
Valaki tud eladó KTM lc4 640 Prestiget 05-06-os évjáratút 25 ezer km alatt ? Köszönöm a válaszokat !
Egyre jobban szeretem!
Jó hogy vannak ilyen hiper intelligens emberek mint te, és jó hogy a válaszod is sokban hozzásegített a probléma magoldásában. Volt értelme hogy hozzászóltál! Köszi
Olajat cseréltem a drótszamárban. Na már most 1.4 L írt a szervíz manual, 1.3-at töltöttem a blokkba és már az olaj jelzőn fullon van.
Ilyenkor mi van?
Megtudod mondani nekem a te gépedbe mennyi üzemóra/km van?
Kellett eddig valamit a blokkban cserélned?
Exc 525 höz keresnék fékátalakítót 320 as tárcsához, esetleg valakinek eladó vagy minta amiröl tudnék csináltatni és visszaküldeném.
köszönöm