Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cseréld le fél 8 kor,akkor több időd jut motorozni.
én szerintem a 10 órás olajcsere nagyon késő már..én ..... a 8 órásra esküszöm...
mert akkor már fent is vagyok...mert fél nyolckor kelek...illetve este nyolckor mikor megint cserélem.,..mert ugye nyolc órás olajcser...az is jó mert fél kilenckor már le is fürödhetek...
ugyna ez a 10órás olajcserénél..kitolódna fél tizen1re
ugyíhogy mondom jó ez a nyolc órás olajcsere
lazára hagyni..hát ez hülyeség...
2es csigafúróval a blokk alján...és ez..
de amúgy ha 10w-60 olajat használ akkor a 2,5 furat kell
Nem is mondasz hülyeséget! De ha lazára hagyod a leeresztő csavart és minden motorozás után rátöltesz 1-1,5 decit akkor folyamatosan cserélődik az olaj, nem kell 10 óránként
Helló! lenne egy kérdésem! KTM lc4 640 elszakadt a gázbowden tudtok valami oldalt ahonnan tudok rendelni vagy át lehet húzatni benne a bowdent? köszi
bakker.. ez tök kafi 5let
Had döntsem már el kinek írok, és nekem még sosem szólt be, érdekes, és ha a sok barom használná a netet az helyett, hogy itt fárasztana a baromságával lehet nem kéne KÁTÉJJEM.
Ja igen elfelejtettem hogybe vagy fordulva mint a tejeszacsko es nem mered felvallalni se a motorod se magad jojo tudom hogy most jon erre is frappans valasz.
MINEK? SE motorom...se PÉZEM...
Na tehat ha ilyen jol elbeszelgettunk mikor josz a mecsekbe ?
ÜSSÜK meg...ILE FORINT?
ÉN meg a HOZZÁD hasonlókat szarom le...BEMUTATKOZÁS hejjett...:)

Így szerintem FIFTI FIFTI...:)
HÜJJEGYEREK...ÉN már akkor KÁTÉJJEMEL motoroztam mikor TE még csak a hugyodat kevergetted a homokozóban...IGAZ pézem NEM volt RÁ...meg most SINCS...de Te gondolom már megdolgoztál ÉRTE...BECSÜLETTEL...

Akkor ez a bak már nem jó a KÉTEZERÖTÖSHÖZ se mi?
Nem itt csak gyári ár van!Bolti ár nincs mert ez egyedi termék
Emelő
Erről lenne szó csak hogy a te korlátozott iq szinted is felfoghassa és azért mondtam típust meg évjáratot mert direkt ehhez a típushoz van méretezve hogy könnyen beférjen alá és hogy csak akkorát emeljen amekkorát kell, hogy ne keljen fölöslegesen erőlködni és hogy könnyű legyen, de te ezt honnan tudnád biztosan nem lesz ilyen dolgokra pénzed nemhogy a rá való motorra.
Inkább neked futnék neked nem egyszer többször is...
Na es te ki vagy itt ? Nemhiszem hogy bemutatkoztal volna vagy barmi. En leszarom a hulyeseged de beir valaki te meg ha epp olvasod belekotsz minden szavaba, az a kar hogy a betonba meg nem kotottel
NA ez má JOBBAN hangzik...

ÉS ez is GYÁRI bolti ÁR alatt lenne? Vagy elmennyek MEKKÉRDEZNI egy GYÁRI BOLTOT?
AZ beszél PRECÍZSÉGRŐL aki KÉT szaros PAPÍRSZŰRŐN spórol?

AKKOR ennyi ERŐVEL elég lenne csak az olaj FELÉT is KICSERÉLLNI...majd a KÖVETKEZŐ olajcserénél meg a MÁSIK felét..nemde?:)
HONNAN tudod CSÖVINGER hogy NEKEM mijjen ÉLETEM van?

Mi az hogy NEKÜNK? MEG vad idegeneknek? HAVER vagy? MEGittuk a PERTUT vagy mi? NEM emlékszem...MEG KI vagy TE ITT?:)
Nekem van egy fasza fűrészbakom.Jó kis zártszelvényből.Na arra bármelyik KTM-et feldobhatod ha tudod.Ha megutáltad a motorod szépen ketté lehet fűrészelni vagy akár 4felé is ahogy kedved támad.Lefestem neked narancssárgára is ha kell sőt fel is matricázom csak a márkahűség végett
Jano ezek a hozzaszolasok kellenek neked is ? Oke hogy nekunk emberkedok ez a gyoker de vad idegen embereknek is beszologat mert nincs elete es akkor mi vagyunk a kocsogok mert hulyeskedtunk

Kell ennek a forumnak ez a katejjem hulyegyerek, igen kell.
Igen az lenne a legjobb ha minden olajcserénél kiszednéd ezeket a fémhálós szűrőket de én nem találok az enyémbe soha fémforgácsot.Pont tegnap cseréltem és kiszedtem ezeket a szűrőket is.Teljesen tiszták.Talán ha egykét apró fémszemcse volt benne de az is nagyon apró.Ha baj van azt a leeresztő csavar mágnesén is látni nem?Ja meg nemtudom zari ha nem cseréled azokat a papírszűrőket attól is hamar beretkelődik az új olaj.Mivel marad benne egy csomó retek.A szűrőkből meg a házukból is legalább egy deci olaj kijön.Én legkésőbb 20óránként mindig ledobom az olajat.Szép színe van még akkor is nem ilyen fekete dzsuva.
SZevasz MÁZSA...

ÉRDEKELNE ez a BAK...gondolom ez NEM egy KECSKEBAK..hanem kimondottan KÉTEZERHATOS ELLCÉNÉGY szjuperrmotorrhoz való...

LENNE egy kérrdésem: OSZT az mijjafaszt csinájjon VELE akinek NEM IJJEN KÁRTÉJJEM motorja van? VAGY vegyen hozzá IJJEN motort is? KÉTEZERHAT ELLCÉNÉGY...meg csak EGY telet ÁLLHAT rajta? UTÁNA mi lesz? TÁMASSZUK a falnak?

Szóval ha MEGFOGALMAZTAD ÉRTELMESEN a mondandód akkor fussneki MÉGECCER....
Hello!

Ha valakit érdekel van egy eladó alig használt (1 telet állt rajta) gyári motorbakom 2006 lc4 supermotohoz, természetesen gyári bolti ár alatt.