Nekem le van írva pontosan hogy is kell csinálni csak anyámnál van a motorral együtt és csak hétvégén megyek át.Ha addig nem sikerül akkor leírom pontosan hogy hogy is kell lépésről lépésre mert lehet valamit kihagytam az előző írásomból.Azt tudom hogy ha széthúzod a kábelt akkor jelenik meg utána csak a WS felirat a bal alsó szélén az órának.De pontosat csak hétvégén.
Na ma megpróbálkoztam, a matricán nem az a kód van ami kéne. Amikor elinduton a motort megjelenik egy 4 szamjegyű szám meg, hogy WS, de el is tűnik aztan ha hosszan megnyomom a jobboldali gombot akkor bejon vmi/kepet mellekelek/ de ott sincs h WS. Egyébként aksi nincs a motoromba, de lehúztam valami kábelt amitől az óra kikapcsolt majd visszadugtam és mintha misem történt volna, semmifele új nem történt. Valami ötlet?
Vekony órás van, köszi az infót. A kód nekem megvan mert a kilóméterórám hátuljan van egy matrica a kerékméretekkel meg valami számokkal ami ezek szerint a kód amit be kell írni.
Sziasztok! Ez lc4 simán vagy sxc 400? Vagy esetleg hülye vagyok és a 2 ugyan az? Ha a kuplung folyamatosan csúszik annyira hogy ki sem próbálható a motor akkor mi baja lehet és mennyi a javítása? A tulaj azt írta hogy csak valamit rosszul rakhatott össze mert összeszerelés után kezdte ezt csinálni, de hát ki tudja. http://olx.hu/i2/hirdetes/ktm-...
Milyen km órád van?Vékony 2005-től vagy nagy tömzsi 2002-04?Mert ha a régebbi évj akkor nem tudok segíteni ha 2005-től akkor pedig húzd le az akksi kábelét a km óráról aztán vissza nyomd a set gombot hosszan utána kezd el nyomkodni a WS(wheel size) jelig ahol a plusz minusz gombbal be tudod lőni a kerékméret kódját.Most hirtelen ennyi rémlik.Azt is tudom hogy mennyi kb az a szám ami jó a 17 colos kerékhez de nincs előttem a papír amire mind ezt felírtam.ha nem felejtem el majd leírom neked hétvégén ide
Sziasztok!
Gondolkozom rajta hogy beszerzek egy 640 lc4-et supermotozás céljából.. tudnátok írni pár szót fogyasztásról (min-max) és arról hogy mennyire szervizigényes?
Olyan 7-8ezer körül lehet,én használom már vagy 3 éve de nincs semmi baja,még a tömítést sem cseréltem rajta.Felénk Miskolcon és Debrecenben van würth shop. Autófóliázós ismerős az olcsóbbakat szokta évente cserélni,pedig ő nem petróleummal vagy alkatrészmosóval használja.
Sziasztok!
Adott egy KTM EXC 125 és az lenne a kérdésem, hogy tudje valaki, hogy lehet a kilométerórát átállítani, hogy ne 21" es felnire hanem 17"esre kalkulalja a sebességet. Lecsereltem az enduro kerékszettet supermotora és így egy 15-20km/h-val többet mutat.
Angol nyelven 1 kis SEGÍTSÉG
ÉN véletlenül tudom: OTT ahol IJJET árulnak...na OTT biztos hogy LEHET venni...
ÉS hogy EZ hollvan ahol ÁRULNAK? HÁT ott ahol a FELNI...
Valaki nem tudja véletlenül, hogy új Behr felniket hol lehet venni?
http://olx.hu/i2/hirdetes/ktm-...
Keresnék 2004-es EXC 525-re tank idomokat vagy komplett szettet vagy valami matricát.
Köszönettel
Gondolkozom rajta hogy beszerzek egy 640 lc4-et supermotozás céljából.. tudnátok írni pár szót fogyasztásról (min-max) és arról hogy mennyire szervizigényes?
Köszi előre is
kb mennyi zseton lehet? olyan 3-5ezer közöttire tippelek
Adott egy KTM EXC 125 és az lenne a kérdésem, hogy tudje valaki, hogy lehet a kilométerórát átállítani, hogy ne 21" es felnire hanem 17"esre kalkulalja a sebességet. Lecsereltem az enduro kerékszettet supermotora és így egy 15-20km/h-val többet mutat.