Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

floriol :D
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni! Ktm 690 sm tipusu motoromon beerett az olajcsere es nem tudom hogy milyen olajat vegyek bele. A ktm a motorexet ajanlja ha jol tudom. Mit gondoltok?
Elore is koszi!
Egyrészt irányár, másrészt élőben jobb allapotú. Amúgy meg ne foglalkozz ilyenekkel te agyatlan.
VÉGÜLIS jó...bolondnak a FAPÉZ is..csak CSÖRÖGJÖN...
Mé kijabálol? Jó az
TE MOKKA...figyejjémán...ezé a GIRBE GURBA szarrá nyomorodott-horpatt ócskavasé kérNÉL 145 azaz SZÁZNEGYVENÖT ezer RÚPIÁT?

EZT bazmeg még a VASAS cigány is RÍVVA dobná fel a futóra...a TÖBBI ócskavas közé...

Mi lett EZEN felújjítva? ÜTÖTTETEK még rá PÁR horpadást?
holnap megpróbálok róla készíteni
küldj egy e-mail címet
Akkor neki is jot tenne ha a fektisztito, belelegezve lenyelve barhogy csak hasson
Attol fugg mennykre vagy jartas motorszerelesben, sok szempontbol konnyebb a levelezo viszont nehezebb is mert keves oraba van bezsufolva a 2eves tananyag
Lyuk a segédvázra és meg van oldva.
Vagy ha nem akarod kifúrni, akkor laposvas, csavar.
Ötlet kellene srácok!
EXC 450-re utaslábtartót kellene faragnom(vizsga miatt), csak azt nem tudom miből és hova...
Extrém megoldások kizárva, nem vagyok műszaki zseni.
Ez ilyen.
KÁTÉJJEM meg olyan mint a darázs.Csak abba csíp bele aki hadonászik
Bazdmeg te aztán alaposan megnézted azt a képet csak a kipufogóról maradtál le.
Lehet,hogy kicsi a csizma.
Milyen az a felújító? képet tudsz küldeni és mennyi?
Jó rövidre vágtad a körmöd!Szinte már nekem fáj! :)
Nincs
Komplett rendszer eladó összes tartozékával, felújítva. 400-450-520-525-re jó. mooki250@gmail.com
Ja oké, így már világos

Off.: kishapsi, van ismerősöd aki levelezőn végezte el a MAMI-t? Mert most akarom elkezdeni az 1évest. Sokkal nehezebb helyzetbe leszek mint a nappalisok?
dél 9 re végez az olaj cserével, fél óra mire felöltözik, és 1 órás a déli ebédidő... így már egyből csak 10 óra
kigondolta volna h neked nincs
De a reggel 8 és az este 8 között már 12 óra eltérés van
Nekem van bowden felújítóm ha érdekel