Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni! Ktm 690 sm tipusu motoromon beerett az olajcsere es nem tudom hogy milyen olajat vegyek bele. A ktm a motorexet ajanlja ha jol tudom. Mit gondoltok?
Elore is koszi!
Attol fugg mennykre vagy jartas motorszerelesben, sok szempontbol konnyebb a levelezo viszont nehezebb is mert keves oraba van bezsufolva a 2eves tananyag
Ötlet kellene srácok!
EXC 450-re utaslábtartót kellene faragnom(vizsga miatt), csak azt nem tudom miből és hova...
Extrém megoldások kizárva, nem vagyok műszaki zseni.
Off.: kishapsi, van ismerősöd aki levelezőn végezte el a MAMI-t? Mert most akarom elkezdeni az 1évest. Sokkal nehezebb helyzetbe leszek mint a nappalisok?
Egy kis segitseget szeretnek kerni! Ktm 690 sm tipusu motoromon beerett az olajcsere es nem tudom hogy milyen olajat vegyek bele. A ktm a motorexet ajanlja ha jol tudom. Mit gondoltok?
Elore is koszi!
EZT bazmeg még a VASAS cigány is RÍVVA dobná fel a futóra...a TÖBBI ócskavas közé...
Mi lett EZEN felújjítva? ÜTÖTTETEK még rá PÁR horpadást?
küldj egy e-mail címet
Vagy ha nem akarod kifúrni, akkor laposvas, csavar.
EXC 450-re utaslábtartót kellene faragnom(vizsga miatt), csak azt nem tudom miből és hova...
Extrém megoldások kizárva, nem vagyok műszaki zseni.
Off.: kishapsi, van ismerősöd aki levelezőn végezte el a MAMI-t? Mert most akarom elkezdeni az 1évest. Sokkal nehezebb helyzetbe leszek mint a nappalisok?