JÓbarát...ezzel megfogtad az ISTEN lábát...vagyis a KÁRTÉJJEM kirájjának kormányát...
Ez egy KÁRTÉJJEM(hiszen RÁ is van írva)SZIKKSZDÉJSz VÖRLDEDISSÖN CSEMMPIJJON HÁRDmásíne...
RITKA darab...ÉRTÉKE szinte FELBECSÜLHETETLEN...de ELŐZETES számítások szerint tuggya az EGYMIHÁJJT...szóval NE hagyd KI...aztán ha MEGVETTED gyere VISSZA...és SZÁMOJJ be RÓLA...hátha TÉRDERE esünk...mint a SUTYYÓ tirpák 166 üzemórás ROMjától...
ÉN drukkolok NEKED DEZSŐ...mert EZZEL TE leszel a MENŐ...
nem kell vele foglalkozni.. a sarkon álló, nyálcsorgásától és böfögésétől boldog hülye gyerekkel nem kell foglalkozni....
értelemes, építő tanácsot ..még irónikusat sem.. amiben mondjuk van azért információ.. adni még nem tudott..csak olyan igai debil hülye gyerekeset tud irni...
persze persze van hogy a biztosítékot nálam is kiveri némelyik kérdés..és kissé szálybarágÓs a válasz...
de az hogy soha semmi infó csak az okoskodó anyázós hülyézős mellébeszélés ..az amúgy totál bénabéla ...igazi leki nyomorékságra mutat...
nem bántani kell az ilyet,.. sajnálni.. letörölni az arcáró a saját szarát.. dobni neki egy szikkadt zsemlét és hagyni hogy hagy örüljön tovább annak hogy nyáltó csorgó kis arcával a saját hugyában fürödve leli meg élete boldogságát
mit foglalkoztok vele.. gyuri..te is minek veszed fel...
dobje neki egy öt centest.. és ne is hald meg mit fröcsög...
hú ettől majd bedurran pici egysejtje..és mindjárt üti szegény klavia-TÚrhályát
MIvan CSÖVES? MIT őrjöngsz? Az AGYADRA gyúrjál egy KICSIT...mert ANNYI sincs mint egy MARÉK MOLYLEPKÉNEK...
INKÁBB egy AGYtréningen FOGALATÁL volna helyet...NEM motort...de hát AMI NINCS azt NEM lehet TRÉNINNGELLNI
LÁTOM szépen tudsz beszélni...GYURMAGYURI...nem is VÁRTAM mást...ÉRTELEM a képeden nincs a NÉGYZETEN....
ITT vergődtél a FOSODDAL csöves ennyi ÜZEMÓRA meg ANNYI killóméter... mossmeg már MENTEGETŐZÖL... NEM láttál TE semmit...nemhogy a KEREKET...mossmeg már PERSZE hogy SZARSZ rá...mert NINCS..ÉRTED: NINCS más VÁLASZTÁSOD...ott a SZARRAKÁS a portán...oszt EMELGETHETED...másra ÚCCSE jó...
Mit hittél SUTTYÓ? Hogy MINDENKI hüjje csak te vagy az oKOS?:)
Szevasz te köcsög kátéjem vagy mi a geci! Nekem ne szólogassál be mert letépem a buzi fejedet és a picsádba dugom! Kicsit már sok amit művelsz te vagány gyerek! Ki vagy te itt buzikám nem vagy te itt senki, esetleg egy fasszopó! A megvételt előtt lefoglaltam a motorom és láttam hogy nem gyári a kerék ÚRISTEN ATTÓL 10 LÓERŐVEL GYENGÉBB LESZ JAJ ISTENEM MOST MILESZ!? Hogy nem 166 üzemóra van benne hanem 500 szarok rá! A hátsó kerékagy meg nem repedt meg nem törött csak tudjál róla! Ha meg még egyszer beszólogatsz úgy leoltalak hogy meggebedsz baszódjál meg faszopókám! JA ÉS EL NE FELEJTS MEGROHADNI!
ha valakit estetleg érdekelne...
52 felület kezelt( edzet) ktm sx-exc-xc-xcw re való lánckerék...3 darab van belőle..kettő szinte új, egy az meg még használható...
a bergre a nem fogom elhasználni ezeket az 52eket, mert az 50 jobb menni vele.. igy eladó vagy elcserélhető...esetleg 50 acél lánckerékre kerekekre...
a 18ezer ft superproxal egyenértékű élettartam!
kb 3 jt lánckereket kiszolgál élettartamban..azaz egy zsir új did láncot!
kis bajuszkát tart az orra alá a két ujjával egy kis német filyú...
odamegy sitó barátjához...
-figyu mán.. nem megyünk táborozni?
-az a baj nekem koncentrációs zavarom van és ezért nem tudok táborozni..
-ÓÓ..ha nagy leszek majd csinálok nektek akkor ilyen táborokat ahol ezt a bajt ki lehet kezelni...olyan igazi koncentrációs táborok lesznek
lehet kicsit erős morbid a vick.. de reggel mikor meghallottam fetrengtem a röhögéstől
TE acc TANÁCSOT? TE? AKKI akkora FOStaligát vesz ÉSZ nélkül mint TE az NE tanácsolgasson...MÁRCSAK azé SE, gondolom, mert SAJÁT magának se TUD jót TENNI..nem még MÁSNAK...
bugic..
ez az írásod akár az én klawilyatúrámról is mehetett volna.. azzal a különbséggel hogy nekem.. elf 10w-50 4xt az ami neked a motorex
az a helyzet...
a papír szerintei lyasó emmA meg az api s izé.. az tényleg kafi..de majd ha használja valaki 3-4 olajcserét akkor mond6od azt hogy lyó é az az olaj vagy sem...
annó mikormég volt a hondának geniue racing pro 10w-40 olaja akkor én azt használtam...azzal volt nagyon könnyű futású a gép..+ olajcseréről olajcserére.. látszott hogy nagyon szépen tartja a gépet...ment is a berg vele..2,5 évet csak aztán ..nem tudtam már beszerezni..sehol...3,78l (egy gallon) volt 5600-6000 ft...
gyári honda olaj.. all modelbe! ezt irta a honda.. mondom ha a honda crf 45 be jó..mért lenne rossz a berg fc 450 be..
és lyó is volt ..de nagyon...
pedig a fc 450 az 10w-50 irt ..de olyan szép tiszta hangja volt neki..
+ hosszú élettartam..+ finoman kapcsolódó váltó..
szóval lehet hogy jó lesz az..
Az olvastamot elfelejtettem.. valami angol nyelvű fórumon is hasonló volt irkálva, de már nem emlékszem, hol... olajmárkákról olvasgattam, akkor találtam.
És igen, tudom, szedjek nefelejcset..
Az úgy volt, hogy..
Nyíregyi KTM-ben beszéltem Elemérrel, mikor még a vásárlást terveztem, kérdeztem, mit preferálnak. Ő mondta, h gyártó Motorexet, de már ők sem ajánlják, mert minőségi gondok IS vannak vele mostanság és elvileg év végén kivezetik a piacról, inkább Motul 5100-tól felfelé, használattól függően. Pedig ők árulják is..
Én rendeltem cuccokat(de máshol) miután elhoztam (szűrők, gyertya, izzók, stb.) és amikor az olajhoz értem ( Motult akartammm), akkor nyomott az ismerős a kezembe 5 flakon ilyet, h nézzem meg, ha jó rakjam..
JÓbarát...ezzel megfogtad az ISTEN lábát...vagyis a KÁRTÉJJEM kirájjának kormányát...
Ez egy KÁRTÉJJEM(hiszen RÁ is van írva)SZIKKSZDÉJSz VÖRLDEDISSÖN CSEMMPIJJON HÁRDmásíne...
RITKA darab...ÉRTÉKE szinte FELBECSÜLHETETLEN...de ELŐZETES számítások szerint tuggya az EGYMIHÁJJT...szóval NE hagyd KI...aztán ha MEGVETTED gyere VISSZA...és SZÁMOJJ be RÓLA...hátha TÉRDERE esünk...mint a SUTYYÓ tirpák 166 üzemórás ROMjától...
ÉN drukkolok NEKED DEZSŐ...mert EZZEL TE leszel a MENŐ...