Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lukítót kérdezd! Azt nemtom a gogok hol lesznek, de én tuti ellátogatok néhányszor
fóóó dehogy, az a lényeg!
max a 4.25ös hátsó cserélhető 5.ösre
Máriapócsra jön a GoGo baráti kör nyáron?
sm szett eladó? lehet kéne majd nekem is 1 nyáron
mármint nem kidobni hanem a motorból kivenni , nem félreérteni!
holnap felmérem a helyzetet, mert ha eladom akkor nekem kell másik
de én amugy is ki akartam dobni mert van benne valami oszt az nemkell bele
holnap írok!
meg fotót is belövök

amugy a kipuffom is eladó!
HGS
szeva, nekem mindenképp olyan kellene amibe külön megy bele a két leömlő, láttam vateránn régebbenn 7-8E-ért egy csöveset, többet nem szeretnék adni érte én se 6-7E Ft korrekt ár ?
hopp itt is van egy de ebbe csak egy cső megy
link
áhoj poplacsek nekem éppen akad egy, igaz fent van a gépen de ha mondassz egy korrekt árat akkor elgondolkodom rajta
Szevasztok !

95-ös LC4-re kellene kipufogó "Z" cső, amibe még külön megy bele a két leömlő. Ha valakinek van mennyiért adná tovább ?

előre is kösz !
Hali mindenkinek

GG ec 300-ra FMF rendszerről véleményt tudna valaki mondani?
Esetleg eladót olcsón?

előre is köszi.
és kiesett a váltó...
ez "jó hír"
kicsapattam az összes régi olajat a verdából kompresszorral
Kíváncsian várom az eredményt!
Az exc/sx/smr blokkoknál is minden olajcserénél van fémforgács a fémszűrőknél...ez még nem ad okot parára...
Valahogy így:

Na arra jutottam hogy mivel megcsusszan a kuplung ezért lekapom a deklit és úgy bekukkanthatok a blokkba hogy mi a szitu
Váll felhúz-kar széttár...fogalmam sincs.
dehát nincsen baja a gépnek olyan értelemben hogy váltó fasza nem recseg ropog, berúgó cucc is működik
valamit akkor észre kellett volna vennem nem?
nem lehet hogy akitől vettem elég hanyagul cserélte a szűrőt és ezért ilyen szutyok?
20-at meg eltankolnék...ha volna motorom...
ja, és vagyonőr vagyok, 115ezer Ft-os fizetéssel,amiből 45 megy a banknak, 50 meg rezsire...
Alu nekem akkor volt a szűrőben mikor szétment a váltótengely tűgörgős csapágya és a berúgószerkezet fogaskereke beleért a blokköntvénybe.
Ha vas akkor gondolom váltó...
Dede semmi akadálya Csak azt hittem te is japánmotor imádó vagy mert vannak egy páran akik csak azt tartják motornak Pedig van egy szép márka ami borsot tör a ferde szemüek orra alá.Ez pedig a KTM
hát a leeresztő csavaron is volt egy kevés az tuti vas mert odacippantotta a mágnes, de a szűrőben lévt most meg nem mondom, majd megnézem jobban.

melyik mire utal?