holnap felmérem a helyzetet, mert ha eladom akkor nekem kell másik
de én amugy is ki akartam dobni mert van benne valami oszt az nemkell bele
holnap írok!
meg fotót is belövök
szeva, nekem mindenképp olyan kellene amibe külön megy bele a két leömlő, láttam vateránn régebbenn 7-8E-ért egy csöveset, többet nem szeretnék adni érte én se 6-7E Ft korrekt ár ?
dehát nincsen baja a gépnek olyan értelemben hogy váltó fasza nem recseg ropog, berúgó cucc is működik
valamit akkor észre kellett volna vennem nem?
nem lehet hogy akitől vettem elég hanyagul cserélte a szűrőt és ezért ilyen szutyok?
Alu nekem akkor volt a szűrőben mikor szétment a váltótengely tűgörgős csapágya és a berúgószerkezet fogaskereke beleért a blokköntvénybe.
Ha vas akkor gondolom váltó...
Dede semmi akadálya Csak azt hittem te is japánmotor imádó vagy mert vannak egy páran akik csak azt tartják motornak Pedig van egy szép márka ami borsot tör a ferde szemüek orra alá.Ez pedig a KTM
max a 4.25ös hátsó cserélhető 5.ösre
de én amugy is ki akartam dobni mert van benne valami oszt az nemkell bele
holnap írok!
meg fotót is belövök
amugy a kipuffom is eladó!
HGS
link
95-ös LC4-re kellene kipufogó "Z" cső, amibe még külön megy bele a két leömlő. Ha valakinek van mennyiért adná tovább ?
előre is kösz !
GG ec 300-ra FMF rendszerről véleményt tudna valaki mondani?
Esetleg eladót olcsón?
előre is köszi.
kicsapattam az összes régi olajat a verdából kompresszorral
Na arra jutottam hogy mivel megcsusszan a kuplung ezért lekapom a deklit és úgy bekukkanthatok a blokkba hogy mi a szitu
valamit akkor észre kellett volna vennem nem?
nem lehet hogy akitől vettem elég hanyagul cserélte a szűrőt és ezért ilyen szutyok?
Ha vas akkor gondolom váltó...
melyik mire utal?