Hell, na a kipuffantó közösítő akkor eladó ? azt mondtad lesz kép róla , ha tényleg olyan ami nekem kell akkor sztem meg1ezünk , amúgy LC4 620 nak 0,15 a szelephézaga szivó és kipufogó szelepnél is a 97-es manuál szerint, de még a 2004-esbe is annyinak irják a 640-est, ilyen méret a szinte mind1ik hézagmérőn van.
üdv urak
azon gondolkodom hogy a125 ös dt met elcserélem egy Ktm gs 125 re 94 es ,Arra lennék kiváncsi hogy menyire lehet ezekhez az öregebb és ritkább ktm ekhez alkatrészeket találni és kb mien árban. leginkább azért kérdezem mert sokan mondják hogy a ktm hez kevés és drága az alkatrész, gondolom ti erröl más véleményel vagytok.
Valves seat sealing intake......................................max. 1,50 mm 0,059 in)
seat sealing exhaust ...................................max. 2,00 mm (0,080 in)
run out of valve heads ...............................max. 0,03 mm (0,001 in)
valve guides diameter ................................max. 7,05 mm (0,277 in)
ezek lennének a szelephézagok? vagy ha nem akkor valaki lökje már be lécci..
duke620 tól egyszer megkérdeztem ha jól emlékszem de most értem el oda hogy csinálom is és sehol nem találom a hozzászólását
azon agyalok,h nem cserélem le a gépet, hanem veszek inkább sm cuccot alá...... talán július végére összejön,augusztusra... ha lesz akko csapathatunk együtt is
azon gondolkodom hogy a125 ös dt met elcserélem egy Ktm gs 125 re 94 es ,Arra lennék kiváncsi hogy menyire lehet ezekhez az öregebb és ritkább ktm ekhez alkatrészeket találni és kb mien árban. leginkább azért kérdezem mert sokan mondják hogy a ktm hez kevés és drága az alkatrész, gondolom ti erröl más véleményel vagytok.
Ár?
Valves seat sealing intake......................................max. 1,50 mm 0,059 in)
seat sealing exhaust ...................................max. 2,00 mm (0,080 in)
run out of valve heads ...............................max. 0,03 mm (0,001 in)
valve guides diameter ................................max. 7,05 mm (0,277 in)
ezek lennének a szelephézagok? vagy ha nem akkor valaki lökje már be lécci..
duke620 tól egyszer megkérdeztem ha jól emlékszem de most értem el oda hogy csinálom is és sehol nem találom a hozzászólását
jó móka az SM főleg nyáron